Sisältö:

Aloitetaan astrologian opiskelu:

Tärkeitä huomioita kartasta + video 44minuuttia. Käydään läpi perusjuttuja, mitä on tärkeä ottaa huomioon, kun lähdetään tutkimaan astrologista karttaa.

Astrologinen kartta ja sen rakenne + video 28 minuuttia

Mitä (trooppinen) astrologia on? + video 18 minuuttia

Sinä olet keskipiste – selvennystä ekliptikasta ja zodiakista

Apua oman kartan luomiseen 2 erilaisella ilmaisohjelmistolla + videot 40minuuttia

Kun lähdetään tutkimuksissa eteenpäin:

Päämerkit eli Aurinkomerkki, kuumerkki ja nousumerkki. Jos kartta tuntuu kaaosmaiselta ja asiaa on liikaa, näistä on hyvä aloittaa ja myöhemmin ottaa mukaan lisää planeettoja ja akseleita + video 39 minuuttia

Erittäin tärkeitä aiheita astrologian perusteissa, mutta myös jatkossa:

Laadut: johtava, kiinteä ja muuttuva + video 29 minuuttia. Yksi tärkeimpiä asioita astrologian perusteissa, minkä opiskelua ei tule koskaan ohittaa vain siksi, että halut päästä jo tutkimaan mitä mikäkin planeetta tekee missäkin merkissä.

Elementit: tuli, maa, ilma ja vesi + video 23 minuuttia. Laatujen lisäksi äärimmäisen tärkeä aihe, enkä voi enempää painottaa, miten hurjan tärkeää myös näiden sisäistäminen ja ymmärtäminen on!

Polariteetit: maskuliininen ja feminiininen, yin ja yang + video 13 minuuttia. Laadut ja elementit täydentyvät ymmärryksellä polariteeteista.

Kartan energian jakautuminen:

Kartan painotusten (eli laatujen, elementtien ja polariteetin) tutkiminen ja ymmärtäminen + video 61 minuuttia

Sekä lisäksi:

Astrologian opiskelusta sekä suuntaviivoista + eettisyys astrologiassa

Planeetoiden sekä merkkien symbolit listattuna sekä pdf -tallenteena (ei sisällä erillistä selvennystä, mistä symboleiden muoto on periytynyt)

Muuta:

Sinut lisätään kurssialustalle heti maksun varmistuttua ja pääset tutkimaan materiaalia, mikä on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Koska materiaali on käytössäsi heti, ei tällä kurssilla ole peruuttamisoikeutta.

Tämän osan materiaalit ovat olleet mukana Nebula -astrologiaopintojen pilottiryhmässä moduulissa 1: Orionin vyö. Mukana olleet opiskelijat ovat kertoneet tyytyväisyydestään liittyen opintojen sisältöön sekä opetustapaan.

SISÄLLYSLUETTELO:

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä