Marraskuun horoskooppi

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Marraskuussa ei ikävä kyllä tule jokaiselle merkille erillistä horoskooppia, mutta toivottavasti jälleen joulukuussa tämä toteutuu. Voit tutkia edellisistä horoskoopeista, minne huoneisiin omalla kartallasi tapahtumat sijoittuvat. Jos olet seurannut näitä viestejä tammikuusta asti, olet ehkä huomaamattasi oppinut samalla jotain astrologiasta 🙂 Edeltävät horoskoopit on kirjoitettu ensisijaisesti aina nousevaa merkkiä ajatellen. Parhaimman avun antaa lokakuun horoskooppi omalle nousumerkillesi.

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Tähtitaivas marraskuu 2023

Venus siirtyy 8.11. vaakaan ja Merkurius siirtyy 10.11. jousimieheen. 

Venus pääsee omiin energioihinsa vaa’an merkkiin ja samalla pois itselleen haastavasta neitsyen merkistä. Omanarvontunto saattaa alkaa kohota etenkin sen huoneen teemoissa, minne Venus kartallasi siirtyy (eli siihen huoneeseen, missä kartallasi on vaa’an merkki). Venus tekee yhtymän kuun laskusolmun kanssa 28.11. Tuo päivä on sopiva hetki vanhojen virheiden tai asioiden uudelleen asetteluun, etenkin ihmissuhderintamalla.

Samalla Merkurius siirtyy vastamerkkiinsä jousimieheen (ts. kotimerkkinsä vastakkaiseen merkkiin). Sammakot voi alkaa lennellä suupielistä ja näppäimistöiltä. Se voi korostua etenkin silloin, jos sinulla on jousimies jossain ilmahuoneessa eli 3., 7. tai 11. huoneessa tai tulihuoneessa eli 1., 5. tai 9.

Uusikuu 13.11. skorpionissa. 

Skorpionikauden viimeistelyt ovat käsillä. Uusikuu syntyy 20 asteessa ja Mars on siinä heti parin asteen päässä, omassa merkissään skorpionissa. Lisäksi Uranus on oppositiossa tälle parille härän merkissä. Tästä uudesta kuusta voi tehdä itselleen tehokkaan uudistushetken, minkä avulla voi toivoa päästävänsä irti niistä asioista, mitkä tuntuvat liian raskailta kantaa. Uranus ja Mars voivat antaa tähän hetkeen nopeutta. Toiveista voi tulla totta nopeammin, mitä ajatteletkaan – ajatuksiin kannattaa siis keskittyä huolella.

Aurinko siirtyy 22.11. jousimieheen ja heti Auringon perässä 24.11, merkkiä vaihtaa myös Mars. 

Skorpionikauden energia poistuu ja kaikki ei tunnu enää niin painostavalta. Energia kevenee, nopeutuu ja joltain osin myös muuttuu holtittomaksi, kun jouskarin aika alkaa. Skorpionin syvyyttä kammoksuville jousimiesajan alku onkin helpotuksen huokaus. Skorpionikauden loppuvaiheessa huokausta odottelee useimmat meistä.

Paljon auttaa myös se, että energia siirtyy pois Uranuksen oppositiosta, joka on edustanut ajassa räjähdysherkkyyttä ja kaaosmaista käytöstä.

Täysikuu 27.11. kaksosessa. 

Tässä täysikuussa on hiukan samaa tunnetta, mitä oli syyskuun täydessä kuuussa. Se voi tuntua häsläävältä energialta sekä siltä, että päässä soi jatkuvasti jokin radiokanava, mitä ei saa hiljennettyä. Ehkä se ei halua hiljentyä? Mitä sinulle yritetään kertoa sen huoneen teemoista, missä kuu täyttyy kartallasi? Jos se on huoneissa 3., 4. 6., 11. tai 12., voi mielesi tai alitajuntasi käydä jopa hieman ylikierroksilla. Täydenkuun hetki muodostaa t-ristin, minkä kärjessä on Saturnus. Ajassa tuntuu aktiivinen vastuunotto, niin sanoissa kuin teoissa. Elämän realiteetit saatetaan lätkäistä pöytään useammalle meistä, jos vain silmät, korvat sekä muutkin aistit ovat avoinna.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT MARRASKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Hitaat planeetat eli Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto sekä Chiron eivät vaihda merkkiä marraskuun aikana. Hitaiden planeetoiden huonesijaintien merkityksiä omalle nousumerkillesi voit hakea alkuvuoden horoskoopeista 🙂