Tärkeää tietoa tilauksen tekijöille! Jos tilaat tulkinnan 26.11.-31.12.2023 välisenä aikana, tuotteiden normaaleihin maksimi toimitusaikoihin lisätään yksi kuukausi!! Tämä ei koske vuosihoroskooppia & vuositulkintaa.

********

Mun nimi on Anne Mari Lampimäki. Olen ammattiastrologi sekä astrologian opettaja. Voit tilata minulta tulkinnan astrologisesta kartastasi. Se onnistuu kirjallisena sekä Zoomin kautta videopuheluna – olet sitten yksityishenkilö tai yrittäjä. Perustulkintojen lisäksi tutkin mm. transiitteja, auringonpaluuta sekä karma-astrologiaa.

Ajanvaraus toimii tällä hetkellä sähköpostin välityksellä. Jos sinulla on lahjakortti, mikä on menossa vanhaksi 2023 puolella, niin otathan pikaisesti yhteyttä!

Tähtipuodista löydät myös kurssit, luennot ja workshopit aina astrologian perusteista lähtien! Autan mielelläni sua alkuun astrologiaopintojesi taipaleella – mä olen täällä sitä varten, sun henkilökohtainen Tähtiopas!

Loppuvuodelle 2023 ei ole uusia aikoja varattavissa. Uusia aikoja tulee jälleen 2024 alkuvuodesta. Kun liityt uutiskirjeen tilaajaksi tai seuraat minua sosisaalisessa mediassa, kuulet ajankohtaiset tiedot uusista kursseista, luennoista sekä varattavissa olevista ajoista.

Pidän parhaillaan taukoa energiahoidoista sekä regressiosta. Muutoksista tällä rintamalla ilmoitan aina edellämainituissa kanavissa & ajanvaraus-sivulla.

UUDET TULKINNAT

IHMISSUHDE ASTROLOGIA -VERKKOKURSSI NYT KÄYNNISSÄ

Hyppää mukaan opiskelemaan astrologiaa ihmissuhdenäkökulmasta!

Sinä olet sinun astrologinen karttasi – yksilöllinen, uniikki ja uskomaton kosminen kokonaisuus, joka odottaa avautumistaan.

Tähtitarinat -blogin viimeisimmät

kartan hallitsija

Kartan hallitsija

Planeetta, joka hallitsee nousumerkillä olevaa merkkiä, on nimeltään kartan hallitsija. Jos nouseva

Lue lisää

TÄHTIOPAS

Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi paremmin? Haluatko tietää, miksi toimit aina tietyissä tilanteissa tai ihmissuhteissa juuri sillä sinulle ominaisella tavalla? Miksi jotkut ihmiset ärsyttää niin paljon ja miksi toiset ihastuttaa? Miksi et saa unta, kun tapaat jonkun ihanan ihmisen? Miksi sinua pelottaa tietyt asiat? Miksi et osaa päästää irti joistain vanhoista asioista? Miksi sinua kiinnostaa jokin harrastus tai tekeminen, missä asioissa sinä olet hyvä, missä sinä voisit menestyä? Haluatko saada ymmärrystä omiin ja läheistesi käytöstapoihin? Haluatko tutkia sisintäsi? Haluaisitko vaihtaa uraa tai ryhtyä yrittäjäksi? Kiinnostaako sinua karma ja sielunelämä? Uskotko entisiin elämiin? Tiesitkö, että meille läheiset ihmiset eivät ole elämässämme sattumalta?

Oletko koskaan ajatellut, että astrologia voisi avata sinulle oven kaikkien näiden asioiden selvittämiseen ja niin paljon muuhunkin. Astrologia on reitti sisimpääsi, matka sielunmaisemaasi, apukeino tutustua itseesi hyvin rehellisesti, tietoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Tähdet ja planeetat eivät määritä sinun tekojasi – sinä teet sen itse, mutta sinulla on mahdollisuus antaa niiden auttaa sinua nousemaan kohti potentiaaliasi. Ja minä olen täällä sinua varten, johdattamassa sinua polullasi alkuun ja eteenpäin niin, että näkisit, miten valosi todella loistaa!