Kuukausijäsenyyden tilausehdot

Kuukausijäsenestä käytetään tästä eteenpäin nimitystä tilaaja. Tähtituulesta käytetään tästä eteenpäin nimeä yrittäjä. Kuukausijäsenyydestä käytetään tästä eteenpäin nimeä jäsenyys.

VELOITUS:

Jäsenyyden veloitus tapahtuu automaattisesti ensimmäiseen tilaukseen liitetyltä maksukortilta. Voit käyttää maksutapana myös ApplePay tai GooglePay mobiilimaksua suoraan tuotteessa tai kassalla, jos palvelu on otettu käyttöön sinun laitteessa. Jäsenyyden voimassaoleva maksu veloitetaan tilaajan maksukortilta automaattisesti aina kalenterikuukauden 1. päivä.

Tilaaja voi muuttaa ja päivittää maksutietojaan tilaajan omalla tilillä. Korttitietoja ei tallenneta yrittäjän sivustolle.

Korttimaksujen välittäjänä toimii Stripe. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot ja ne löytyvät täältä. Stripe hyväksyy seuraavat luottokortit: Visa, Mastercard ja American Express. Maksu suoritetaan suoraan Tähtituulen sivustolla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Lisää yleisistä tilaus- ja sopimusehdoista voit lukea täältä.

Jäsenyyden maksu toistuu, kunnes jäsenyys on irtisanottu tilaajan puolesta.

EPÄONNISTUNUT MAKSU:

Jos maksu ei onnistu, palvelu yrittää maksua automaattisesti uudelleen. Jos maksu ei uusintayritysten jälkeen onnistu, jäsenyys perutaan ja oikeus jäsenyyden materiaaleihin keskeytyy. Jos huomaat maksun epäonnistuneen, tarkista maksukorttisi tilanne, kirjaudu omalle tilille ja tarvittaessa ota yhteyttä anne@tahtituuli.com.

IRTISANOMISAIKA:

Jäsenyydessä ei ole irtisanomisaikaa millään jäsenyyden tasolla (MAA, KUU, AURINKO, JUPITER). 

Jos jäsenyys perutaan tilaajan puolesta ennen seuraavaa automaattista veloitusta, oikeus materiaaliin päättyy maksetun kuukauden lopussa.

PERUUTUS:

Voit peruuttaa kuukausijäsenyyden kirjautumalla omille jäsensivuillesi täältä: Oma tili ja valitse kohta “omat kestotilaukseni” ja siellä “peruuta”. Pääset myöhemmin samassa paikassa aktivoimaan tilauksesi uudelleen.

JÄSENYYDEN TASON MUUTTAMINEN

Jäsentason vaihto tulee voimaan noin 1 vuorokauden kuluessa ja saat käyttöösi uuden jäsentasolle julkistetut materiaalit.

Jos tason korotus tapahtuu esim. kalenterikuukauden puolessa välissä, maksukortiltasi veloitetaan kalliimman ja edullisemman jäsenyyden välinen erotus. Jos lasket jäsenyyden tasoa kesken kuukauden, tasojen välistä erotusta ei palauteta.

Voit halutessasi muuttaa jäsenyyden tasoa kirjautumalla omille jäsensivuillesi täältä: Oma tili ja valitse kohta “omat kestotilaukseni” ja siellä “vaihda jäsenyyden tasoa”.

JÄSENYYDEN MAKSUVÄLIN MUUTTAMINEN

Jos kuukausiveloitus halutaan vaihtaa vuosiveloitukseksi, ota yhteys yrittäjään sähköpostitse, sillä osoitteella, millä olet kirjautunut jäseneksi anne@tahtituuli.com.

OIKEUS SISÄLLÖN MUUTOKSIIN

Yrittäjä pidättää oikeuden muuttaa palvelukuvauksessa kerrottuja sisältöjä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tilaajille kohtuullisessa ajassa. Jos jokin jäsentaso poistuu myynnistä tulevaisuudessa, tilaaja siirretään tilaustaan edullisemmalle tasolle.

VELVOLLISUUS

Vakuus sisällön tuottamisesta asiakkaille säännöllisellä tahdilla on yrittäjälle tärkeää sekä samalla osoitus asiakkaan kunnioituksesta.

Jos yrittäjä on esim. terveydellisistä syistä estynyt tuottamaan osaa tai kaikkea luvattua materiaalia kuukauden sisältöön kalenterikuukauden sisällä, hyvitetään puutos kaikille tilaajille seuraavan kuukauden jäsenmaksua alentamalla siinä suhteessa, mitä sisällöstä on jäänyt saamatta. 

Jos esim. kuukausihoroskooppi jää MAA-jäsenyyden tilaajalta saamatta heinäkuussa, on elokuun jäsenmaksu 0,00€. 

Jos tilaaja on ehtinyt irtisanoa jäsenyyden ennen yrittäjän antamaa ilmoitusta puuttuvasta sisällöstä, jäsen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse anne@tahtituuli.com.

YLIVOIMAINEN ESTE

Force majeure tilanteissa eli ylivoimaisen esteen sattuessa (hirmumyrsky, kapina, liikekannallepano, maanjäristys, meteoriitti, tulivuorenpurkaus, sota, työn estävä viranomaisen toimi tai kuolemantapaus), yrittäjä voi olla tilanteessa, missä yllä mainittua velvollisuutta ei pystytä täyttämään. Tällaisten tilanteiden edessä kaikki tulevat veloitukset pysäytetään heti, kun se on inhimillisesti mahdollista.

Jos yrittäjä lopettaa palvelun tai yritystoiminnan, maksujen uusinnat sekä pääsy materiaaliin päättyy välittömästi.

Nämä oikeudet on kirjattu yrittäjän tueksi. Ensisijaisesti yrittäjän päämääränä on tarkoitus toimittaa se materiaali, mitä palvelukuvauksessa lukee. 

Ja vaikka yrittäjä onkin nousevalta merkiltään kauris, niin ei hänkään pysty kuolleista nousemaan ja kirjoittamaan uutta horoskooppia. Toisaalta… hänen kuu on myös skorpionissa.

Seinäjoella 29.12.2023

Anne Mari Lampimäki

Tähtituuli – Starpriestess