Joulun pyhät unet 2023

Joulun pyhät unet ovat loistava hetki kokeilla omia “ennustajantaitojaan”. Joulunajan pyhät yöt alkavat tänä vuonna, 2023, niinkun aina muulloinkin, jouluaattoyönä eli 24.12 – 25.12 välisestä yöstä jatkuen seuraavan 12 yön ajan. Mutta mitä nämä pyhät unet sitten merkkaavat ja miksi niitä kannattaisi tutkia?

Jokainen jouluaattoyöstä alkanut yö/nähty uni, enteilee tulevan vuoden yhtä kuukautta. Eli jouluaaton ja joulupäivän välinen yö (24.-25.12.) enteilee tammikuun 2024 tapahtumia, joulupäivän ja tapanin (25.12.-26.12.) välinen helmikuuta 2024 ja niin edelleen.

Jos teet vuorotyötä tai unirytmi on muuten ns. normaalista poikkeava, niin sinun täytyy vain säätää rytmi omaksesi. Se on sinun yöunesi, vaikka kello olisi 07-14.00, kun nukut.

Uneton yö

Jos jonain aamuna herätessä toteat, että et muista nähneesti sitten yhtään mitään, se voi tarkoittaa, että näinä kuukausina levon tarve on erityisen tärkeää. Alitajunta ei viisaudessaan näytä enempää mietittävää näille kuukausille. Eli sen sijaan, että surkuttelisit joidenkin kuukausien “unettomia” öitä, niin kiitä viisaampaa minääsi siitä, että se pitää sinusta huolta.

Itselleni ei esimerkiksi tälle kuluvalle joulukuulle tullut mitään viestiä. En muistanut viimeisen pyhän unen aamulla yhtään mitään ja totesin, että ilmeisesti joulukuussa pitää muistaa huilata kaiken tekemisen lomassa ja tämä on kyllä pitänyt paikkansa. Unettomat yöt voivatkin tarkoittaa, että keskity siihen, mitä kohdalle tuodaan siinä hetkessä äläkä haikaile liikaa tulevaan.

Otin 2022 jouluaattoyönä alkaneissa pyhissä unissa uudeksi tavaksi nostaa myös tarotkortin jokaiselle unelle, mitä muistin nähneeni. Ei siis pelkästään kuukaudelle, vaan jokaiselle unelle. Joinain öinä näin jopa neljää erilaista unta eli nostin jokaiselle oman kortin aina sinä aamuna, kun olin ensin kirjannut unimuistot ylös. Näin sai mukavasti lisää pohdittavaa siihen, mitä viestiä alitajunta unimaailmasta yritti minulle kertoa. Ja tuolle joulukuun 2023 yölle nostin myös kortin vaikka unia ei ollut.

Teen kuitenkin vielä erillisen vuosipöydän itselleni uudenvuoden yönä ja tutkin näitä “unikortteja” hieman erilaisina viesteinä. Myös oraakkelikortit voivat olla hyvä apu ja ehkä otankin ne mukaan seuraavia unia varten.

Miten valmistautua?

Ota sänkysi vierelle muistikirja ja hyvä kynä. Kirjaa ylös kaikki asiat, mitä muistat unistasi. Unet kannattaa kirjata ylös heti, kun heräät, koska silloin ne ovat tuoreena muistissasi. Jos heräät yöllä käymään vessassa (tai joulun öinä jääkaapilla), kirjaa ensin mahdolliset nähdyt unet, sillä myös näillä on merkitys yöllisissä seikkailuissasi. On turha luulo, että niitä muistaisi enää aamulla tai edes sen vessakeikan jälkeen.

On varmaan sanomattakin selvää, että jos tälläiset yölliset unikirjaamiset häiritsevät pidemmän päälle unenlaatuasi ja ne aiheuttavat enemmän haittaa kuin iloa, ei sellaisia kannata tehdä.

Eikä haittaa, vaikka et muistaisi tarkasti kaikkia unia, muutama sana tai lausekin riittää. Mieti myös tunnetilaa tai tunnelmaa, mikä unessa oli. Joskus saatatkin muistaa pelkän fiiliksen, etkä muuta. Kirjaa siis unestasi kaikki mahdollinen talteen. Muista, että neutraali tai pysähtynyt on myös tunnetila. Se voi kuvastaa kuukauden energiaa – mitään ei tapahdu tai mikään ei liiku eteenpäin. Kova kiire voi ennakoida vilinää ja vilskettä, sekava olotila taas sekaannusta kuukauden tapahtumissa jne.

Millaisia asioita kannattaa kirjata?

Jos näit jotain ihmisiä tai eläimiä, sinulle tuttuja paikkoja, kirjaa kaikki tällaiset tiedot ylös. Usein unissa tulee vastaan ihmisiä, joita emme ole nähneet esim. yläkouluaikojen jälkeen. Kuukausi saattaa esimerkiksi viitata johonkin aiheeseen, mitä kävit läpi teininä tai palauttaa eteesi ihmisiä tai tapahtumia, joilla oli merkitys siinä ajassa. Muista, että unet ovat hyvin symbolisia. Harvoin se tarkoittaa suoraan, että kohtaat vanhan opettajasi, jos hän unessasi esiintyy. Opettaja voi muistuttaa sinua siitä ajasta, kun hän oli läsnä elämässäsi. Opettaja voi myös symboloida ihmistä, joka ohjaa sinua uusien asioiden äärelle – ehkä on aika ottaa uusi askel elämässä!

Jos joku väri oli erityisen voimakas tai huomiota osoittava, kirjaa se ylös, etenkin jos olet visuaalinen ihminen. Joku tietty ihminen tai eläin voi merkitä sinulle symbolisesti kymmeniä erilaisia asioita eli älä mieti liian yksioikoisesti. Mieti myös aina ensisijaisesti sitä, mitä sinulle vaikka jokin eläin merkkaa. Jos pelkäät käärmeitä, ei ne todennäköisesti tarkoita sinulle mukavia asioita alitajunnassakaan. Käärme yleisesti symbolisoi mm. uusiutumista ja kannattaa miettiä, että pelkäätkö sinä uutta ja muutosta? Käärme voi siis olla niitä pelkääville suora symboli pelosta.

Väreissä on yleisestikin aivan valtava määrä symboliikkaa ja jos värit merkitsevät sinulle valveilla paljon, ne todennäköisesti siirtyvät myös unimaailmaan kertomaan tarinoitaan. Myös numerot ja lukumäärät ovat numerologisesta näkökulmasta todella tärkeitä unisymboleita. Eli jos näet unessa mitään numeroihin viittaavaa, niin ne kannattaa ehdottomasti kirjata talteen ja tutkia myöhemmin niiden erillistä sanomaa.

Jos unessa olit jossain asuinrakennuksessa, kirjaa ylös huoneet, missä kuljit. Kirjaa huoneiden kunto, kalustus, koristeet. Kaikki, minkä muistat ympäristöstä. Talo merkitsee yleensä sinua itseäsi ja huoneet eri osa-alueita elämässäsi.

Jos unessa oli tietty sääolosuhde, mikä jäi mieleesi, kirjaa se ylös. Niinkuin valvetilassa, sää vaikuttaa meihin isosti ja unessa se voi kertoa paljon sen kuukauden yleisilmapiiristä.

Musiikki, sanat, äänet… kirjaa kaikki ylös. Oletko nähnyt samaa unta ennenkin? Kirjaa kaikki pienet mitättömältäkin tuntuvat asiat ylös. Toistuva uni kertoo yleensäkin siitä, että alitajuntasi haluaa nostaa esille jotain, mitä et suostu käsittelemään.

Ennustatko kenties pidemmälle tulevaan?

Eräässä muutaman vuoden takaisessa pyhän yön unessa olin löytänyt uuden toimitilan, missä oli kaunis valo, isot ikkunat ja olin järjestelemässä sitä kuntoon, kunnes löysin jonkun lattialaudan alta muurahaisenpesän. Sen yön osoittamana kuukautena, mutta tasan vuosi myöhemmin, mille yölle tuo uni alunperin tuli, muutin pois unen kaltaisesta työtilasta, en muurahaisten takia vaan tuhannen muun pikkujutun, mistä kertyi niin iso osiensa summa, etten enää jaksanut katsella, miten homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Sohaisin muurahaispesää.

Tälle samalle kuukaudelle näin unen, miten iso käärme kiertyi jo edesmenneen kissani ympärille ja jähmetyin siinä hetkessä jääkalikaksi, enkä pystynyt toimimaan tai liikkumaan, koska pelkäsin, että liikkeeni ärsyttäisi käärmettä ja se purisi kissaani. Tasan vuoden kuluttua siitä, mille kuukaudelle tämä uni tuli, hyvästelin tämän saman unen kissan ikiuneen ja koko alkuvuosi kului tuollaisessa jäätyneessä tilassa, koska en tiennyt, mitä tehdä ja mitä päättää. Pelkäsin, että päätän väärään suuntaan.

Aikaisemmin kerroin, että käärme voi osoittaa pelkoa ja minulle se todellakin viittasi siihen, että pelkäsin päästää irti. Tuosta alkoi täydellinen oman elämän pelkomyllytys, mikä kesti lopulta yli vuoden. Muistan edelleen tuon unen tunnetilan ja yksityiskohdat, vaikka siitä on aikaa jo melkein 3 vuotta.

Olenkin omalta osaltani huomannut, että toisinaan jotkut näkemäni pyhät unet ovat jo viittausta jo seuraavaan vuoteen, toisinaan jopa pidemmälle, eli näen niitä ikäänkuin “ennakkoon”. Aina välillä jokin asia tulee toteen jopa hämmentävän samanlaisena, mutta aivan eri kuukautena, mille se on “tarkoitettu”. Tällöin olen tutkinut, että lähtikö jotain käyntiin sen asian tiimoilta, mille kuukaudelle uni alunperin sijoittui. Näinhän siinä on usein käynyt, että startti on otettu vaikka maaliskuussa, mutta itse asia toteutuu vasta huhtikuussa tai vaikkapa vasta seuraavan vuoden maaliskuussa. Kannattaa siis säilyttää omat unipäiväkirjat visusti tallessa!

Vuosi 2023 omissa unissani

Näin todella hämmentäviä sekä yksityiskohtaisia unia viimeisimmissä pyhissä unissa. Hämmentäviä jopa minun mittapuullani. Tämä voi johtua myös siitä, että erikseen pyysin, että minulle näytettäisiin mahdollisimman paljon tärkeitä asioita kertovia unia. Pitäisi aina valita sanansa tarkkaan, koska jokainen uni umpattiin niin täyteen symboliikkaa, että kesti pienen tovin ymmärtää, mitä kaikkea ne lopulta ovat pitäneet sisällään. Osaa en ymmärrä edelleenkään.

Yksi voimakkaimpia unia oli tämän vuoden maaliskuulle. Olen kirjannut näin:

Vanha talo korjaus ja esittelyä jossain sisustusohjelmassa.

Olen ajatellut tätä taloa minuna, mutta kesti tosi kauan todella hoksata tuo korjaamispuoli… ymmärsin joskus syksyllä, että niin, minähän kesän aikana koitin korjata itseäni sisältäpäin ja lopulta totesin, että en enää tiedä, kuka olen, että miksi yritän korjata jotain, mitä ei enää ole edes olemassa. Kirjoitin siitä instagramissa itselleni epätyypillisen avoimesti.

Joku Susanna siinä on. Mies sanoo: ”oon tosi ylpeä Susannasta”. Susanna on jotenkin ottanut menneisiin elämiin yhteyttä.

Ymmärsin vasta jälkeenpäin, että tämä on keskustelua minun erään edesmenneen sukulaiseni kanssa, jonka sukupuuta sekä historiaa olen tutkinut toissa syksynä sekä alkuvuodesta 2023 tosi paljon. Sama mies on tullut erinäisissä tilaisuuksissa läpi viesteineen ja hän on ilmoittautunut toimimaan henkioppaanani toisella puolella. Ensimmäinen yhteys tapahtui maaliskuussa 2023. En vielä tiedä, kuka Susanna on, mutta se on selvitystyön alla.

Kun on sopiva aika, haluan kertoa lisää tästä ihmisestä, mutta tarina on vielä niin kesken, että joudun tässä hetkessä sanomaan eioota 🙂 Mutta ei hätää, tämä tarina on samalla niin kovin tärkeä ja suuri minulle itselleni, että se vaatii jonkinlaista esiin tuomista.)

Musta kissa henkimaailmasss yhteyden otto siihen. Olin tosi suruissani. Olin se Susanna ja kuitenkaan en ollut.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun unien kautta aloin saada vahvistusta sille, että on aika ryhtyä työskentelemään myös eläinten kanssa. Tuo unen kissa ei ollut tästä elämässä minulle tuttu, mutta myöhemmin loppukesästä tajusin, että se sama kissa saapui elämääni heinäkuussa, kun annoimme kodin kahdelle kissaveljekselle, jotka olivat löytyneet noin 5-viikkoisina jostain Kurikan pusikosta ilman emoa. Kiitos Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistykselle kaikesta tekemästänne työstä <3

Keväällä saattelin henkimaailmaan minun ensimmäisen ikioman kissani Möksmön, joka oli elämässäni yli 17 vuotta. Möksmö opetti minut näkemään, miten energialla voi hoitaa toisia ihmisiä ja eläimiä. Se vain opetti minua. Siihen ei ole sanoja ja selvennystä, se oli Möksmön taikaa. Ja se teki taikojaan kaikille, jotka meillä kävi kylässä vähänkään surullisena. Möksmö kiipesi olkapäälle ja alkoi hoitaa. En ole koskaan kokenut minkään elävän olennon kanssa tuollaista yhteyttä, mitä meillä oli. Sen vuoksi edelleen tuntuu siltä, että yritän tunkea neliskanttista osaa pyöreään reikään. En osaa operoida elämää, kun pala minusta on viety muualle. Vaikka eihän ne ystävät oikeasti koskaan poissa ole… Vain 11 päivää myöhemmin rakkaista rakkain koiraystäväni, 10-vuotias Dani ilmoitti äkillisesti, että on hänen aika lähteä Möksmön mukaan. Dani oli koira, joka opetti, että ihminen voi kommunikoida eläinten kanssa, jos ihminen vain viitsii ja suostuu nähdä, mikä maailma meillä oikeasti on ympärillämme.

Pikkukissat löytyivät maastosta niiden päivien välissä, kun Möksmö ja Dani kuolivat. Päivää vaille 6 kuukautta myöhemmin, 17,5-vuotias Kalevi-papparainen lähti Möksmön ja Danin luo. Hänen tehtävänään oli vielä opettaa pikkukissoille kaikki tärkeät tehtävät sekä antaa ohjeet, miten minua hoivataan ja opastetaan eteenpäin polullani.

Orion, joka saapui luokseni 2022 nähdyssä joulun pyhässä unessa

Olin jossain röntgenlaitteen tai magneettikuvauslaitteen näköisessä vekottimessa, kun se yhteydenotto oli päällä.

Tämä oli tosi tosi outoa. Muistan miten olin aivan jäässä ja itkin hysteerisesti edelleen ja yhtäkkiä olin aivan viileän rauhallinen. Olotila muuttui / minä muutuin, kuin kaksi hologrammia olisi välkkynyt paikalle ja pois. En vielä ymmärrä kaikkea, mitä tämä tarkoitti, mutta jokin aavistus on. Pohdin usein tätä unta miettiessäni kevään 2023 tarkoitusta astrologisesta näkökulmasta. Maaliskuussa 2023 Pluto siirtyi ensimmäistä kertaa yli 200 vuoteen vesimiehen merkkiin. Vesimies edustaa tulevaisuutta ja minulla se siirtyy muovaamaan 2. huoneen teemoja eli sitä, mitä minun kuuluu tässä elämässä tehdä työkseni, ollakseni oikeasti tyytyväinen. Millaisesta työstä saan täyttymyksen. En usko, että minusta tulee röntgenhoitaja 😀 sillä noiden laitteiden tarkoitus oli jotain muuta kuin kuvantamista.

Mies kertoo: “joka päivä on jotain korjaamista ollut ja siitä se sitten lähti. Päätin vain ryhtyä toimeen.” Tässä haastateltiin jotain korjaaja miestä, enkä oo varma, oliko se sama tyyppi, joka puhui aikaisemmin. Ehkä ei. Mies korjasi jotain porstuaan näköistä rakennelmaa mikä kuitenkin oli talon sisällä oleva pieni kahdeksankulmainen rakennus ja siinä oli kirkon ikkunat. Tuo rakennelma oli korjattu niin huolella ja niin kauniiksi, etten osaa sanoilla kuvailla, miten kaunis se oli. Sen sisällä oli rauha.

Saman tien, kun olin kirjoittanut tämän talteen, tajusin, että tuo rakennus talon sisällä, missä on kirkon ikkunat on minun sielu. Me voimme korjata tässä hetkessä meidän oman sielumme ikkunoita, seinämiä, rakenteita. Ja se, minkä teemme tässä hetkessä, se toistuu kaikissa sielumme elämissä, lineaarisesti ajatellen menneissä ja tulevissa. Jos jokin on selkeytynyt tänä vuonna, niin se, että aika kulkee täysin eri tavalla, mitä olen sen ajatellut kulkevan.

Haluaisin jo kirjoittaa paljon kaikenlaista tästäkin aiheesta… kaikkea, mitä olen tämän vuoden aikana ymmärtänyt ja oppinut, mitä sielunelämä ja sielunkierto todella merkitsee… miten aika, maailma ja ihmiselämä limittyvät toisiinsa. Ja juuri niin, että miten minä asiat näen ja koen, ei ole olemassa absoluuttista totuutta. Jollain voi olla toinen ajatelma, todennäköisesti onkin, ja olkoot niin.

Mutta senkään aika ei ole vielä. Minun täytyy ensin itse ymmärtää kaikki, ennen kuin voin sanoittaa sitä edemmäs.

Kaksipa poikaa Kuuriikasta. Lucifer ja Orion.

Joitain avainsanoja unisymboleihin

Nämä avainsanat olivat mukana myös viime vuoden Pyhät unet-blogipostauksessa.

TUNNETILA:  kuukauden yleisfiilis / jokin tilanne tuo tämän tunteen.

TUNTEMASI IHMISET: miten suhtaudut heihin, mitä he merkitsevät sinulle? Saattaa myös liittyä heihin suoranaisesti.

TOISTUVAT UNET: Toistuuko jokin asia tuon kuukauden aikana?

ELÄIMET: omat lemmikit on viittaus kiintymykseen, hoivaan, kotiin, omiin tunteisiin,  lapsiin, parisuhteeseen tai näihin lemmikeihin. Tuntemattomat eläimet voivat viitata suhteesta ihmisiin / tilanteisiin, joiden kanssa sinulla ei ole läheistä suhdetta.

Onko eläin häkissä vai vapaa. Minkä värinen eläin on? Pureeko tai pistääkö se sinua? Ajetaanko sinua takaa? Näillä kaikilla on symboliikka, mitä täytyy miettiä yhdessä unen tunnetilan kanssa. Eli jokainen unessa nähty musta kissa ei tarkoita, että naispuolinen ystävä pettää sinut. Paljon merkkaa myös se, miten näkijä suhtautuu eläimeen. Jos pelkäät jotain tiettyä eläintä, pelkäätkö sen unessa edustamaa tilannetta? Miten eläin käyttäytyy? Jos sinulla on tiedossa oma voimaeläin ja tapaat hänet unessa, on sillä sinulle jotain tärkeää asiaa.

Koira merkkaa usein lojaaliutta, maskuliinisuutta, ystävyyttä, pysyvyyttä. Jos koira puree ja se on vielä oma, lojaalius voi muuttua petturuudeksi lähipiirissä.

Kissaan liittyy mm. viekkaus, intuitio, selväaistit, henkisyys, mustasukkaisuus ja feminiinisyys. Kissan raapiminen voi merkata mm. vanhoja haavoja ja niiden avautumista. Jokin voi kyteä pinnan alla. Jos haava mätii, jotain ei ole hoidettu kuntoon.

Käärme voi olla mm. petos tai parantuminen, lääketiede tai uudistuminen. Käärmeiden ja hämähäkkien kohdalla mieti, miten itse suhtaudut näihin. Jos pelkäät, alitajuntasi viestii pelkosi kautta. Jos pidät käärmeistä tai matelijoista yleensäkin, niiden merkitys on taatusti erilainen, mitä esim. käärmepelkoisella ihmisellä.

Linnut usein viestivät vapaudesta ja sen kaipuusta. Muista tutkia enemmän siitä linnusta, mikä unessa vieraili, esim. joutsenet pariutuvat iäksi ja ne edustavat lojaaliutta ja sitoutumista. Varislinnut ovat äärimmäisen viisaita jne.

Madot ja hyönteiset hajottavat ympäristöään, mutta ovat myös tärkeää ruokaa isommille eläimille.

Karhu voi olla esim. pelko tai totuus; miten karhu käyttäytyy unessasi ja mitä se merkitsee sinulle yleensä? Mieti sanontaa karhunpalvelus!

Hirvet yhdistän arvokkuuteen, kuninkuuteen, mutta myös ennalta-arvaamattomuuteen.

Kauriit ja peurat nopeisiin liikkeisiin, sinnikkyyteen, sirouteen sekä taistelutahtoon.

Kettu voi olla viekkaus tai jopa valehtelu, hyväksikäyttö tai kataluus, mutta myös viisaus ja älykkyys, jos sitä käyttää oikealla tavalla, eikä toisten kiusaksi.

Susi on oma polku, itsenäisyys, oma lauma, hyljeksintä, kohteena oleminen. Suden tapaaminen unessa on viesti henkimaailmasta.

Voimaeläimesi tulee kertomaan tärkeän viestin, mitä et ehkä ole osannut kuunnella päivätietoisuudessa.

RAKENNUKSET: Asuintalo kuvastaa sinua itseäsi. Huoneet kertovat sinusta ja elämän osa-alueista.

Keittiö on kodin sydän.

Eteinen on se, mikä nähdään ensimmäisenä, kun sisään astutaan.

Olohuoneeseen päästät vieraat, kenties esität jotain muuta, kuin mikä olet.

Makuuhuone voi osoittaa intimiteettiä, seksuaalisuutta, ihmissuhteita, mutta myös levon tarvetta ja unen laatua.

Pesutilat voi viitata mm. asioista puhdistautumiseen, wc-tilat kirjaimellisesti siihen, missä huuhdotaan pois kuonaa.

Talon ulkopuoli on ulkokuoresi, astrologisesti se voi antaa viitteitä siihen, mitä käyt läpi nousevan merkkisi kanssa.

Katto tai yläkerta voi viitata mieleen, mielen vointiin tai ajatuksiin, mutta myös henkiseen polkuun.

Komerot ja vaatehuoneet ovat paikkoja, minne usein piilotetaan tavaraa, että saadaan aikaiseksi siistimpi ympäristö. Missä kunnossa komero on?

Muut kuin asuinrakennukset koen itse aina kodin ulkopuolisena vaikuttimena, missä vietämme aikaa, miten joku ulkopuolisen ihmisen energia vaikuttaa omaan vointiin tai toimintaan. Se voi olla viittaus myös työpaikkaan. Yrittäjälle tämä voi tarkoittaa vielä enemmän konkreettista toimintaa asiakkaiden kanssa tai omassa työtilassa koettuja tapahtumia

TAIDE: Jos luet unessa jotain kirjaa, kuuntelet jotain tiettyä kappaletta tai katselet / luot taidetta, mieti, mitä se teos voisi sinulle kertoa? Tutki laulun sanoja, kirjan tarinaa tai maalauksen merkitystä.

VÄRIT: Jokaisella värillä on oma symboliikkansa, tässä muutamia ajatuksia väreistä oman näkökantani kautta.

Musta on yö, suru, ego, kuolema, puhdistautuminen, sielun pimeä yö, vetäytyminen, valmistautuminen uuteen.

Valkoinen on puhtaus, aloitus, sielu, herkkyys, intuitio, haavoittuvuus.

Punainen seksuaalisuus, huomionosoitus, veri, huomionhaku, näyttävyys, elinvoima, rakkaus, romantiikka.

Vihreä on elinvoima, luonto, kasvu, raha, eläimet, auttaminen, parantaminen ja paraneminen.

Sininen on syvyys, henkimaailma, herkkyys, kylmyys, jähmeys, lempeys, parantaminen.

Keltainen on ystävyys, luovuus, rohkeus, elinvoima, päivänvalo.

Violetti on arvokkuus, henkisyys ja hengellisyys, kuolema, vaativuus, vahvuus, narsismi.

Kulta voittajuus, arvokkuus, juhlallisuus, kuninkaallisuus, vaatimus parhaasta.

Hopea toissijainen, pehmeys, kirkkaus, aliarvioitu.

NUMEROT: Numeroiden merkitystä kannattaa miettiä etenkin numerologisen värähteen kautta.

Ota huomioon jokaisessa symboliikassa edellä mainitsemani tunnetila. On täysin eri asia nähdä unta siitä, kun kävelet vesisateessa sydän täynnä rakkautta välittämättä tippaakaan, vaikka taivas repeää kuin hampaat kalisten etsiessä epätoivoisesti suojaa kylmältä syyssateelta .

Lopuksi

Unien kirjaamisen jälkeen, niitä on hyvä palata analysoimaan jälkikäteen useampaan otteeseen. Jos korttien nosto tuntuu hyvältä idealta, niin kokeile sitäkin! Muista, että unet näyttäytyvät todella harvoin juuri sellaisena, mitä ne valveilla ollessa tarkoittaisivat. Symboliikkaa kannattaa purkaa palasiksi. Uskalla antaa symboleille myös oma merkityksensä sinun omasta elämästäsi!

Kauniita unia,

Anne Mari

Jaa

lue lisää