kauris horoskooppi 2023

Kauris horoskooppi tammikuu 2023

Kauris horoskooppi tammikuu 2023

kauris horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Kauriin horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Kauris. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään tammi-helmikuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Kauris horoskooppi tammikuu 2023

1.1.-20.1. Aurinko kauriissa, 1. huoneessasi

Aurinko valaisee 1. huonettasi tammikuun alkupuoliskon, minkä jälkeen se on valmis siirtymään rahan ja materian huoneeseen. Se huone, missä Aurinko liikkuu vuoden aikana, valaistuu astrologisesti kirkkaimmalla valolla, mutta vain lyhytaikaisesti. Joissain huoneissa valo saattaa sokaista, toisissa se on miellyttävä seuralainen. Ensimmäinen huone on sinulle läheisin ja tärkein. Se on sinun persoona, olemus. Anna itsellesi aikaa, pidä vähän lomaa ja pysäytä se jatkuva puurtaminen, mitä kauriit harrastaa huomaamattaankin.

18.1. Aurinko ja Pluto ovat yhtymässä kauriissa, 1. huoneessasi

Tämä on oivallinen päivä laittaa eteenpäin voimaa ja auktoriteettia vaativia asioita. Tartu rohkeasti vähän isompaan suunnitelmaan. Varo kuitenkin pakottamasta toisia tahtoosi pomottamalla, etenkin asioissa, missä koet olevasi absoluuttisesti oikeassa.

20.1. Aurinko siirtyy vesimieheen, 2.huoneeseesi

Aurinko siirtyy Vesimieheen, 2. huoneeseesi, minne liittyy turvallisuudentunne, materia, raha, omaisuus, työ ja kehonkuva, jokin tällä rintamalla valottuu ja korostaa. Voi vaatia osakseen valoa.

3.1. Venus siirtyy vesimieheen, 2. huoneeseesi

Venus siirtyy myös materian huoneeseen, vesimiehen merkkiin, mutta se tekee sen jo heti tammikuun 2023 alussa. Venus on miellyttävä ja lempeä energia ja sen liike useimmiten tuo esiin hyvyyttä ja onnenkantamoisia sen huoneen teemoihin, missä se liikkuu. Mutta kyllä Venus osaa nostaa esiin myös sen harvemmin puhutun puolen; kiivaan soturin ja taistelijan, joka ei pelkää nostaa esiin epäkohtia paikoissa, missä sitä vaaditaan. Tämä puoli voi tulla esiin etenkin sen liikkuessa vesimiehessä, sillä merkki on väsymätön oikeudenmukaisuuden puolesta puhuja ja taistelija. Sinulla tätä teemaa saattaa tapahtua erityisesti asioissa, mitkä liittyvät siihen, miten suhtaudut rahaan ja omaan kehoosi. Miten puhut itsellesi, kun katselet peilistä.

7.1. Täysikuu ravussa 16°, 7. huoneessasi

Rapu täysikuu nostaa huomiota kotiin ja sen asukkeihin (nykyisiin tai lapsuuden, etenkin suhteessa äitiin tai lapsuuden pääasialliseen huoltajaan). Seitsemännen huoneen herkkä rapu täysikuu nostattaa esiin asioita ihmissuhteissasi. Rapu ei osaa aina ilmaista itseään sanallisesti siinä huoneessa missä se sijaitsee, mikä on sen yksi suuri opinpaikka. Tämä voi olla sinulle tärkeä muistutus, kun olet toisten kanssa tekemisissä. Älä oleta – sano ääneen.

Unimaailma voi olla erityisen runsas ja jopa äänekäs, jos olet peitellyt jotain viestejä aikaisemmin, mitä tietoisuuteen on tuotu jo toista kautta. Jos täysikuu valvottaa ja pilaa sitä ympäröivät päivät, kokeile nousta vähäksi aikaa ylös ja tee jotain hyödyllistä, mikä on jäänyt tekemättä. Ota täydenkuun valo talteen ja siirry yöpuulle, kun uni alkaa painaa. Tämä tottakai vain, jos se on muilta osin elämäntilanteeseen katsoen mahdollista.

27.1. Venus siirtyy kaloihin, 3. huoneeseen

Venus vaihtaa toista kertaa merkkiä tammikuun aikana. Venuksen siirryttyä kaloihin, yleinen ilmapiiri ihmisten kesken voi pehmentyä, romanttiset eleet lisääntyä, mutta samalla on mahdollista, että haksahdamme hieman pöhköihinkin asioihin, koska romantisoituneet silmämme näkevät kaikissa pelkkää hyvää. Joidenkin kohdalla aika voi näkyä kohonneena itsekkyytenä. Venus kalat katselee maailmaa usein vaaleanpunaisten kakkuloiden läpi, toisinaan vältellen totuutta. Sinulla tätä teemaa saattaa tapahtua erityisesti asioissa, missä liikutaan pääsi sisällä. Haluat ehkä tulla ymmärretyksi paremmin ja selkeämmin, mutta sanat eivät aina tule ulos sillä tavalla, mitä ajattelet. On hyvää aikaa luovuudelle ja taiteelle, etenkin kirjallisuudelle ja kirjoittamiselle.

21.1. Uusikuu vesimies 1° 2.huoneessa

Uusikuu antaa mahdollisuuden oivaltaa ja löytää itsestään sekä osaamisestaan jotain piilossa ollutta, mutta myös aivan uusia ideoita & oivalluksia mm. oma maailmankatsomuksen suhteen. Syntyyhän vuoden ensimmäinen uusikuu idearikkaassa ja tulevaisuuteen kurkottavassa vesimiehen merkissä sekä sinun 2. huoneessasi, materian huoneessa. Se voi nostaa esiin toiveita ja haaveita alkaneelle vuodelle ja se on hyvää aikaa kirjata itselleen esim. vuosikelloa tai urasuunnitelmaa. Kirjaa ylös kaipuusi ja toiveesi, tee uudenkuun tarotpöytä, luo loitsu… ja muista kohtuus, sillä vesimies on käytännöllinen ja tarvelähtöinen.

12.1. Mars lopettaa perääntymisen kaksosessa 6.huoneessasi

Vih-doin-kin Mars päättää ikuisuudelta tuntuneen perääntymisen 6.huoneessasi, minne liittyy hyvinvointi, terveys ja työympäristö sekä päivittäiset rutiinit. Mars siirtyi kaksosen merkkiin ja 6. huoneeseesi jo 20.8.2022 ja sen perääntymisjakso taasen alkoi 30.10.2022. Perääntymisen aikana on voinut esiintyä hankaluuksia ja väärinymmärrystä kaikessa, missä koetat saada itsesi ymmärretyksi. Yleisesti Marsin pidempi liike 6.huoneessa on voinut olla vaikea etenkin silloin, kun haluaisit vetäytyä rauhaan, tehdä töitä rauhassa, mutta muut eivät anna sinun tehdä sitä. Paljon pitäisi myös tehdä, mutta mihinkään ei oikein saa tartuttua kiinni siten, miten haluaa. Toiset hannaa vastaan joko tahallaan tai tietämättään. Tämä transiitti voi väsyttää eli pidäthän huolta, että saat levätä rauhassa ja säännöllisesti. Mars kaksonen voi tuntua siltä, että energiaa riittää kaikkeen, mutta sitten kun se loppuu, niin se loppuu yhtä nopeasti, kuin tulikin.

Vaikka perääntyminen päättyy 12.1., tarkkaile silti edelleen energian jakamista ja liian syvälle meneviä prosesseja, ettet uuvuta itseäsi. Marsin liike kaksosessa voi tuoda mukana paljon toimintaa, mihin kaikkeen keho ei välttämättä osaa varautua, mutta voit muistuttaa tästä myös mieltäsi.

Mihin vanhoihin asioihin palasit perääntymisjakson aikana (30.10.22-12.1.23)? Mieti nyt tarkkaan, kannattaako niitä vielä rehata mukana vai onko jo aika päästää irti. Riitely ja ärtyneisyys saattoi yllättää useammankin kerran perääntymisjakson aikana, etenkin tuonne marraskuun puoleen väliin saakka. Mars pysyy 6. huoneessasi maaliskuun loppupuolelle asti, minkä jälkeen energia muuttuu huomattavasti, sillä aktiivisuuden, ulospäin suuntautuneisuuden ja maskuliinisen energian planeetta siirtyy sisäänpäin kääntyneeseen ravun merkkiin.

18.1. Merkurius lopettaa perääntymisen kauriissa, 1.huoneessasi

Alkuvuosi on menty aika tiukilla, kun kaksi persoonallista planeettaa perääntyy yhtäaikaa ja se tapahtuu vielä toisilleen ominaisissa merkeissä. Merkurius hallitsee kaksosen merkkiä ja Mars on ylennyksessä kauriissa. Vuoden alussa Mars liikkuu kaksosessa ja Merkurius kauriissa. Ja ne molemmat siis perääntyvät kuukauden alkupuoliskon. Onko tämä käänteisvaikutus, hallittu kaaos, paskamyrsky vai jotain siltä väliltä, kaikkea tasaisesti.

Merkurius kuitenkin aloitti perääntymisjaksonsa jo välipäivien aikaan sinun 1. huoneessa, mikä on sinun läheisin ja tärkein huone. Kun Merkurius perääntyy nousevan merkkisi asteidein yli, saattaa jotain tärkeää palautua tarkasteluun, mutta samalla se voi aiheuttaa pienoista kaaosta ja dominoefektejä. Perääntyvä Merkurius kauriissa voi tuoda tullessaan tarpeen palata kaikenlaisten rakenteiden, lupausten ja sitoutumisten pariin. Merkuriuksen perääntyminen on hyvää aikaa reflektoida ja tarkastella asioita uudelta näkökulmalta. Se on hyvää aikaa pysähtyä ja rauhoittua merkin ja huoneen teemoissa; sinulla liittyen erityisesti itseesi ja siihen, mitä sinä oikeasti haluat tältä vuodelta itsellesi. Onko jotain aika purkaa? Onko jotain aika muuttaa, keventää. Päästää irti velvollisuuksista? Millaisten asioiden läpikäyminen on osaltasi tässä? Mitä et halua enää jatkaa, mutta olet tähän asti vienyt eteenpäin velvollisuudentunteesta.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT TAMMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars.

Jupiter ja Saturnus

Jupiter siirtyi pysyvästi 4.huoneeseesi oinaaseen 20.12.2022. Jupiter on onnentuoja ja laajentaja. Kun se liikkuu vuoden alkupuoliskolla (16.5.2023 asti, kunnes se siirtyy härkään) sinun kodin, perheen ja tunnemaailman huoneessa, se voi tuoda paljon uutta mahdollisuutta ja menestystäkin jostain, mistä et sitä odota. Mutta samalla tämä transiitti saattaa olla aika yllättävä. Sen vaikutus tulee ulkopuolelta, et voi kontrolloida sitä, vaikka ehkä haluaisit. On osattava ottaa vastaan sen nopeat tilaisuudet. Jupiter menee herkästi myös liioittelun puolelle, missä luodaan ja haalitaan uutta ennenkuin ollaan valmiita ottamaan sitä vastaan.

Saturnus on ollut pysyvästi sinun 2.huoneessa vesimiehessä joulukuusta 2020 saakka. Ensimmäinen pyörähdys vesimiehessä oli jo maaliskuulta heinäkuun alkuun 2020. Olet saattanut tuntea rajoitusta ja tietynlaista hankaluutta yleisesti energiassasi. Olet saattanut aika ajoin pohtia, että milloin asiat taloudenpidossa tasaantuvat? Koska työasioiden vastustus loppuu? Olemme transiitin loppuvaiheilla, minkä vuoksi vuoden alkupuolisko voi tuntua erityisen tympäisevältä, kun Saturnus viimeistelee tehtäviään. Se kysyy sinulta, oletko löytänyt reitin, missä koet olevasi tyytyväinen ja saat sen, mitä annat. Uuvuttaako vääriin asioihin keskittyminen sinua? Osaatko pitää pintasi asioissa, mitä sinä haluat tavoitella? Aseta rajoja, isosti! Aikaa on maaliskuulle asti, sen jälkeen lipsutaan aivan eri maailmaan.

Uranus ja Neptunus

Uranus liikkuu sinun 5. huoneessasi härässä. Uranus on jo useamman vuoden ajan tuonut muutosta ja äkillisiä sekä yllättäviä liikahduksia asioihin, mitkä koskettavat elämäsi iloja ja riemuja, seksiä, luovuutta, lapsia. Olet saattanut ajautua tilanteisiin, jotka yllättäen ohjaavat sinua paikkoihin, mistä et olisi kuvitellutkaan itseäsi löytävän. Mutta samalla se on voinut rikkoa rakenteita, joiden aika on ollut hajota. Aikaa kuvaa etenkin ailahtelevuus huoneen edustamissa teemoissa ja sinulla se voi liittyä etenkin siihen, miten elämänenergiasi jaksaa.

Neptunus liikkuu 3.huoneessasi kaloissa eli kommunikaation, viestinnän, sisarusten ja liikkumisen (etenkin lyhyemmät matkat kotimaassa) huoneessa. Se on seilannut näillä vesillä ja hyvän tovin, vuodesta 2011 asti. Matka kestää vielä 2026 vuoden alkupuolelle saakka. Oma tapa kommunikoida, tutkia ja etsiä tietoa on voinut olla keikutuksessa. Välillä voi olla tunne, ettei sinua ymmärretä ja ettet tiedä, kuka sinun kuulijasi on. Puhutko seinille vai tapeteille.

Mikään ei ole enää samalla tavalla, mitä se oli tämän transiitin alettua ja vuoteen 2026 mennessä kaikki tulee olemaan taas ainakin osittain aivan täysin päälaellaan, mihin nyt on ehditty tottua. Mutta on myös mahdollista, että Neptunuksen myötä on lähdetty ajelehtimaan hieman vääränlaisille poluille oppimisprosesseissa, missä harhaillaan aivan väärillä raiteilla eikä lopulta saada aikaan oikein mitään. Asioihin tartuttua Neptunus antaa myös ruiskeen luovuuteen ja mielikuvituksen käyttöön.

Pluto ja Chiron

Pluto on liikkunut vuodesta 2008 saakka sinun 1.huoneessasi kauriissa ja se käy kokeilemassa energiavaihdosta vesimiehen merkissä ensimmäisen kerran keväällä 2023, alkaen 23.3. Pluto on muovannut ja transformoinut sinun koko ydintäsi vuosien ajan. Sinulla on ollut meneillään pitkäkestoinen muutosvaihe tällä rintamalla, missä on käyty läpi elämää ja kuolemaa (ei pelkästään fyysistä vaan etenkin henkistä), sen koko kirjoa. Tämä myllerrys päättyy aivan pian, kun Pluto valmistautuu siirtymään seuraavaan merkkiin. Pluto on voinut jopa pakottaa muuttamaan sinua ihmisenä, olevaisena olentona, sinuna. Nämä tilanteet on voineet liittyä elämän konkreettisiin puoliin peruuttamattomien tilanteiden kautta, esim. perheenjäsenen tai muun läheisen kuolema tai menetys, radikaali muutos työssä tai omassa terveydentilassa. Kun Pluto on ylittänyt nousevaa merkkiäsi, on ne ajat olleet erityisen merkittäviä elämäsi polulla, eikä samanlaista transiittia tule toistumaan enää koskaan.

Kentauri Chiron siirtyi 2018 oinaaseen, sinun 4.huoneeseen. Chironin matka 4.huoneessasi jatkuu vielä 2027 saakka. Chiron on haavoittunut parantaja, joka transiitillaan oinaassa auttaa meitä parantamaan syviä, henkisiä haavoja itsekkyyttä ja omatoimisuutta vaativilla tavoilla. Sinulla se on saattanut tarkoittaa mm. kotiin, perheeseen, sukuun sekä erityisesti äitisuhteeseen liittyviä asioita sekä niihin liittyvien haavojen tunnistamista ja lopulta niiden parantamista. Chironin liike kodin huoneessa voi viedä aika syvälle alitajuntaan, mistä se palauttaa esiin sinne jo haudattuja muistoja.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää