kaksonen horoskooppi 2023

Kaksonen horoskooppi elokuu 2023

Kaksonen horoskooppi elokuu 2023

kaksonen horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan kaksosen horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on kaksonen. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas syyskuussa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Kaksonen horoskooppi elokuu 2023

Täysikuu 1.8. vesimiehessä, sinun 9.huoneessasi. 

Tähän huoneeseen liittyy mm. oppiminen, ulkomaan matkat, optimismi, seikkailut, elämän filosofiat ja näkökulmat.

Vesimies täysikuu edustaa silmissäni aina tietynlaista radikalismia. Se muistuttaa meitä laajemmalla skaalalla siitä, ettemme kangistuisi vanhoihin totuttuihin kaavoihin vain siksi, koska se on turvallista. Missä sinun on nyt tarpeen “repäistä” itsesi irti totutusta? Etsi teemaa sinun vesimiehen huoneen avulla. Sanojen rajoitus tai ajatusten ylianalysointi, mutta toisaalta myös jyrkkyys ja ylijyrääminen voivat olla paikoin täydenkuun viikon teemana Saturnuksen ja Merkuriuksen opposition vuoksi.

Auringon ja Venuksen yhtymä 13.8. leijonassa, sinun 3. huoneessasi.

Huoneeseen liittyy kommunikaatio, viestintä ja ajatukset, sisarukset, serkut, naapurit. Lyhyet matkat ja nopea liikkuminen.

Aurinko ja Venus kohtaavat toisensa jälleen kerran, muodostaen uuden Venus tähden leijonan merkin 20º28′. Edellinen yhtymä tapahtui vaa’an merkissä lokakuussa 2022 eli noin 9 kuukautta sitten. Venus kuljettaa meitä tarkkojen syklien läpi ja viimeksi leijonatähden kierros alkoi elokuussa 2019 päättyen kesäkuun 2020 alkuun. Mitä sinulle tapahtui tuolloin omassa elämässäsi? Mikä on mennyt eteenpäin, onko jokin tarpeen muuttua? Toistuuko seuraavan 9 kuukauden aikana jälleen jotkut leijonamaiset aiheet?

Uusikuu 16.8. leijonassa, sinun 3. huoneessasi. 

Uusikuu syntyy perääntyvän Venuksen lähistölle ja yhtymässä Musta Kuu Lilithille. Tämä uudenkuun energia voikin nostaa pintaan vanhoja riitoja ja taisteluita, jos sellaisia on jäänyt roikkumaan energiakenttään. Jotain kannattaa toistaa vanhalla kaavalla, mutta jo aikoinaan tehdyt hyvästit kannattaa pitää muistissa, miksi ne alunperin sanottiin… Jos perääntyvä Venus ei vielä tähän mennessä ole tuonut langoille vanhoja tuttuja, joita ei välttämättä haluaisi enää koskaan edes muistaa, niin nyt on kyllä oikein mainio päivä sellaiseen. 

Aurinko siirtyy 23.8. neitsyeen, sinun 4. huoneeseesi. 

Tähän huoneeseen liittyy mm. koti, perhe, lapsuus, vanhemmat, tunnepuoli, äitisuhde ja äitiys. 

Leijonamaisuus alkaa tasaantua, kun Aurinko siirtyy pois leijonasta neitsyeen. Energiatasolla alkaa korostua oma hyvinvointi ja kaikki normaalit rutiinit. Osalla lomat loppuu, lapset palaa kouluun, oma koulu jatkuu tai yleisesti menet yhteiskunnan virrassa mukana, kun pääasiallisin lomamoodi alkaa olla ohi.

Merkurius lähtee perääntymään 23.8. neitsyen merkissä. On siis jälleen aika yhdelle Merkuriuksen perääntymiselle ja nyt kun se tapahtuu yhdessä Venuksen kanssa, niin Merkurius voi sekoittaa erityisesti kaikenlaisia kanssakäymisiä ja yhteydenpitoja toisten ihmisten kanssa. Alkuvuonna Merkurius perääntyi kauriissa ja Mars perääntyi kaksosessa. Vuosi 2023 tarjoaa meille paljon uudelleenohjelmointia suhteessa tärkeimpiin ihmissuhteisiin, mutta myös niihin, jotka on jo syytä jättää taakse.

Mutta ei pidä ajatella että Mars ja Venus ovat koskettaneet perääntymisillään pelkästään meidän suhdetta toisiin ihmisiin. Ensisijaisesti muuttaessamme suhdetta muihin, sen tulisi myös muuttaa suhdetta itseemme. Vaikka hävittäisimme ympäriltämme kaikki ihmiset, mutta sama tyytymättömyys itseä kohtaan kytee syvänä, ei mikään lopulta muutu, ennen kuin suhde sisäiseen maailmaan muuttuu. 

Merkurius etenee jälleen 15.9. alkaen, milloin perinteisen kommunikoinnin, sähkölaitteiden takkuamiset ja hajoamiset sekä yleinen hämmennys alkaa laantua. Jos oma Merkuriuksesi on maamerkissä (härkä, neitsyt tai kauris) tai muuttuvassa huoneessa (3., 6., 9. tai 12.) Merkuriuksen perääntyminen saattaa tällä kertaa tuntua paikoin rauhattomammalta.

Mars siirtyy 27.8. vaakaan, sinun 5.huoneeseesi. 

Tähän huoneeseen liittyy kaikki elämän ilot ja riemut, luovuus, leikki, lapset, rakkaus, romantiikka, seksi.

Mars siirtyy itselleen hankalaan merkkiin eli vaakaan. Hankaluus syntyy siitä, että vaa’assa Mars liikkuu itselleen ominaisten energioiden vastakkaisessa sijainnissa. Mars on sotaisa ja aggressiivinen, vaaka on lempeä ja harmoninen. Mars vaaka ei ole kuitenkaan maailmanloppu omalla kartalla, eikä myöskään ajassa. Se nostaa esiin epäkohtia ja epäreiluutta. Mars vaa’an aika voikin hajottaa liiallista harmoniaa tässä ajassa ja niissä tilanteissa, missä epäreiluutta on siedetty jo tarpeeksi kauan; usein liian pitkään. Vaa’an pinna on pitkä, mutta ei loputon ja Mars voi auttaa heilauttaa sen pois uraltaan.

Täysikuu 31.8. kaloissa, 10. huoneessasi. 

Tähän huoneeseen liittyy mm. työ, ura, julkiset saavutukset ja miten sinä näyt toisille ihmisille yhteiskunnallisessa roolissa.

Tämä on toinen kalenterikuukauden täysikuu, millaisia sattuu kohdalle aina toisinaan. Kyseessä ei ole mikään superharvinainen tilanne, vaikkakaan ei aivan vuosittain tavattava ilmiö. Englanniksi on tälle tapahtumalle olemassa sanonta once in a blue moon. Astrologisesti tapahumalla ei ole suurempaa merkitystä, mutta jos täydenkuun voimaa miettii energeettisen puolen kannalta, niin se voi tuoda elokuun loppuun oman voimakkaan sekä intuitiivisen latauksensa.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT ELOKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Hitaat planeetat eli Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto sekä Chiron eivät vaihda merkkiä heinäkuun aikana. Hitaiden planeetoiden huonesijaintien merkityksiä omalle nousumerkillesi voit hakea alkuvuoden horoskoopeista 🙂

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää