Härkä horoskooppi 2023

Härkä horoskooppi helmikuu 2023

Härkä horoskooppi helmikuu 2023

Härkä horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Härän horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Härkä. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Härkä horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 10. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 10. huoneessa, minne kuuluu työ, ura, julkinen minä ja julkiset saavutukset. Nämä viikot voi olla aikaa, milloin jotain tekemisiä ja tarpeita työrintamalla korostuu, saatat olla kiireisempi, mutta sinulta voidaan myös vaatia enemmän. Muista siis kunnioittaa rajojasi, ettei tulisi luvattua liikoja. Jos olet jollain tavalla elämässäsi esillä työn tai vaikkapa elämääsi kuuluvien velvollisuuksien kautta, niin tämä voi olla aikaa, milloin tulet hieman paremmin nähdyksi ja kuulluksi. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 4.huoneessasi

Huoneeseen kuuluu mm. koti, perhe, vanhemmat, suku ja oma tunnemaailma. Onko jotain odoteltu jo pidempään? Oletko kaivannut huomiota osaksesi joltain toiselta? Ehkä sitä voisi nyt antaa myös ihan itse itselleen, ansaitusti ❤️ Härälle voisi leijona täykkärin aikaan tehdä hyvää pitää kunnon kotispa ja kauneudenhoitorutiini kera herkkujen ja jonkun aivoja tyhjentävän leffan.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 10. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista etenkin liittyen työasioihin. Jos vuosikello tai kalenterin täyttäminen ennakkoon tärkeillä päivämäärillä kuuluu rutiineihin, niin sille aukenee täältä otolliset viikot. Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 11.huoneeseesi. 

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 11. huonetta, minne kuuluu ystävyyssuhteet, suuremmat ihmisjoukot sekä erilaiset ryhmät niin livenä kuin somessa. Tässä huoneessa tarkastellaan ja suunnitellaan myös tulevaa. On ehkä tarpeen antaa aikaa muille ihmisille siinä määrin, kuin se tuntuu itsestä hyvältä. Ehkä joku kaipaa seuraasi. Sinulle voisi tehdä hyvää purkaa sydäntäsi sellaisista huolista, mitä olet kantanut jo pidempään mukanasi.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä myös siihen, että alat kantaa toisten suruja ja murheita hartioillasi – siitä on keveys kaukana.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 11.huoneessasi. 

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Mitä kaipaat tähän hetkeen, mitä tahtoisit tilata tuleville viikoille kalojen pehmeässä energiassa. Tässä on loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Koska huoneen energiat ovat tulevaisuuteen tähtäävät, uskalla luoda ajatus vaikka vuoden 2023 lopulle saakka, vaikka olemmekin siinä vasta päässeet alkuun. Haaveilun aloittaminen ei ole koskaan liian aikaista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 12.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 12.huoneeseen, mikä on astrologisella kartalla viimeinen villahousu. Se, minne kaikki päättyy, ennen kuin uusi voi alkaa. Venus vetäytyy 12.huoneeseen kuin turvalliseen, lempeään kapseliin, missä se saa lillua ja toipua pitkän talven jäljiltä, ennen uuden kevään koittoa. Lopputalvi voikin tuntua paikoin siltä, että haluaisit vetäytyä pitkille unille ja herätä vasta sitten, kun Aurinko siirtyy oinaaseen ja alkaa laulaa kukkona korvanjuuressa uutta kevättä.

Mutta koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää