20.6. KUUNSOLMUT klo 17-20

Kuunsolmut ovat laskennallisia pisteitä astrologisella kartalla eli ne eivät ole näkyviä fyysisiä taivaankappaleita – tämä ei kuitenkaan vähennä niiden merkitystä. Kuunsolmut liittyvät vahvasti karmaan, menneisiin elämiin ja siihen, mihin sinulla on mahdollisuus tässä elämässä kohota noususolmusi avulla, kun ensin osaat päästää irti laskusolmun negatiivisten piirteiden taakasta. Solmut liikkuvat kartalla peruuttavasti ja ne viipyvät yhdessä merkissä 1,5 vuotta – kartalla kannattaakin ensisijaisesti tutkia huonesijaintia.

Workshop sopii sinulle, kenellä on alustava ymmärrys omasta astrologisesta kartasta ja osaat luoda sellaisen itse. Eläinradan merkkien, huonesijaintien & akseleiden perusymmärrys on eduksi.

Workshopin aikana ei tulkita osallistujien karttoja, mutta voit antaa omasi esimerkkikartaksi halutessasi. Valitsen lähetetyistä kartoista sopivat, jos niitä tulee runsaasti.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle + työkirja, minkä saat ladattua kurssialustalta itsellesi ennen workshopin alkua.

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä