skorpioni horoskooppi 2023

Skorpioni horoskooppi helmikuu 2023

Skorpioni horoskooppi helmikuu 2023

skorpioni horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Skorpionin horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Skorpioni. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Skorpioni horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 4. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 4. huoneessa, minne kuuluu koti, perhe, suku, vanhemmat ja tunnemaailma. Vesimiehen aika korostaa asioita kotonasi, tunnemaailmassa sekä lapsuuteesi liittyvien ihmisten parissa. Onko jotain jäänyt sanomatta tai nostamatta esiin? Vesimiehen suorasukainen energia voisi auttaa sanoittamaan asioita, mitkä on nyt tarpeen päästää esille syvyydestä. Juuri ne, mitä olet hautonut jo pidempään omassa tiedossasi. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 10.huoneessasi

Täysikuu valaisee sinun 10.huonetta, minne kuuluu työ, ura, julkinen minä ja näkyvät saavutukset. Asiat työrintamalla sekä sinusta ulospäin näkyvissä asioissa korostuvat. Se ei ole noususkorpparille välttämättä aina miellyttävää, etenkin jos tämä ei saa valmistautua siihen, mitä asioita valotetaan. Lähdetään kuitenkin liikkeelle siitä ajatuksesta, että leijonan kautta kyseessä on teemat, joista saa olla ylpeä.

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 4. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista etenkin liittyen sinulle henkilökohtaisiin asioihin. Kirjaa päiväkirjaan tai kalenteriin, missä tahtoisit itseäsi kehittää; mieti, mitä sielusi halajaa.

Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 5.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 5. huonetta, minne kuuluu elämän ilot, lapset, rakkaus, luovuus, seksi. Kalat aika voi parhaimmillaan vapauttaa sinua paineesta ja tuoda mukanaan erityisen mukavan, luovan ja rakkaudellisen kuukauden. Kaikenlaiset teemat sellaisten asioiden keskuudessa, mitkä tuottavat sinulle iloa, voivat nyt korostua ja jos näin pääsee tapahtumaan, niin ANNA SEN TAPAHTUA, äläkä yritä skorpparimaisesti rajoittaa, mikä on tulossa luo luontaisesti.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä liioitteluksi sekä ylilyönniksi.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 5.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Jos olet luova ihminen tai kaipaat elämääsi kevennystä ja lempeyttä, niin nyt jos koskaan on hyvä hetki istahtaa ja hiljentyä sen edessä.

Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 6.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 6.huoneeseen, minne kuuluu minne kuuluu mm. työympäristö, hyvinvointi ja terveys, päivittäiset rutiinit, pienet eläimet ja palvelus. Venuksen liike 6.huoneessa voi edistää asioiden sujuvuutta työympäristössä, mutta ollessaan oinaassa, se voi myös nostaa esiin ristiriitoja aika täpäkästi. Liikunnan kanssa kannattaa olla varovainen, ettei paikat revähdä tai varvas osu soutukoneen kulmaan kuntosalilla, kun lähdet liikkeelle oinasmaisen nopeasti.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää