Kelttiläinen risti

craft-2728227_1920.jpg
 
 

Kelttiläinen risti

Kelttiläinen risti on ehkä tunnetuin ja perinteisin tarot-pöytä, mitä on olemassa. Kelttiläinen risti nostaa esiin sen tilanteen ja aiheen, joka on juuri nyt tässä hetkessä tärkeintä sinulle. tälle pöydälle ei siis anneta mitään aihetta tai tilannetta, mitä tarkastella vaan pöytä antaa sinulle aihetta ajattelemiseen, se tuuppaa sinut näkemään sen, mikä on tässä hetkessä tärkeintä ymmärtää ja tajuta. Kelttiläinen risti on silmien avaaja.

Kelttiläinen risti menee syvälle asiaan ja se avaa tilannettasi monelta eri kantilta. siinä tarkastellaan sinua nyt, menneessä, tulevassa, pelkojen, toiveiden ja muiden ihmisten vaikutuksen kautta. Avainkortti kertoo, mitä kohti mennään (ajallisesti noin 3-6 kk sisällä). Tämä on hieman pidempi tulkinta, mikä tehdään Crowleyn Thoth tarot -korteilla.

Hinta 50,00€ sis. alv 24%. Tilaa tulkinta sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Tarkistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi varmasti oikein! Toimitus noin 1-2 viikkoa riippuen sen hetkisestä jonosta.

Palaa valikkoon