NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

NEBULA - ASTROLOGIA VERKKOKURSSI - MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

Sisällysluettelo

OPINTOJEN ALKUUN ON AIKAA

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
Aktiivinen opiskeluaika ORIONIN VYÖ -moduulissa on nyt alkanut!

TERVETULOA OPISKELEMAAN ASTROLOGIAA

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

Nebula verkkokurssilla opiskelet hybridimallilla eli omatoimisesti sekä ohjatusti. Opiskeluaika Nebulan kokonaisuudessa on 1.8.2022 – 30.6.2023. Joulukuussa pidetään lomaa.

MODUULI 1: ORIONIN VYÖ, ON AKTIIVISESSA OPETUKSESSA 1.8.-30.9.202

  • Tänä aikana pidämme yhteisen Zoom-keskustelun kaikkien opiskelijoiden kesken (kuuluu moduulin hintaan ja on vapaaehtoinen keskusteluhetki). 
  • Yhteiset Zoomit tallennetaan ja ne jäävät katseltavaksi kurssialustalle.
  • Lisäksi saat varata oman henkilökohtaisen keskusteluajan Zoomissa (kuuluu moduulin hintaan). Keskusteluaika tulee tapahtua moduulin aktiiviaikana.
  • Jos olet lunastanut zoomittoman moduulin, niin ilmaiset zoomit eivät kuulu opiskeluihisi.
  • Vastaanotan tehtäväpalautuksia ja annan niistä suullista palautetta (palautteen anto seuraavan kuukauden ajan eli 1.10.-31.10.2022).
  • Jos teet 1 moduulin tehtäväpalautukset 30.9.2022 mennessä, saat lisäksi yhden ilmaisen 20min zoom-ajan, missä käymme läpi tehtäväpalautuksiasi yhdessä. Jos jatkat opintoja, tämä ylimääräinen Zoom liitetään seuraavan moduulin henkilökohtaiseen zoomiin. Muussa tapauksessa se on käytettävä ilmoitetussa ajassa.
  • Jos haluat tehtäväpalautuksiisi suullisen palautteen (tämä ei ole zoom-aika!), niin palauta ne 15.10.2022 mennessä. Myöhemmin tehtyihin palautuksiin en enää välttämättä anna palautetta, mutta ne kannattaa silti tehdä itselleen.
  • Tehtäviä EI OLE PAKKO PALAUTTAA, jos et halua!! Tarkempi ohjeistus moduulin tehtävät -osiossa.

YHTEISET ZOOMIT

Yhteinen, kaikille moduuliin osallistuville kuuluva Zoom 27.8.2022 klo 15. Pääset liittymään Zoomiin kurssialustan valikon kautta. Tallenne tulee livezoomin jälkeen kurssialustalle ja se on katseltavissa niin kauan, kuin sinulla on moduulin käyttöoikeutta. Zoomin kesto min 60min – max 120min.

HENKILÖKOHTAISET ZOOMIT

Jos olet valinnut moduulin, mihin kuuluu myös henkilökohtainen zoom, saat varata aikasi 4.8.2022 alkaen.

Varattavat ajat tulevat näkyville kurssisisältöön. Jokainen kurssilainen vastaa oman ajan varauksesta eikä niitä voi siirtää myöhemmälle tai käyttää jälkikäteen.

WHATSAPP JA TELEGRAM -RYHMÄT

Jos haluat, voit liittyä mukaan opiskelijoiden Whatsapp ja Telegram -ryhmiin. Ryhmät ovat voimassa opiskelusi ajan.

Jos sinulla ei ole Telegrammia käytössäsi ja sen käyttöönotto mietityttää, niin se kannattaa ottaa kokeiluun ja käyttää vaikka vain tietokoneen kautta selaimessa, mikä onkin tosi kätevää. Telegram mahdollistaa Whatsappia monipuolisempaan viestintään ja mm. livestreamiin.

Nämä ryhmät on tarkoitettu pääasiallisesti tiedotukseen Nebulassa tapahtuvista asioista. Meillä on kaikilla on varmasti monia viestiryhmiä, mitkä piippaa jatkuvasti ja mihin ei aina ehdi reagoida – näistä ryhmistä ei ole tarkoitus tehdä sinulle ahdistavia, vaan niiden tarkoitus on olla teille hyödyllisiä.

Ryhmiin kutsu tulee moduulin auettua. 

TODISTUS

Jos palautat kaikki tehtävät ajallaan (eli aina aktiivista aikaa seuraavan kuukauden 15.päivään mennessä)  sekä suoritat kaikki Nebulan moduulit (5 kpl), niin saat lukuvuoden päätteeksi todistuksen suoritetuista opinnoista. Todistukseen kirjataan kirjallinen palaute. Tähtituulen koulutus ei ole virallista, mutta todistuksella voit osoittaa, että olet opiskellut järjestelmällisesti ja ohjatusti astrologian alkeita.

Yksittäisistä moduuleista ei saa todistusta.

STIPENDI

Tähtituuli palkitsee kolme Nebula -kokonaisuuteen (eli kaikkiin 5 moduuliin) osallistunutta opiskelijaa lukuvuoden päätteeksi stipendillä. (150€, 100€ ja 50€).

Valitsen stipendin saajat sen perusteella, ketkä osoittavat suurta omistautumista ja intohimoa astrologiaa kohtaan sekä ahkeraa suhtautumista opintojaan kohtaan.

VOIMASSAOLOAIKA

Lunastamasi moduulit ovat saatavillasi yhden vuoden sen jälkeen, kun viimeisen lunastamasi moduulin aktiivinen opetusaika päättyy. Jos olet lunastanut ainoastaan tämän Moduuli 1: Orinonin vyö, se on käytössäsi 30.9.2023 saakka.

Moduulin ohjaus sekä Whatsapp & Telegram -ryhmät poistuvat käytöstäsi, kun moduulin tehtäväpalautukset on arvioitu.

Opiskelija, kirjaudu tästä tilillesi:

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ

333,00 
käyttöoikeus päättyy 1.10.2023 00:00

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – KAIKKI

1.350,00 
käyttöoikeus päättyy 18.7.2024 00:00

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – KAIKKI ILMAN ZOOMIA

1.200,00 
käyttöoikeus päättyy 18.7.2024 00:00

NEBULA – ASTROLOGIA VERKKOKURSSI – MODUULI 1: ORIONIN VYÖ ILMAN ZOOMIA

303,00 
käyttöoikeus päättyy 1.10.2023 00:00

TERVETULOA NEBULAAN

SYMBOLIT

PÄÄMERKIT

LAADUT

ELEMENTIT

POLARITEETIT

KARTAN ENERGIAN JAKAUMA

ELÄINRATA

HUONEET

AKSELIT

TEHTÄVÄT

ZOOMIT JA YHTEYS

EXTRAT

Vieritä ylös