Progressiivinen kuu

Tähtituulen 4-osainen astrologia workshop-sarja

PROGRESSIIVINEN KUU 12.12.2022 klo 18-20

Kuumerkki on astrologisella kartalla yksi tärkeimpiä sijainteja. Kuu kuvastaa mm. herkkyyttä, sisäistä maailmaa, tunteita, äitisuhdetta, lempeyttä ja lämpöä, intuitiotasi, sisälläsi syntyviä reaktioita sekä haluasi osoittaa toisille hellyyttä ja hoivaa. Karttaa voidaan tutkia myös ns. edistävänä eli progressiivisena karttana, missä etenkin progressiivista kuumerkkiä on mielenkiintoista tutkia, sillä sen liike on progekartalla kaikkein nopeiten muuttuvaa sekä elämän tärkeitä syklejä edustavaa.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat) sekä ymmärrys omasta kartasta. Tärkeintä on ymmärrys kuumerkistä, etenkin siitä omasta.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle + progressiivisen kuun listaukset. Saat listaukset ennakkoon, jos varaat paikan workshoppiin ennen 28.11.2022. Tätä varten sinun täytyy lähettää tiedot astrologista karttaasi varten. Voit lisätä tiedot myös tilausvaiheessa kassalla ”lisätiedot” kohtaan.

Kurssi ohjaaja

aml aml Tekijä

Progresiivinen kuu -workshop

69,00