jousimies horoskooppi 2023

Jousimies horoskooppi helmikuu 2023

Jousimies horoskooppi helmikuu 2023

jousimies horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Jousimiehen horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Jousimies. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Jousimies horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 3. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 3. huoneessa, minne kuuluu mm. viestintä, kommunikaatio, liike, sisarukset ja naapurusto. Vesimiehen aika korostaa asioita siinä, mitä ja miten ajattelet asioista. Onko jotain jäänyt sanomatta tai nostamatta esiin? Vesimiehen aika saattaa myös innostaa keksimään tai kehittämään jotain uutta, missä vaaditaan sinun hoksottimiesi käyttöä. Jos sisarusten kanssa on yhteydenpito jäänyt vähemmälle, niin heille voisi olla hyvä antaa hieman extra-aikaa. Liiallista kaahaamista niin mielentasolla kuin fyysisestikin kannattaa tarkkailla. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 9.huoneessasi

Täysikuu valaisee sinun 9.huonetta, minne kuuluu korkeakoulut, korkeampi oppiminen, elämän filosofiat, korkeakulttuurit, ulkomaat ja matkailu kotimaan rajojen ulkopuolella. Onko aika nostaa jo esiin niitä asioita, mitä 3.huoneessa on lähtenyt kehittymään jo tammikuun puolella? Mitä jos niiden kanssa ei hidastelisi vaan katsoisit, minne tie vie? Täysikuu leijonassa voi korostaa jousimiehen optimismia, mutta epäilykseen taipuvaisella leijonan energia voi tuntua liian suurelta vastuulta.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 3. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista oikeastaan kaikkeen sellaiseen kommunikointiin, mitä tarvitset päivittäisessä elämässäsi. Voit ehkä tuntea, miten joissain teemoissa vaikuttaneet rajoitteet ja estot poistuvat. Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 4.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 4. huonetta, minne kuuluu koti, perhe, suku, vanhemmat ja tunnemaailma. On aika suunnata katsetta kotiin, perheeseen ja ehkä myös kodin rakenteisiin sekä sen ehostamiseen. Anna rakkautta sille sisällölle, mikä liittyy kotiisi.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä kotivelvollisuuksien pakoiluksi.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 4.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Ne asiat, mitä olet kaivannut kotiisi, ehkä rauhoittamaan sen energiaa tai tuomaan mukanaan jotain uutta ja lempeää, niin niihin keskittyminen myös aivan konkreettisesti, on uudenkuun teemoissa mukana. Rakkaus vaatii tunteen lisäksi tekoja.

Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 5.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 5.huoneeseen, minne kuuluu minne kuuluu mm. elämän ilot, lapset, rakkaus, luovuus, seksi. Venus oinaassa ja tässä huoneessa laittaa pyörimään kaikenlaisia asioita ja energioita; Sukat, lakanat, matot, hermot ja sen riekaleet, ja se tekee sen hyvällä ja “pahalla”.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää