Kurssit

Astrologian jatkokurssi – planeetat

Kurssi pidetään lauantaina 31.10.-1.11.2020 klo 10-17. Viikonlopun hinta (la-su) on 130€ (alv. 24%). Huom! Kurssin ajankohtaa on siirretty!

Astrologian jatkokurssi – planeetat on jatkoa Astrologiaa aloittelijalle -viikonlopulle! Kurssin aikana käydään läpi kaikki 10 planeettaa, kuun vaiheet ja paljon muuta.

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassaMaksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

MISSÄ:

Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Jos kaunis sää suosii, voimme olla myös ulkona osan päivistä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen. Julkinen kulkee aika heikosti viikonloppuisin eli jos tarvitset kyydityksen matkakeskukselta, niin se onnistuu sovittaessa. Selvitellään myös kimppakyytien mahdollisuutta.

Lue lisää kurssin sisällöstä.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Jaa: