26.9.2022 klo 17-20

Workshopin aikana tutustutaan kahteen mielenkiintoiseen kentauriin, Chironiin ja Pholukseen. Tämä kaksikko poikkeaa kentaureista luonteensa puolesta, heillä on herkkyyttä ja halu hoivata, siinä missä kentaurit yleensä mielletään rujoiksi rääväsuiksi, joita ei kiinnosta muiden hyvinvointi. 

Chironia nimitetään haavoittuneeksi parantajaksi ja astrologisella kartalla se edustaakin meidän syvimpiä haavoja, haastepaikkoja, jotka luovat sieluun haavakielen, minkä parantumiseen ja ymmärtämiseen tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä. Chironin haava näyttää, missä meillä on myös suuria hankaluuksia hoivata itseämme. 

Pholus edustaa astrologisella kartalla ketjureaktioita, asioiden paljastumista, dominopalikoiden kaatumista, perhosefektiä. Yksi asia johtaa toiseen ja kun pandoran laatikko on avattu, ei sitä voi enää sulkea. Liika uteliaisuus voi paljastaa myös asioita, joita ei halua paljastuvan, mutta kun sanat on sanottu, niitä ei saa takaisin. Chiron ja Pholus ovatkin energeettisesti vastakappaleet – Chiron on raastavan hidas – Pholus jopa liian nopea.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys omasta kartasta ja astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat).

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle itsellesi.

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä