• Astrologiaa aloittelijalle -kurssi Seinäjoella

  Länsimaiseen astrologiaan tutustuttava kurssi pidetään lauantaina 20.2 klo 9-17 ja sunnuntaina 21.2 klo 10-17 Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs).

  Viikonlopun hinta (la-su) on 130€ (alv. 24%). Kurssipaikkoja on rajoitetusti.

  Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu.

  Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassa. Kurssi tulee myyntiin tammikuun aikana.

  Kurssi ei vaadi sinulta mitään ennakkotietoja! Omaa karttaasi varten tarvitaan syntymäpäivän lisäksi tarkka syntymäkellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Ilmoita nämä tiedot, kun varaat kurssipaikan.

  Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

  Lisätiedot kurssista sähköpostilla!

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  anne@tahtituuli.com
  tahtituuli.com

 • Tarotkortit tutuiksi – S E I N Ä J O K I

  T A R O T K O R T I T    T U T U I K S I  –  S E I N Ä J O K I

  Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 13.-14.3.2021 klo 10 alkaen molempina päivinä. Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Tähtituulen työtilassa os. Piirin Verstas, Seuralantie 25, Seinäjoki.

  Viikonlopun hinta on 85€ (sis.alv 24%) sis. ison materiaalipaketin ja tee- ja kahvitarjoilun. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

  Jos olet käynyt kurssin aikaisemmin ja haluat tulla kertaamaan edullisin kertaajahinnoin, niin ota yhteyttä!

  Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassa.

  Lisätiedot kurssista sähköpostilla anne@tahtituuli.com

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  anne@tahtituuli.com
  tahtituuli.com

 • Naistenillat kevät 2021

  Mietityttääkö oma henkisyys? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Jos vastasit kyllä edes yhteen, niin jatka lukemista! Illan teema on joka kerta eri ja ne tarkentuvat päivämäärineen vuoden vaihteen jälkeen.

  Illan alussa kerron aina lyhyesti sen hetken astrologisista tapahtumista. Sen jälkeen jatkamme hiljentymisellä ja lyhyellä meditaatiolla, joka virittää meidät tunnelmaan. Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

  Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

  Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

  Ilmoittautuminen aina ennakkoon osoitteeseen anne@tahtituuli.com. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös puhelinnumerosi! Paikkoja on rajallinen määrä. Jos saavut kaverin kanssa, niin ilmoittautukaa silti aina erikseen!

  Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  tahtituuli.com
  anne@tahtituuli.com

 • Astrologiaa aloittelijalle-verkkokurssi

  Kurssi siirtyy alkuvuoteen 2021 ja päivämäärät tarkentuvat myöhemmin!

  Kurssi pidetään Zoomissa la klo 10-16.30 ja su klo 10-16. Viikonlopun hinta (la-su) on 120€ (alv. 24%). Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu TaigaKaupassa

  Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia sähköpostilla lähetettynä – sinun tulee tulostaa materiaali itsellesi ennen kurssin alkua. Jos tahdot materiaalin postitettuna, kysy lisää! Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

  Jos olet käynyt tämän kurssin aikaisemmin ja haluat kerrata,  kysy sähköpostilla edullisempaa kertaajahintaa!

  Anne Mari Lampimäki
  TÄHTITUULI
  tahtituuli.com

Jaa:
×