NEBULA - ASTROLOGIA VERKKOKURSSI - MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

Sisällysluettelo

MODUULI 1: ORIONIN VYÖ, ON AKTIIVISESSA OPETUKSESSA 1.8.-30.9.202

  • Tänä aikana pidämme yhteisen Zoom-keskustelun kaikkien opiskelijoiden kesken (kuuluu moduulin hintaan ja on vapaaehtoinen keskusteluhetki). 
  • Yhteiset Zoomit tallennetaan ja ne jäävät katseltavaksi kurssialustalle.
  • Lisäksi saat varata oman henkilökohtaisen keskusteluajan Zoomissa (kuuluu moduulin hintaan). Keskusteluaika tulee tapahtua moduulin aktiiviaikana.
  • Vastaanotan tehtäväpalautuksia ja annan niistä suullista palautetta (palautteen anto seuraavan kuukauden ajan eli 1.10.-31.10.2022).
  • Jos teet 1 moduulin tehtäväpalautukset 30.9.2022 mennessä, saat lisäksi yhden ilmaisen 20min zoom-ajan, missä käymme läpi tehtäväpalautuksiasi yhdessä. Jos jatkat opintoja, tämä ylimääräinen Zoom liitetään seuraavan moduulin henkilökohtaiseen zoomiin. Muussa tapauksessa se on käytettävä ilmoitetussa ajassa.
  • Jos haluat tehtäväpalautuksiisi suullisen palautteen (tämä ei ole zoom-aika!), niin palauta ne 15.10.2022 mennessä. Myöhemmin tehtyihin palautuksiin en enää välttämättä anna palautetta, mutta ne kannattaa silti tehdä itselleen.
  • Tehtäviä EI OLE PAKKO PALAUTTAA, jos et halua!! Tarkempi ohjeistus moduulin tehtävät -osiossa.

YHTEISET ZOOMIT

Zoom 27.8.2022 klo 15.

WHATSAPP -RYHMÄ

Jos haluat, voit liittyä mukaan opiskelijoiden Whatsapp -ryhmään. Ryhmä on voimassa opiskelusi ajan.

TODISTUS

Jos palautat kaikki tehtävät ajallaan (eli aina aktiivista aikaa seuraavan kuukauden 15.päivään mennessä)  sekä suoritat kaikki Nebulan moduulit (5 kpl), niin saat lukuvuoden päätteeksi todistuksen suoritetuista opinnoista. Todistukseen kirjataan kirjallinen palaute. Tähtituulen koulutus ei ole virallista, mutta todistuksella voit osoittaa, että olet opiskellut järjestelmällisesti ja ohjatusti astrologian alkeita.

Yksittäisistä moduuleista ei saa todistusta.

STIPENDI

Tähtituuli palkitsee kolme Nebula -kokonaisuuteen (eli kaikkiin 5 moduuliin) osallistunutta opiskelijaa lukuvuoden päätteeksi stipendillä. (150€, 100€ ja 50€).

Valitsen stipendin saajat sen perusteella, ketkä osoittavat suurta omistautumista ja intohimoa astrologiaa kohtaan sekä ahkeraa suhtautumista opintojaan kohtaan.

VOIMASSAOLOAIKA

Lunastamasi moduulit ovat saatavillasi yhden vuoden sen jälkeen, kun viimeisen lunastamasi moduulin aktiivinen opetusaika päättyy. Jos olet lunastanut ainoastaan tämän Moduuli 1: Orinonin vyö, se on käytössäsi 30.9.2023 saakka.

Moduulin ohjaus sekä Whatsapp -ryhmä poistuu käytöstäsi, kun moduulin tehtäväpalautukset on arvioitu.

Opiskelija, kirjaudu tästä tilillesi:

Kurssin tiedot

Arvioitu aika: 2 kuukautta

Vaikeustaso: Aloittelija

Kategoriat:

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

333,00 

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – KAIKKI

1.350,00 

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – KAIKKI ILMAN ZOOMIA

1.200,00 

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ ILMAN ZOOMIA

303,00 

TERVETULOA NEBULAAN

SYMBOLIT

PÄÄMERKIT

LAADUT

ELEMENTIT

POLARITEETIT

KARTAN ENERGIAN JAKAUMA

ELÄINRATA

HUONEET

AKSELIT

TEHTÄVÄT

ZOOMIT JA YHTEYS

EXTRAT