Naistenillat
Kurssit

Naistenillat kevät 2021

Mietityttääkö oma henkisyys? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Jos vastasit kyllä edes yhteen, niin jatka lukemista! Illan teema on joka kerta eri ja ne tarkentuvat päivämäärineen vuoden vaihteen jälkeen.

Illan alussa kerron aina lyhyesti sen hetken astrologisista tapahtumista. Sen jälkeen jatkamme hiljentymisellä ja lyhyellä meditaatiolla, joka virittää meidät tunnelmaan. Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Ilmoittautuminen aina ennakkoon osoitteeseen anne@tahtituuli.com. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös puhelinnumerosi! Paikkoja on rajallinen määrä. Jos saavut kaverin kanssa, niin ilmoittautukaa silti aina erikseen!

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Jaa:
×