kalat horoskooppi 2023

Kalat horoskooppi helmikuu 2023

Kalat horoskooppi helmikuu 2023

kalat horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Kalojen horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Kalat. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Kalat horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 12. huoneessasi

Aurinko valaisee 19.2. saakka karttasi viimeistä nurkkausta, valmistellen sinua pian alkavaan kierroksen päättymiseen astrologisen vuodenkierron myötä. Aurinko ei ole kaikkein mukavimmalla sijainnilla täällä, sillä se vaipuu jonnekin utopististen sumuverhojen taakse, minkä vuoksi vesimiesaika voi olla sinulle paikoin hieman hankalaa. Se vaatii jonkinlaista pysähtymistä viimeistelemään asioita sekä irtautumaan vanhasta syklistä jo hieman aikaisemmin, mitä muut alkavat sitä tekemään. Sinulla siis kevättalveen liittyy muita pidempi irtautumisaika, ehkä se näkyy vuosittain jonkinlaisena käynnistysvaikeutena? Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 6.huoneessasi

Täysikuu valaisee sinun 6.huonetta, minne kuuluu työympäristö, hyvinvointi ja terveys, päivittäiset rutiinit, pienet eläimet ja palvelus. Leijona täysikuu valaisee asioita omassa hyvinvoinnissa, mikä on aihe, mihin ei voi koskaan keskittyä liikaa. Se, minkä tunnistat jääneen vähäiselle huomiolle, noussee pintaan aika nopealla ajattelulla. Työyhteisössä joku voi osoittaa lojaaliutta sinua kohtaan, mikä tuntuu hyvältä, mutta samalla jollain voi oma ylpeys viedä voiton – varo ettet kompastu siihen itse.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 12. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista. Merkurius siirtyy kartallasi 12.huoneen pimeyteen ja toisinaan se voi jopa vaikeuttaa kommunikaatiota sekä korostaa halua vetäytyä omiin maailmoihin. Joskus sitäkin tarvitaan ja silloin sen pitäisi antaa toteutua, sen sijaan, että pakotat itseäsi paikkoihin, missä et halua olla.

Oman äänen esiin tuominen paikoissa ja tilanteissa, missä haluat tulla kuulluksi voi olla aika haasteellista äänekkäämpien yksilöiden parissa. Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 1.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 1. huonetta, mikä on sinulle tärkein, läheisin huone astrologisella kartalla. Se on yhteydessä nousumerkkiisi ja näin muovaa olemustasi, energiaasi sekä persoonaasi. KKalat aika korostaa sinua, valoasi ja energiaasi. Saatat olla enemmän näkyvillä tai enemmän huomion kohteena.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä itsekkyydeksi.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 1.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Tämä on sinun energiaasi läheisin uusikuu, on aurinko tai kuumerkkisi mikä tahansa ja sen takia tälle uudenkuunpäivälle kannattaisi antaa hieman enemmän aikaa ja mahdollisuuksia. Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 2.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 2.huoneeseen, minne kuuluu oma keho, materia, raha, omistaminen, omistushalu, itsepäisyys ja halu pitää kiinni asioista, mitkä olet saavuttanut elämääsi kovalla työllä. Venus liikkuu omassa huoneessaan, minkä vuoksi se antaa sinulle hyvää toimeliaisuutta ja voi myös korostaa raha-asioita elämässäsi. Transiitti oinaassa voi kuitenkin olla vaikea, eli pieneen keikutukseen voisi olla hyvä varautua. Kaikki ei välttämättä tule niin helpolla, mitä suunnittelee.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää