Uncategorized

Koronavirus COVID-19 vaikutus Tähtituulen toimintaan

Päivitetty 31.5.2020

Tähtituulen vastaanotto ottaa jälleen vastaan asiakkaita. Kesäkuussa vastaanotto on auki tiistaista keskiviikkoon ja aina sovitusti. Lomailen heinäkuussa, joten varaathan aikasi ajoissa, jos tahdot saada ajan kesäkuulle.

Sanomattakin selvää: sairastapauksissa laita viestiä ja sovitaan sinulle uusi aika. Ja tottakai – minä en saavu töihin sairaana. Käsihygieniasta ja siisteydestä pidetään erityisen hyvää huolta. Nyt poikkeusaikana voit peruuttaa vastaanottoaikasi lyhyelläkin varoajalla ja ajan voi halutessasi pitää myös etänä.

Kaikkia Tähtituulen tulkintoja ja istuntoja voi tilata puhelimitse tai kirjallisesti! Myös hoidot etänä onnistuu. Palveluita on päivitetty tiistaina 17.3.2020 ottaen huomioon tämän poikkeuksellisen tilanteen. Helpoiten tilaat tulkinnat ja analyysit TaigaKaupasta!

Voit myös halutessasi ostaa lahjakortin läheisellesi, lahjakorttiin tulee normaalia pidempi voimassaolo aika ja sen voi käyttää myöhemmin myös itse, kun vastaanotto on jälleen toiminnassa. Lahjakortti tulee sähköpostiisi tilauksen maksun jälkeen.

Terveisin Anne Mari, Tähtituuli 💙

Jaa: