• Astrologiaa aloittelijalle-verkkokurssi

  Kurssi pidetään Zoomissa lauantaina 28.11 klo 10-16.30 ja sunnuntaina 29.11 klo 10-16. Viikonlopun hinta (la-su) on 120€ (alv. 24%). Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassa

  Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia sähköpostilla lähetettynä – sinun tulee tulostaa materiaali itsellesi ennen kurssin alkua. Jos tahdot materiaalin postitettuna, kysy lisää! Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

  Jos olet käynyt tämän kurssin aikaisemmin ja haluat kerrata,  kysy sähköpostilla edullisempaa kertaajahintaa!

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  tahtituuli.com

 • Naistenillat

  Mietityttääkö oma henkisyys? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Jos vastasit kyllä edes yhteen, niin jatka lukemista! Illan teema on joka kerta eri:

  24.9. Sydämen yhteys. Käydään läpi mitä intuitio on, miten sitä voi käyttää ja miten tunnistat, koska oma intutio puhuu sinulle. Käydään myös läpi sydänchakraa ja omaa “sydäntunnetta”. ❤️ Tarkastellaan hieman omaa henkistä herkkyyttä.

  22.10. Minun polkuni. Millainen on sinun henkinen polkusi, mitkä ovat sinun vahvuutesi sillä polulla. Tehdään herkkyysharjoituksia ja jaetaan omia kokemuksia luottamuksella. Jokaisen polku ja tilanne on erilainen – tule siis rohkeasti sellaisena kuin olet, sillä kukaan ei ole valmis tai parempi; me täydennämme toisiamme.

  26.11. Manifestointi. Lisätietoa tulossa myöhemmin
  17.12 Joulun ihmeet
  . Lisätietoa tulossa myöhemmin

  Illan alussa kerron aina lyhyesti sen hetken astrologisista tapahtumista. Sen jälkeen jatkamme hiljentymisellä ja lyhyellä meditaatiolla, joka virittää meidät tunnelmaan. Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

  Jokainen ilta aloitetaan klo 18 ja jatkamme 20:30 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

  Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

  Ilmoittautuminen aina ennakkoon osoitteeseen anne@tahtituuli.com. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös puhelinnumerosi! Paikkoja on rajallinen määrä. Jos saavut kaverin kanssa, niin ilmoittautukaa silti aina erikseen!

  Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  tahtituuli.com
  anne@tahtituuli.com

 • Astrologian jatkokurssi: kertausta ja transiitteja

  Kurssi on kaksipäiväinen ja saat itse päättää, osallistutko vain toiseen päivään vaiko molempiin.

  Lauantaina kerrataan:
  -perusasioita astrologiasta
  -planeettoja
  -aspekteja tukeutuen vahvasti omaan karttaan ja sen kautta oppimiseen.

  Sunnuntaina käydään läpi uutena asiana transiitteja ja tutkitaan, millä tavalla elämän suuret hetket ja muutoksen ajat ovat näkyneet astrologian kautta. Tottakai katsellaan myös tulevaisuuden näkymiä ja teemoja.

  Lauantain aikataulu on klo 12-16 ja hinta 50€.
  Sunnuntain aikataulu on klo 10-16:30 ja hinta on 90€.
  Koko viikonlopun hinta on 120€.

  Hintaan kuuluu materiaalit ja tee/kahvitarjoilu. Kaikki hinnat sisältävät alv24%.

  Ilmoittautuminen ja maksu ennakkoon – kysy lisää osoitteesta anne@tahtituuli.com.

  Kurssi pidetään Tähtituulen työhuoneessa Piirin Verstaalla (rakennus TL) os. Seuralantie 25, Seinäjoki.

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  tahtituuli.com

 • Tarotkortit tutuiksi – S E I N Ä J O K I

  T A R O T K O R T I T    T U T U I K S I  –  S E I N Ä J O K I

  Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 21.-22.11 klo 10 alkaen molempina päivinä. Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Tähtituulen tilassa Seinäjoella Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25.

  Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassa.

  Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä sinun tulisi hankkia itsellesi ennen kurssia. Kerro, jos tarvitset apua pakan löytämisessä.

  Huom! Jos sinulla ei ole vielä omaa tarotpakkaa tai haluat hankkia uuden, niin ota tästä alekoodi käyttöön! Saat Era Novasta etukoodilla TÄHTITAROT10 kymmenen prosentin alennuksen kaikista ostoksista 30.9.2020 saakka! Alennus toimii verkkokaupassa eranova.fi (koodille oma paikka), puhelintilauksissa p. 09 632 500, ja sähköpostitilauksissa eranova@eranova.fi mainitse koodi tilauksen yhteydessä.

  Era Novasta löydät henkisen kasvun ja kehityksen kirjoja, enkeli-, oraakkeli ja tarotkortteja, suitsukkeita, voimaesineitä, pieniä patsaita sekä uniikkikoruja ja hyvällä intentiolla valmistettuja koruja. Os. Kasarmikatu 2, Helsinki.

  Lisätiedot kurssista sähköpostilla anne@tahtituuli.com

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  anne@tahtituuli.com
  tahtituuli.com

 • Astrologian jatkokurssi – planeetat

  Kurssi pidetään lauantaina 31.10.-1.11.2020 klo 10-17. Viikonlopun hinta (la-su) on 130€ (alv. 24%). Huom! Kurssin ajankohtaa on siirretty!

  Astrologian jatkokurssi – planeetat on jatkoa Astrologiaa aloittelijalle -viikonlopulle! Kurssin aikana käydään läpi kaikki 10 planeettaa, kuun vaiheet ja paljon muuta.

  Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassaMaksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

  MISSÄ:

  Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Jos kaunis sää suosii, voimme olla myös ulkona osan päivistä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen. Julkinen kulkee aika heikosti viikonloppuisin eli jos tarvitset kyydityksen matkakeskukselta, niin se onnistuu sovittaessa. Selvitellään myös kimppakyytien mahdollisuutta.

  Lue lisää kurssin sisällöstä.

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  anne@tahtituuli.com
  tahtituuli.com

Jaa: