kauris horoskooppi 2023

Kauris horoskooppi helmikuu 2023

Kauris horoskooppi helmikuu 2023

kauris horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Kauriin horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Kauris. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Kauris horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 2. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 2. huoneessa, minne kuuluu oma keho, materia, raha, omistaminen, omistushalu, itsepäisyys ja halu pitää kiinni asioista, mitkä olet saavuttanut elämääsi kovalla työllä. Vesimiehen aika korostaa tarvetta huoltaa omaa kehoa ja ehkä myös katsella itseään suopeammin silmin. Vapaa-ajalle voisi olla hyvä pyhittää hetki jos toinen. Raha-asiat voivat myös korostua tulevien viikkojen aikana. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 8.huoneessasi

Täysikuu valaisee sinun 8.huonetta, minne kuuluu syvyys, varjot, psykologia, alitajunta, seksuaalisuus, kuolema, tuonpuoleinen, henkimaailma, kummitukset, henget, tabut, salaisuudet, voima, toisten ihmisten rahat (lainat, velat, verot jne.). Leijonan merkissä liikkuu myös Lilith ja sen myötä etenkin seksuaalisuuden sekä voimasuhteiden teemat voivat nousta erityisen paljon käsittelyyn tämän täydenkuun myötä. Omanarvontuntoa kannattaa pohdiskella tarkoin.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 2. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista. Jos olet suunnitellut jonkun isomman ostoksen tekoa jo pidempään, niin ehkä vielä pikainen tutkimus, mitä on tarjolla ja mistä sen saisi parhaimmalla diilillä. Säästöhommia kannattaa myös harkita tarkemmin, ehkä luoda suunnitelma.

Merkurius vapauttaa myös 1.huoneesi paineen, missä se suoritti vuodenvaihteen perääntymisjaksoaan, laittaen kaikenlaisia kapuloita rattaisiin kaurisnousuisille. Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 3.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 3. huonetta, minne kuuluu viestintä, kommunikaatio, liike, sisarukset ja naapurusto. Jos sisarusten kanssa on yhteydenpito jäänyt vähemmälle, niin heille voisi olla hyvä antaa hieman extra-aikaa. Unimaailma voi myös korostua. Velvollisuuksiin ja vastuuseen keskittyminen voi kyllästyttää, mutta sen sijaan kaikenlainen uppoutuminen omiin tai kirjansivuilta löytyviin fantasioihin voi tuntua erityisen puoleensavetävältä. Kalat aika voikin laittaa mielikuvituksen lentoon ja päiväunelmoinnit täydelle vauhdille.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä valheiden lipsahteluksi suupielistä.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 3.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Älä jätä manifestointia pelkästään ajatuksen tasolle, vaan kirjaa ajatukset ylös paperille, tee niistä konkreettisia jo sillä tavalla. Luota mielikuvituksen voimaan ja päästä irti kontrollista edes hetkeksi.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 4.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 4.huoneeseen, minne kuuluu minne kuuluu mm. koti, perhe, suku, vanhemmat ja tunnemaailma. Venuksen liike tunteiden ja herkkyyden huoneess oinaan energialla totisesti piristää nukuksissa ollutta nurkkausta, minne tulee tulemaan myös kevään myötä lisää säpinää.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää