esoteric-652642_1920.jpg
 
 

Astrologiset parisuhdetulkinnat

Nämä analyysit tehdään pariskunnan astrologisten syntymäkarttojen pohjalta keskittyen parisuhteen kannalta tärkeisiin pisteisiin. Jos sinulla ei ole tietämystä oman syntymäkartastasi sisällöstä, niin suosittelen erittäin lämpimästi tilaamaan/tutustumaan siihen ennen parisuhdeanalyysin tilaamista. Astrologian tarkoitus on ennenkaikkea ymmärtää ensin itseään - vasta sen jälkeen voi todella ymmärtää myös muita.

Tilaa analyysi sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Saat paluuviestissä laskun (eräpäivä kaikissa tulkinnoissa heti). Toimitus astrologisissa analyyseissa vaihtelee jonon mukaan. Voit myös halutessasi kysyä toimitusaikaa, ennen tilauspäätöksen tekoa.

Parisuhdeanalyysia varten tarvitsen sinun ja puolisosi tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv kellonaika) sekä paikkakunta missä sinut/puolisosi on synnytetty. Vastauksen saat tuhtina pakettina sähköpostiisi.

Kysythän puolisosi mielipiteen ja luvan parisuhdeanalyysiin ennen tilausta!

Synastria

Synastriassa kaksi karttaa asetetaan "päällekäin". 

Hinta 85€ sis. alv 24%.

Kompositio

Kompositiossa kahden ihmisen kartasta tehdään yksi yhteinen - kompositio. Se näyttää, mitä nämä kaksi ihmistä ovat valmiita kokemaan yhdessä, missä näkyvät heidän vahvuutensa ja missä heikkoudet ja kehityskohdat.

Hinta 85€ sis. alv 24%.

synastria + kompositio

Kaksi menetelmää yhdessä, antaa tulkintaan enemmän syvyyttä ja näkökantaa.

Hinta 150€ sis. alv 24%.