Järjestetään verkkokurssina Zoomissa 1.12.2021 klo 17-20:30

Tarkista kartaltasi, missä Merkurius peruuttaa. Missä huoneessa sinun Aurinko on. Mikä sinun nousumerkkisi on. Kuulostaako nämä lauseet tutuilta ja samalla alkaa ärsyttää, kun ei ole hajuakaan, miten näitä asioita saa selville ja googlettaminenkin tuntuu tosi hankalalta? Kaikki on englanniksi ja termitkin ovat hukassa. Mutta silti olisi palava halu oppia edes jotain perusjuttuja, millä pääsee alkuun omalla astrologisella taipaleella.

Tässä on tilaisuutesi! Workshop on vastaus kuulemaani pyyntöön sekä yllä mainittuihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin, mitkä toistuvat käymissäni keskusteluissa niin somessa kuin kasvotusten. Tässä on matalan kynnyksen tilaisuus ottaa kartan lukemisen perusteita haltuun selkeän ytimekkäällä tavalla kokeneen opettajan huomassa. Opit samalla myös astrologian termistöä, mikä helpottaa tulevaisuudessa omaa lisäopiskelua.

Sopii aloittelijalle, mutta myös jo aiheesta jotain tietävälle – et kuitenkaan tarvitse ennakkotietoja osallistuaksesi. Voit seurata kurssia koneelta tai mobiililaitteelta. Jos et pysty osallistumaan workshopin ajankohtana, niin jokainen kurssipaikan lunastanut saa tallenteen itselleen myöhempää katselua varten. Tallenne on käytössäsi 8 viikkoa. Lisäksi saat itsellesi työkirjan pdf-tiedostona.

Opi lukemaan astrologista karttaasi -workshopin sisältö:

Saat itsellesi myös kurssiin liittyvän työkirjan, missä on mukana lyhyesti avattuna mm. seuraavia workshopin aikana käytyjä asioita:

Lisätietoja:

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä