ALKUVUODEN ETÄAJAT OVAT KAIKKI VARATTUNA. KEVÄÄN AJAT HUHTIKUUSTA ETEENPÄIN TULEE VARATTAVAKSI AIKAISINTAAN VIIKOLLA 13.

Vapaat ajat ilmoitetaan aina tällä sivulla. Kaikkien tulkintojen kestot, sisällöt ja hinnat näet verkkokaupan tuotteiden kautta sekä sivun lopusta löytyvien kuvalinkkien avulla. Ajanvaraus tehdään Tähtitaival -tulkintaan.

Vapaat ajat

helmi 2024
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
vapaat ajat
Aikoja varattavissa klo 12-19 välillä
Aikoja varattavissa klo 12-16 välillä
  1. Valitse haluamasi tulkinnan pituus
  2. Valitse sinulle sopiva päivä ja kellonaika ylläolevan kalenterin vapaista päivistä
  3. Laita minulle sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. En ota yhteen päivään kuin yhden asiakkaan eli saat itse valita haluamasi aikataulun. Jos et ehdota aikaa, valitsen ajan ja vahvistan sen sinulle sähköpostitse.
  4. Kun olen vahvistanut aikasi, tilaa Tähtitaival verkkokaupan puolelta. Sen jälkeen ajanvarauksesi on lukittu.

Tähtitaival - astrologinen tulkinta

Ennen kuin tilaat tämän tuotteen, tarkista vapaat ajat ja ota yhteyttä! Tämä tuote pitää sisällään valitsemasi pituisen tulkinnan syntymäkartastasi. Tulkinta toteutetaan videopuheluna, minkä aikana voit myös esittää kysymyksiä. Videopuhelu tallennetaan ja saat sen itsellesi linkkinä + kaiken tulkinnassa käytetyn materiaalin pdf -tiedostoina. Huomioithan, että tallenteen säilyttäminen lähetyksen jälkeen siirtyy kaikissa...

Valitse tulkinnan pituus

Aikoja voi varata sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Tiedustele vapaita aikoja

Lahjakortit

Jos sinulla on lahjakortti, minkä käyttöaika on umpeutumassa, lähetä minulle pikaisesti sähköpostia! Lahjakortin aika tulee varata siihen merkattuun päivään mennessä.

Kaikki hinnat sis. alv24%

Vaatii ajanvarauksen

Kirjalliset ja tallenteet