kuukausi
jäsenyys

MITEN SE TOIMII?

SISÄLTÖ

Ilmestyy kalenterikuukauden 1-3. päivä jäsensivulle.

Minun tekemät horoskoopit kirjoitetaan AINA jokaiselle nousevalle merkille. Horoskooppia kannattaa siis ensisijaisesti lukea nousumerkkisi kautta, ei ns. horoskooppimerkin kautta (mikä muuten tarkoittaa sinun aurinkomerkkiäsi). Ne kirjoitetaan aina whole sign eli merkkihuonejakoa käyttäen. Merkkihuone = yksi huone eli elämänosa-alue edustaa yhtä eläinradan merkkiä.

Oman nousevan merkin saat selville tekemällä astrologisen karttasi, ohjeet löytyy mm. täältä. Ota huomioon, että karttaa ja erityisesti nousevaa merkkiä varten tarvitaan aina tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä olet fyysisesti syntynyt (ei se paikkakunta, missä olet ollut kirjoilla).

Jäsenalustalla on myös selkeä ohjeistus mukana merkkihuoneista, kartan tekemisestä ja horoskoopin tutkimisesta, jos tämä on sinulle tuntematon aihe. 

Jos haluat opiskella perusjuttuja astrologiasta, tämä workshop-tallenne tarjoaa siihen apua. Jos innostut opiskelemaan astrologiaa syvällisemmin, siihen löydät apua täältä.

Kuukausijäsenet saavat joka kuukausi myös vinkkejä, miten verrata horoskooppiin kirjattuja tapahtumia oman kartan sijainteihin, esim. omaan aurinkoon tai kuuhun.

Ota huomioon, että kuukausijäsenyyden horoskoopit eivät ole henkilökohtaisia tulkintoja. Jos haluat lisää tietoa kuukauden tapahtumista tai vaikutuksesta omaan karttaan, etkä osaa tai halua tutkia sitä itse, voit varata itsellesi AstroVartti palvelun.

Kollektiivinen horoskooppi kuuluu jäsenyyksiin: MAA, KUU, AURINKO ja JUPITER

Tähtituulen Instagramista ja Facebookista tutut “valitse kortti” tulkinnat muuttuvat nyt ajattomiksi videotallenteiksi. Uusi kollektiivinen Pick a card -tulkinta / kanavoitu viesti ilmestyy jäsensivulle joka kuukausi. Julkistamisajankohta vaihtelee, viestit tulevat omalla painollaan, ei pakottamalla.

Näissä tulkinnoissa ja kanavoinneissa käytetään apuna mm. kiviä, selvänäköisyyttä, erilaisia tarotkortteja sekä oraakkelikortteja.

Ota huomioon, että kuukausijäsenyyden tulkinnat / kanavoinnit eivät ole koskaan henkilökohtaisia tulkintoja ja jokaisessa viestissä on auttamatta mukana asioita, mitkä eivät resonoi juuri sinulle. Kuulijan tehtäväksi jää poimia itselleen oleelliset viestit ja sanomat.

Ethän käytä tulkintojeni viestejä väärin. Niiden on tarkoitus vahvistaa sinun intuitiota, herätellä näkemään asioiden uusia puolia ja nostaa tietoisuutta pimennossa olleiden aiheiden parista. Ethän käytä mitään tulkintaa koskaan ainoana lähteenä tärkeitä päätöksiä tehdessäsi, vaan että ensisijaisesti tekisit elämänpäätökset aina omaa sydäntäsi kuunnellen.

Kollektiivinen tulkinta kuuluu jäsenyyksiin: KUU, AURINKO ja JUPITER

Joka kuukausi ilmestyy vähintään yksi videotallenne, missä avataan lisää kuukauden tärkeimpiä ja kuumimpia astrologisia tapahtumia.

Jokaiseen tallenteeseen sisältyy myös erilaisia tulkintavinkkejä astrologian parista, mitä käytän itse työssäni jatkuvasti!

Jos haluat ryhtyä opiskelemaan astrologiaa syvällisemmin, on AURINKO ja JUPITER jäsenyyden tasot hyvä kaveri tälle polulle! 

Kuukauden astrologiavideo kuuluu jäsenyyksiin: AURINKO ja JUPITER

Bonusaihe sisältää astrologiaa ja kaikkea, mitä tuo valtavan laaja aihe voikaan pitää sisällään. En rajaa tätä aihetta liiakseen, koska… no miksi ihmeessä tekisin niin! Ps. I’m a sucker for weird shit!

Kerran kuukaudessa vaihtuva aihe valitaan mukanaolevien jäsenten kesken äänestyksellä ja aihetta voidaan käydä läpi myös halukkaiden karttojen avulla. Ota aina huomioon, että karttasi tulee näkyviin kaikille, jotka tämän jäsenyyden ottavat käyttöön nyt tai tulevaisuudessa.

Bonusaihe toteutuu mm. videotallenteena ja zoomeina.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024 tasoon JUPITER

Jos haluat kuukausijäseneksi jo vuoden alusta alkaen, niin tasoa voi myöhemmin myös korottaa, jos tämä bonusaihe kiinnostelee.

Kuukauden bonusaihe kuuluu jäsenyyksiin: JUPITER

No mutta mikäs se tämä on? Pidetään jännityksessä vielä hetken…

FAQ

Tarjolla on 4 eri hintaista jäsenyystasoa. Edullisin MAA maksaa 5,99€ kuukaudessa. KUU maksaa 7,99€ kuukaudessa. AURINKO maksaa 9,99€ kuukaudessa ja JUPITER 15,99€ kuukaudessa. JUPITER tulee saataville keväällä 2024.

Horoskooppi lisätään kaikkien jäsentasojen jäsensivuille kerran kuukaudessa, heti kuukauden alkupäivinä. Kanavointi / tulkinta ja astrologiavideo sekä bonusvideo lisätään kerran kalenterikuukaudessa (maksukaudella) niille jäsensivuille, minne ne kuuluvat. Päivät voivat vaihdella.

Valitse haluamasi jäsentaso, tee tilaus ja hyväksy toistuvat maksut maksukortiltasi.

Kun teet ensimmäisen tilauksen Tähtituulen verkkokaupassa, sinulle luodaan tilauksen yhteydessä tili. Saat erillisen sähköpostin, minkä avulla voit luoda itsellesi salasanan. Kirjautumalla omalle tilille, pääset tutustumaan jäsenyyden sisältöön.

Voit perua jäsenyytesi kirjautumalla omille sivuillesi. Jäsenyydessä ei ole peruutusaikaa, mutta peruutus täytyy tehdä ennen seuraavan kuukauden veloitusta.

Jokaiseen jäsentasoon kuuluu kerran kuukaudessa julkaistava horoskooppi jokaiselle merkille. Tekstit kirjoitetaan ensisijaisesti nousevaa merkkiä ajatellen, mutta niitä voi lukea myös omaa Aurinkomerkkiä (horoskooppimerkki) sekä kuumerkkiä ajatellen.

KUU, AURINKO ja JUPITER jäsentasoille kuuluu myös kerran kuukaudessa ilmestyvä videotallenne viesti/ kanavointi, missä käytetään apuna mm. tarotkortteja, oraakkelikortteja, selvänäköä ja intuitiota.

AURINKO ja JUPITER jäsentasoille kuuluu myös kerran kuukaudessa ilmestyvä astrologiavideo.

JUPITER jäsentasolle kuuluu myös bonusaihe, mikä liittyy pääasiallisesti astrologiaan.

Voit aina laskea tai korottaa jäsenyytesi tasoa, jos haluat. Jäsenyyden voi myös tauottaa, ja halutessasi voit irtisanoa sen ja käynnistää uudelleen omilta sivuiltasi. 

Kuukausijäsenyys uusitaan automaattisesti maksukortilta. Maksunvälittäjänä toimii Stripe.

Voit maksaa jäsenyyden myös ApplePay tai GooglePay maksunappien kautta, jos palvelu on otettu käyttöön laitteessasi.

Kuukausijäsenyyden ehdot löytyvät täältä.

Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot ja ne löytyvät täältä. Stripe hyväksyy seuraavat luottokortit: Visa, Mastercard ja American Express. Maksu suoritetaan suoraan Tähtituulen sivustolla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Lisää yleisistä tilaus- ja sopimusehdoista voit lukea täältä.

Kuukausijäsenyyden tilausehdot löydät kokonaisuudessaan täältä. Suosittelen lukemaan ne ennen tilauspäätöksen tekoa.

Haluatko saada uusimmat tiedot, kurssit, luennot ja blogijulkaisut sähköpostiisi? tilaa uutiskirje!