anne mari lampimäki tähtituuli astrologi astrologia

Kuka on Anne?

Aivan lapsesta saakka, ihmisten tarinat ovat kiinnostaneet minua. Silmät kiiltäen kuuntelin vanhojen ihmisten juttuja jostain ”kylän oudosta naisesta” tai ihmisistä, jotka olivat tehneet jotain hieman normista poikkeavaa, rohkeaa tai erilaista. En niinkään ollut kiinnostunut keksityistä saduista, vaan oikeista tarinoista, oikeista ihmisistä ja aina niistä, joissa oli jotain sellaista, mikä poikkesi valtavirrasta. Näistä tarinoista lähdin sitten omassa mielessäni tekemään uusia ja yhä uusia, etten välillä ollut varma, mikä totta ja mikä ei.

Saatoin lapsena kirjoittaa viikon aikana kaksi, kolmekin vihkoa täyteen erilaisia tarinoita, mistä ajattelin, että haluaisin itse joskus kokea ja elää. Usein ne päätyivät täysin fantasiaksi, mutta mukana oli kyllä aina myös pieniä palasia sellaisista asioista, mitkä seuraavat mukana edelleen. Siellä oli Anne taiteilijana, Anne kirjailijana tai Anne asumassa tämän sivun bannerikuvan näköisessä talossa kissojen, koirien, vuohien, ponien, possujen ja kanojen kanssa, jossain kaukana metsän keskellä. Saisin herätä, kun huvittaa ja talossa olisi prinsessatorni, jonka huipulla on huone, missä saisin tarinoida ja haaveilla. Talo oli aina ja on edelleen unelmissani kuusimetsän keskellä metsäpuron tai pienen lammen äärellä, koivukujan päässä. Numerologiassa elämänopetuksen numeroni on 9 – aivan selkeästi olin löytänyt sisäisen erakkoni jo lapsesta lähtien.

Anne Mari Lampimäki Tähtituuli

Anne arjessa

Olen varmaan aika tylsä ihminen jonkun mielestä, sillä viihdyn kaikkein parhaiten kotona. En tykkää lähteä pois kotoa pitkäksi aikaa, en tykkää ”olla toisten vaivoina”, enkä saa unta hyvin kuin omassa sängyssä. Mutta oikeasti… rakastan olla kotona, sillä täällä on kaikki mitä tarvitsen: kirjat, kortit, kartat, kristallit, kissat ja koira, kaappi täynnä ruokaa, kasvimaa ja tottakai kumppani, joka jousimies Auringostaan huolimatta on kaikkein eniten hänen kuu rapu – kaksi kotihiirtä on todella löytäneet toisensa.

Kotona ei tarvitse olla huolissaan, kuormittuuko toisten energioista, kotona en ime energiakenttääni ylimääräisiä häiriöitä, kotona saan olla täydellisesti oma itseni. Sen vuoksi tykkään kutsua kotiin ystäviäni, tehdä heille ruokaa ja viettää aikaa heidän kanssaan; kotona, sohvalla maaten, tekemättä yhtään mitään suorittavaa. Se on sitä, mitä kaurispuoli minussa kaipaa; maadoittavia elementtejä, jotka saavat minut lopettamaan jatkuvan puuhaamisen ja suorittamisen.

Mun kartalla on keskitaivaalla eli MC pisteellä Jousimies, joka kaipaa seikkailuja ja teen niitä mielelläni työn ja henkisen kehityksen osalta. Olin parikymppisenä aikamoinen kylänluuta, mutta Saturnuksen paluun jälkeen minusta kuoriutui kiukkuinen kauris 😀

Tähtituuli

Tähtituuli on minulle paljon muutakin kuin työ, se on elämäntapa ja suuri osa minun kokonaisuuttani. Saan sen kautta ilmaista itseäni sekä tehdä jotain, minkä koen tärkeäksi omalle elämänpolulleni.

Astrologia on ihanaa, mutta sen ei missään nimessä ole pakko olla jokaisen astrologiaa harrastavan ihmisen työ. Kaikki se, minkä saan astrologiasta itselleni, on todellakin minulle, ei minun tarvitse (välttämättä) sitä oivallusta jakaa koko maailmalle, mutta todennäköisesti muutamia tulen näillä sivuilla silti jakamaan.

Minä olen astrologi siksi, että voin antaa sen kautta jotain toisille, auttaa ehkä juuri sinua ymmärtämään samalla tavalla sinua itseäsi, miten minäkin ymmärrän itseäni. Olla sinulle jotain, mitä kaipasin aikanaan etsiessäni omaa tähtiopasta.

To be continued…

Scroll to Top