oinas horoskooppi 2023

Oinas horoskooppi helmikuu 2023

Oinas horoskooppi helmikuu 2023

oinas horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Oinaan horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Oinas. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Oinas horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 11. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 11. huoneessa, minne kuuluu ystävyyssuhteet, suuremmat ihmisjoukot sekä erilaiset ryhmät niin livenä kuin somessa. Tässä huoneessa tarkastellaan ja suunnitellaan myös tulevaa, mikä tuo oivallisesti alkuvuoteen energiaa suunnitella alkaneelle vuodelle mm. lomia ja tekemisiä, ennen kuin kalenterit alkavat taas täyttyä kaikenlaisista menoista ja velvollisuuksista. On myös ehkä tarpeen antaa aikaa elämäsi tärkeille ystäville tai joillekin harrastuksille, jotka ovat hieman jääneet muiden kiireiden jalkoihin. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 5.huoneessasi

Huoneeseen kuuluu mm. elämän ilot ja riemut, lapset, luovuus, rakkaus, seksi. Luovalle ihmiselle tämä on erityisen hyvää aikaa viritellä esiin “sitä omaa juttuaan”, etenkin jos on ollut jonkinlainen blokkitila omassa tekemisessään. Ja vaikka et tunnustautuisikaan mitenkään luovuutta harrastavaksi, niin kokeile kaivaa kynä ja paperia esiin. Jospa jotain lähtisi liikkeelle ajatuksenvirtana. Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi tehdä nyt hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 11. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista. Jos innostuit täydenkuun aikaan tarinoimaan, niin ehkä sieltä lähti lentoon jotain sellaista, mitä olet alitajuisesti tai tietoisesti toivonut elämääsi. Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 12.huoneeseesi. 

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi viimeistä nurkkausta, valmistellen sinua pian alkavaan uuteen kierrokseen astrologisella kartallasi. Aurinko ei ole kaikkein mukavimmalla sijainnilla täällä, sillä se vaipuu jonnekin utopististen sumuverhojen taakse, minkä vuoksi kalat aika voi olla sinulle paikoin hieman hankalaa, koska se vaatii jonkinlaista pysähtymistä viimeistelemään asioita sekä irtautumaan vanhasta syklistä irti. Vielä ei ole kevät, vielä ei ole oinaan oma aika – päätös on aina yhtä tärkeä, kuin uusi aloitus.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua ajelehtimiseksi vastuuttomuudessa, kun täytyisi jo osata ottaa takaisin arjesta kiinni.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 12.huoneessasi. 

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin ja 12.huoneessa tämä korostuu erityisen paljon. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on. Mitä kaipaat tähän hetkeen, mitä tahtoisit tilata kalojen pehmeässä energiassa.

Tässä on loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan. Huoneen teemoihin liittyy unet ja haaveet, miksi nukkumaan mennessä kannattaa asettaa tietoinen pyyntö saada tietoonsa vastauksia sellaisiin päätöksiin, mitä olet pallotellut ehkä koko pitkän talven ajan. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 1.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 1.huoneeseen, mikä on sinulle tärkein, läheisin huone astrologisella kartalla. Se on yhteydessä nousumerkkiisi ja näin muovaa olemustasi, energiaasi sekä persoonaasi. Rakkauden planeetan liikkuessa oinaassa, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää