kaksonen horoskooppi 2023

Kaksonen horoskooppi helmikuu 2023

Kaksonen horoskooppi helmikuu 2023

kaksonen horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Kaksosen horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Kaksonen. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Kaksonen horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 9. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 9. huoneessa, minne kuuluu mm. korkeakoulut, korkeampi oppiminen, elämän filosofiat, korkeakulttuurit, ulkomaat ja matkailu kotimaan rajojen ulkopuolella. Onko matkakuumetta? Nyt voisi olla hyvä aika ottaa äkkilähtö jonnekin, missä aurinko paistaa, viini virtaa ja laulu soi – etenkin, jos loskaa-jäätä-loskaa-jäätä -rupeama alkaa kyllästyttää. Jos ei ole mahdollista, niin kotitekoinen miniloma laittaen jalat lämpimään kylpyyn samalla, kun siemailee hyvää drinksua täydellisessä tekemättömyyden autuudessa ei todellakaan aja asiaansa etelän lämmön rinnalla, mutta voihan sitä heittäytyä villiksi mielikuvituksessaan – sen kaksonen osaa 😉 Tai mitäpä jos vaikka suunnittelee tulevaa reissua minne lie, siihen vesimiesaika ainakin antaa panoksensa. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 3.huoneessasi

Huoneeseen kuuluu mm. viestintä, kommunikaatio, liike, sisarukset ja naapurusto. Nyt voisi olla hyvä aika nostaa esiin asioita, joita on pidetty jo kesän lopulta asti visusti piilossa ja itsellään. Ehkä tässä ajassa nousee halu sanoa asioita vähän tiukempaankin sävyyn, mutta omaa ulosantiaan on hyvä seurata, ettei avautumisesta synny enemmän haittaa kuin hyötyä.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 9. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista etenkin liittyen mm. opintoihin, tuleviin reissuihin sekä uusiin asioihin, mitä tahtoisit lähteä tänä vuonna itsessäsi kehittämään tai tutkimaan. Merkurius 9. huoneessa voi myös laittaa hieman levottomaksi ja ehkä tutkimaan jotain salaperäistä maailman ihmettä, mikä on kutsunut luokseen jo pidemmän aikaa.

Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 10.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi korkeinta sijaintia eli 10. huonetta, minne kuuluu työ, ura, julkinen minä ja näkyvät saavutukset. Tässä huoneessa ollaan esillä isommalle ihmisjoukolle, mutta virallisena olentona, ei kotiminänä.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä, se rauhoittaa tässä huoneessa myös tarkastelemaan työrintamalla, mitä mennyt vuosi toi ja vei. Mitä kerrytit elämääsi ja mitä oli tarpeen päästää eteenpäin toisten käyttöön. Juuri nyt ei ole tarpeen aloittaa isoja juttuja vaan keskittyä enemmänkin viimeistelemään tärkeimpiä tehtäviä, kunnes astrologinen uusivuosi koittaa auringon siirryttyä oinaaseen.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä paineeksi saavuttaa asioita, minkä eteen ei silti viitsisi tehdä mitään.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 10.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Mitä kaipaat tähän hetkeen, mitä tahtoisit tilata tuleville viikoille kalojen pehmeässä energiassa ja etenkin liittyen työrintamalle. Onko keväälle luvassa uutta, oletko hakenut uutta työtä, missä tahtoisit kovasti päästä aloittamaan? Oletko halunnut uutta potkua omalle henkiselle polulle hieman tahmean ajan jälkeen?

Tässä on loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 11.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 11.huoneeseen ystävien ja ihmisjoukkojen huoneeseen. Venus saapuu näyttävästi estradille oinaan energioissa, kaikkien eteen ja esille. Vaikka seesteinen kalat aika on vasta aluillaan, niin anna sen pyöritellä karttasi virallista puolta – anna Venuksen sen sijaan hoitaa hauskanpidon rooli oinaassa. Anna sen keskittyä omaan juttuunsa, mikä parhaimmillaan nollaa (ainakin osittain) talven aikana koetut haastepaikat ja vaikeudet. Luovilla ihmisillä voi myös lähteä käyntiin uusi vaihde, mihin kannattaa kyllä tarttua kiinni. Älä jää nypläämään pitsiä youtubevideoiden säestyksellä, vaan lähde reippaasti sinne, missä on oikeita ihmisiä.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen. Ystävien huoneessa tämä voi myös korostua erilaisissa kaveripiireissä.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää