Menneet kurssit

Naistenillat

Mietityttääkö oma henkisyys? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Jos vastasit kyllä edes yhteen, niin jatka lukemista! Illan teema on joka kerta eri:

24.9. Sydämen yhteys. Käydään läpi mitä intuitio on, miten sitä voi käyttää ja miten tunnistat, koska oma intutio puhuu sinulle. Käydään myös läpi sydänchakraa ja omaa “sydäntunnetta”. ❤️ Tarkastellaan hieman omaa henkistä herkkyyttä.

22.10. Minun polkuni. Millainen on sinun henkinen polkusi, mitkä ovat sinun vahvuutesi sillä polulla. Tehdään herkkyysharjoituksia ja jaetaan omia kokemuksia luottamuksella. Jokaisen polku ja tilanne on erilainen – tule siis rohkeasti sellaisena kuin olet, sillä kukaan ei ole valmis tai parempi; me täydennämme toisiamme.

26.11. Manifestointi. Illan nimi kertoo kaiken – pohditaan, miten poistaa rajoitus omasta elämästä ja päästää runsaus virtaamaan. Maailmankaikkeus tarjoaa kaiken sen, minkä oikeasti tarvitsemme. Tehdään myös lyhyt progressioharjoitus ja tottakai nostellaan jälleen erilaisia oraakkelikortteja, joihin jokainen saa lyhyen tulkinnan illan aikana.

17.12 Joulun ihmeet. Ilta on peruttu

Illan alussa kerron aina lyhyesti sen hetken astrologisista tapahtumista. Sen jälkeen jatkamme hiljentymisellä ja lyhyellä meditaatiolla, joka virittää meidät tunnelmaan. Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 18 ja jatkamme 20:30 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Ilmoittautuminen aina ennakkoon osoitteeseen anne@tahtituuli.com. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös puhelinnumerosi! Paikkoja on rajallinen määrä. Jos saavut kaverin kanssa, niin ilmoittautukaa silti aina erikseen!

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Jaa:
×