HUOM! Uusi ajankohta 3.5. klo 17-20

Kuumerkki on astrologisella kartalla yksi tärkeimpiä sijainteja ja sen kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen kannattaa käyttää aikaa. Kuu on hyvin piilotettu osa meitä ja sen ymmärrys ei ole pikainen sprintti vaan pitkäkestoinen maraton. Kuu kuvastaa mm. herkkyyttä, sisäistä maailmaa, tunteita, äitisuhdetta, lempeyttä ja lämpöä, intuitiotasi, sisälläsi syntyviä reaktioita sekä haluasi osoittaa toisille hellyyttä ja hoivaa. Kuu kuvastaa myös paljon siitä, millaiseen parisuhteeseen ihminen hakeutuu ja millä tavalla tämä itseään suhteessa ilmentää. Kuu on tähtitaivaan herkin ja ailahtelevin sijainti ja sen vuoksi Kuu voi ottaa suuria vaikutteita siihen yhteydessä olevista (hitaista) planeetoista.

Workshop sopii sinulle, kenellä on alustava ymmärrys omasta astrologisesta kartasta ja osaat luoda sellaisen itse. Karttaa ei tarvitse osata tulkita.

Workshopin aikana ei tulkita osallistujien karttoja, mutta voit antaa omasi esimerkkikartaksi halutessasi. Valitsen lähetetyistä kartoista sopivat, jos niitä tulee runsaasti.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle + työkirja, minkä saat ladattua kurssialustalta itsellesi ennen workshopin alkua.

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä