Mars kaksonen 2022

Mars kaksonen 2022

MARS KAKSONEN 2022

Mars siirtyi 20.8.2022 vakaasta ja tasapainoisesta härän maamerkistä alati liikehtivään ilman merkkiin, kaksoseen ja pysyy siellä 25.3.2023 asti. Koska Mars pysähtyy ja lähtee perääntymään aivan merkin loppuasteilla, viettää Mars kaksosessa jopa 7 kuukautta, kun normaalisti se vaihtaisi merkkiä noin 2 kuukauden välein.

Kaksonen jakautuu kahteen vastakkaiseen energiaan, joita se ilmentää parhaimmillaan tasaisesti, pahimmillaan poukkoillen laidasta laitaan, aiheuttaen kaaosenergiaa. Kaksonen on tiedon etsijä ja ongelman ratkaisija, joka turhautuu, jos asiat kestää liian kauan. Tällöin keskittyminen herpaantuu ja purkautuu, kaksonen etsii uuden kiinnostuksen kohteen.

Kun tämä energia vaikuttaa Marsin kaltaisessa, aktiivisessa ja etenemishaluisessa planeetassa, se toimii luontevasti, kun sitä ei estetä toteuttamasta mielihalujaan. Mutta jos esteitä tulee, Mars Kaksonen voi muuttua kiukuttelevaksi pikkulapseksi, joka ei saa tahtoaan läpi. Vähintäänkin säntää kaikkeen turhaan sijaistoimintoon.

Mars perääntyy 30.10.2022 – 12.1.2023 välisen ajan

Marsin perääntymisjakso alkaa 25°36″ kaksosta ja ulottuu aina merkin 8°07″ saakka, minkä jälkeen Mars lähtee jälleen etenemään eli se liikkuu kolmannen kerran 7 kk sisällä kaksosen 8-25 asteiden välillä. Jos sinulla on jotain planeettoja, asteroideja, akseleita tai laskennallisia pisteitä kaksosen merkissä näissä kaksosen 8-25 asteissa, voi perääntymiskausi tuntua erityisen voimakkaasti.

Tämä ei tarkoita automaattisesti negatiivista, mutta koska kyseessä on Mars ja kaksonen, voi sen vauhdikkuus tuntua takaperinkulkevalta ja usein myös hallitsemattomalta. Perääntymisaikana eteen voi tulla ihmisiä, tehtäviä, projekteja, ajatuksia, oivalluksia, tekstejä tai vaikkapa seksuaalista turhautumista, mitä täytyy käsitellä uudelleen. Asiat eivät ehkä aina kulje niin sujuvasti, mitä haluaisi.

RETROGRADE = RETROSPECTIVE

Joskus on hyvä tarkastella asioita taaksepäin, hieman pidempään. Tätä Mars kautta voi värittää kaikenlaisten valheiden paljastumiset, mutta myös uusien sanelu. Mars Kaksonen voi käyttää tässä apunaan mielentasoaan, mutta turhauduttuaan se kaahaa mutkat suorina, laput silmillä, mahdollisesti aggressiivisenakin, valehdellen mennen tullen ja palatessa, koska se on helpoin reitti.

Marsin liike vaikuttaa sinulle ajankuvien (eli transiittien) kautta siinä osassa karttaasi, missä se parhaillaan liikkuu. Huone kertoo elämän osa-alueesta ja kartalta niitä löytyy 12 kappaletta, niinkuin merkkejäkin. Juuri nyt, syksyllä 2022, liike tapahtuu kaksosen merkissä eli etsi kartaltasi se huone, missä sinulla on kaksosen merkki. Voit lukea huoneiden merkityksistä mm. täältä.

Jos et vielä ymmärrä huoneiden kärjistä ja astelukemista, niin oikean osa-alueen eli huoneen etsiminen on kaikkein helpointa siten, että lasket, monesko merkki kaksonen on nousevalta merkiltäsi katsottuna. Karttaa luetaan vastapäivään! Jos sinulla on esimerkiksi nousumerkkinä vaaka, kaksonen sijaitsee sinulla 9. huoneessa sillä kaksonen on 9. merkki vaa’asta laskettuna. Jos nousumerkkisi on ravussa, kaksonen on kartallasi 12. merkki eli Mars liikkuu tällä hetkellä sinun 12. huoneessasi. Alla olevat ajankuvat on tehty myös tällä samalla ajatuksella, tätä menetelmää noudattaa myös whole signs -huonejako.

MARSIN PALUU

Transiittien liikettä ei tule sekoittaa siihen, missä Mars sijaitsee sinun syntymäkartallasi. Se sijainti pysyy aina samana ja sen vaikutus näkyy elämässäsi kokonaisvaltaisesti. Jos kartallasi sattuu olemaan Mars kaksosessa, sinulla tapahtuu 20.8.2022 – 25.3.2023 välisenä aikana Marsin paluu -niminen tapahtuma, eli kun Mars palaa tarkalleen takaisin siihen sijaintiin, mistä se sinun kartaltasi löytyy. Tarkkaa päivää kannattaa hakea efemeridi -taulukosta oman karttasi Marsin astelukeman avulla.

Tuon päivän (+muutama päivä ennen ja sen jälkeen) aikaan tapahtuneita asioita ja kohtaamisia kannatta tarkkailla sekä laittaa itselle muistiin, tai jos se on jo mennyt, niin muistella tarkemmin. Marsin paluu kertoo sinun tulevasta “Mars vuodesta”, mm. aktiivisuudestasi, mahdollisista riitatilanteista toisten ihmisten kanssa, omasta aggressiosta tai sen tukahduttamisesta sekä seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista suuntaan ja toiseen. Nämä teemat vaikuttavat arjessasi, kunnes Mars seuraavan kerran liikkuu kaksosen merkissä kesällä 2024.

MARS KAKSOSEN VAIKUTUKSET KAIKILLE NOUSUMERKEILLE

Oinas = 3.huone

Tarkkaile sanojasi sekä ajatuksiasi, käytä hyvät ideat nopeasti ja hylkää ronskisti huonot. Keskity hyvällä omallatunnolla omiin ajatuksiin, mutta varo itsekkyyttä. Riitely saattaa yllättää useamman kerran. Perääntymisjaksolla varo ärsyyntyneen olotilan sanoja.

Härkä = 2.huone

Tuleva aika voi tuoda mukana paljon toimintaa, mihin kaikkeen keho ei välttämättä osaa varautua, mutta voit muistuttaa tästä myös mieltäsi. Pidä lepopäiviä usein. Perääntymisjaksolla mieti hätäisten ostosten ja päätösten kohdalla vielä kerran.

Kaksonen = 1.huone

Kun Mars ylittää etenkin nousevaa merkkiäsi, saattaa kaikenlaista pientä murhetta ja tapaturmaa sattua, mutta samalla myös kaikkia pieniä, kivoja ylläreitä. Tarkkaa ylityspäivää voi hakea efemeridi -taulukosta. Tapahtumia voi riittää. Välttele juoruilua etenkin perääntymisaikana, ne asiat kopsahtaa nilkkaan nopeasti.

Rapu = 12.huone

Vaikka ei aina siltä tuntuisi ja ulkomaailma huutaisi mukaan ilonpitoon, etenkin perääntymisen aikaan, niin tuleva aika olisi hyvä pyhittää omiin oloihinsa vetäytymiselle. Olet kenties ollut liian kiireinen siitä lähtien, kun Mars viimeksi lähti kaksosen merkistä, 23.4.2021.

Leijona = 11.huone

Ystävien kanssa voi olla paljon kivoja menoja, perääntymisaikana myös kahnausta ja ihan kunnon riitaakin. Että väärinkäsityksiltä säilyttäisiin, niin pysy aina totuudessa – vaikka se satuttaisi sinua tai toisia. Pidä normaalia parempaa huolta sosiaalisen median kanavien tietoturvallisuudesta ja käyttöajasta.

Neitsyt = 10.huone

Työrintamalla voi tuntua hiukan enemmän kiirettä tulevien kuukausien aikana. Perääntymisjaksolla esimies tai joku auktoriteetti saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Energiatason noustessa, hidasta tietoisesti ja vältä (työ)stressiä viimeiseen asti.

Vaaka = 9.huone

Jos olet opiskelija, yllättävään kiireeseen ja multitaskaamiseen kannattaa varautua. Matkaillessasi pidä hatusta kiinni ja varaudu (mielen)muutoksiin! Perääntymisaikana voi välillä tuntua, että haluaisi vähentää velvollisuuksia, mutta älä heitä hanskoja tiskiin heti. Järjestele asiat, luo tärkeysjärjestys. Uskalla tehdä päätöksiä myös paineessa.

Skorpioni = 8.huone

Henkisyys, kiinnostus sitä kohtaan tai henkimaailman läsnäolo voi vilkastua, etenkin pyhäinpäivän aikaan. Raha-asioissa on syytä olla tarkkana, laskea tarkoin kaikki menot. Perääntymisen aikaan vanhat heilat voi kiinnostaa tai ottaa yhteyttä, ei parisuhde mielessä.

Jousimies = 7.huone

Parisuhderintamalla aika voi tuoda monenlaisia muutoksia, uudistuksia, seikkailuita, paljon puhetta, seksuaalisuuden pohtimista, mutta myös kiivasta kahnausta. Toteutuma riippuu kahdesta ihmisestä, mutta myös asenteestasi. Perääntymisaikana kannattaa tarkistaa pikkupräntit tarkoin, ennenkuin laitat nimeäsi alle.

Kauris = 6.huone

Pidä huolta tärkeimmästäsi – terveydestäsi. Ymmärrä kehon varoitusmerkkejä. Työtahti voi todellakin kiihtyä paljonkin, mutta älä nipistä aikaa unesta. Älykkäitä keskusteluita ja suuria oivalluksia. Perääntymisaikana voi ympäristö aiheuttaa harmia. Jos aloitat uuden liikuntarutiinin, tee se vähitellen, rauhassa.

Vesimies = 5.huone

Uusia luovia kanavia, uusia älyllisiä harrastuksia. Rakkauselämässä voi tapahtua liikahduksia, seksi voi korostua – tavalla tai toisella. Jos ajankohtaista, lasten hankkiminen voi olla tapetilla, tai ehkäpä lemmikin. Perääntymisaikana on syytä varoa liikaa ylpeyttä, opettele antamaan periksi.

Kalat = 4.huone

Kotona tapahtuu kaikenlaista, erilaisia ihmisiä voi saapua kotiisi normaalia enemmän, mutta samalla voi olla halu olla enemmän muualla, kuin kotona. Jos jokin nurkka on keskeneräinen, niin nyt on aika hoitaa nuo rästityöt kuntoon. Perääntymisen aikana ne voi tulla ihan itsestään käsittelyyn. Silloin on myös hyvä pyhittää aikaa kotiin ja sen ihmisiin.

Jaa

lue lisää