leijona horoskooppi 2023

Leijona horoskooppi helmikuu 2023

Leijona horoskooppi helmikuu 2023

leijona horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Leijonan horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Leijona. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Leijona horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 7. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 7. huoneessa, minne kuuluu ihmissuhteet, kumppanuus, sopimukset sekä yhteistyökumppanit. Vesimiehen aika korostaa kaikenlaisia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa, mutta usein juuri parisuhdeasiat korostuvat tässä huoneessa. Toiset ihmiset saattavat myös ärsyttää sinua asenteellaan tulevien viikkojen ajan. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 1.huoneessasi

Täysikuu sinun 1.huoneeseen, mikä on sinulle tärkein, läheisin huone astrologisella kartalla. Se on yhteydessä nousumerkkiisi ja näin muovaa olemustasi, energiaasi sekä persoonaasi. Kuun täyttyminen ensimmäisessä huoneessa korostaa ja valottaa sinua jollain tavalla. Ehkä sinun on tärkeä olla esillä jossain asiassa, minkä vain sinä voit hoitaa. Kenties jotkut velvollisuudet ja vastuut painavat. Nyt kun myös Mustakuu Lilith liikkuu leijonan merkissä, voi esiin nousta riitaisia säveliä sellaisten kanssa, jotka eivät edes halua ymmärtää sinua. Jopa mustasukkaisuutta tai kaunaa voi olla ilmassa joko sinun puolelta tai sinua kohtaan.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 7. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista etenkin liittyen mm. kaikenlaisiin yhteistyökuvioihin, etenkin jos olet yrittäjä. Ihmissuhteissa ja kumppanuudessa voisi olla hyvää aikaa nostaa esille kehityskeskustelun mahdollisuudet.

Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 8.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 8. huonetta, minne kuuluu syvyys, varjot, psykologia, alitajunta, seksuaalisuus, kuolema, tuonpuoleinen, henkimaailma, kummitukset, henget, tabut, salaisuudet, voima, toisten ihmisten rahat (lainat, velat, verot jne.). Aurinko vetäytyy varjojen taakse 8.huoneessa, minkä vuoksi tämä aika voi tuntua nousuleijonille hyvältä ajalta vetäytyä tutkiskelemaan itseään sekä omaa arvomaailmaansa sekä suhtautumista maailmankaikkeuteen.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä todella syvälliseksi itsetutkimukseksi, mikä ei välttämättä ole tässä hetkessä lainkaan huono asia. Kunhan sen tekee itselleen rehellisesti.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 8.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Mitä kaipaat tähän hetkeen, mitä tahtoisit tilata tuleville viikoille kalojen pehmeässä energiassa ja etenkin liittyen omaan syvyyteesi, ehkä jo henkimaailmaan siirtyneisiin rakkaisiisi tai muutoin ajatukseen luopumisesta. Kalat on luopumisen aikaa, joten tämä on energeettisesti sitä ajatellen hyvää aikaa.

Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 9.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 9.huoneeseen. Venus saapuu näyttävästi estradille oinaan energioissa, karttasi optimistiseen sekä rajattomaan huoneeseen. Huoneen teemoihin kuuluu mm. korkeakoulut, korkeampi oppiminen, elämän filosofiat, korkeakulttuurit, ulkomaat ja matkailu kotimaan rajojen ulkopuolella. Venus voi kaivaa sinussa nyt esiin rohkeutta ja voimaa toteuttaa itseäsi isommin, suuremmin, mutta ehkä myös levottomammin.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää