AURINGONPALUU 5.1.2023 klo 12

Workshopissa käydään läpi tärkeimpiä asioita, mitä voit tutkia omalta auringonpaluukartaltasi.

Auringonpaluukarttasi muodostuu joka vuosi sinä hetkenä, kun aurinko palaa siihen merkkiin ja tarkkaan astelukemaan, missä se on sinun syntymäkartallasi. Tämä on siis syntymäpäiväsi, mutta joskus auringonpaluukartta voi muodostua syntymäpäivääsi edeltävälle tai seuraavalle päivälle. Auringonpaluukartan energia alkaa tuntua jo muutama kuukausi ennen syntymäpäivääsi ja näin ollen edellinen alkaa vähentyä muutama kuukausi ennen seuraavaa syntymäpäivääsi. Auringonpaluuseen kannattaa palata vuoden mittaan usein, sillä se kokoaa sisälleen yhden kokonaisen vuoden energian.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat). Ohjeistan sinulle auringonpaluukartan teon workkarin alussa.

Voit antaa omasi esimerkkikartaksi halutessasi. Valitsen lähetetyistä kartoista sopivat, jos niitä tulee runsaasti. Lähetäthän karttasi tiedot vähintään muutamaa päivää ennen workshopin alkua, niin ehdin tutustua siihen. Voit kertoa tiedot myös varatessasi paikkaa ”lisätiedot”-kohtaan kassalla.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle.

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä

Auringonpaluu -workshop

69,00