täydellinen auringonpimennys

Täydellinen auringonpimennys 4.12.2021

Lauantaina 4.12.2021 tapahtuu täydellinen auringonpimennys, jousimiehen 12° asteessa klo 9.34. Tämä on viimeinen pimennys Kaksonen – Jousimies -akselilla hetkeen, sillä Kuunsolmut ovat vaihtamassa merkkiä Härkä-Skorpioni -akselille. Pimennysten merkki on sidoksissa juuri siihen, missä merkeissä Kuunsolmut liikkuvat.

Auringonpimennyksen aikaan Kuu sijoittuu Maan ja Auringon väliin tarkassa linjassa niin, että Kuu peittää Auringon valon saapumisen Maahan pienen pieneksi ajaksi. Täydellisen pimennyksen aikaan Kuu on niin lähellä Maata, että Aurinko peittyy sen taakse kokonaan. 

SYKLIT

Pimennykset tapahtuvat pareittain, mutta yksittäiset pimennykset tapahtuvat myös omassa syklissään, joka on nimeltään Saros-sykli. Saros-sykli toistuu 18 vuoden välein, milloin Maa, Kuu ja Aurinko ovat samassa linjassa eli pimennys toistuu, mutta myös kehittyy, sillä Sarossykleillä on myös oma sisäinen syklinsä.

Tämä 4.12 pimennys tapahtui edellisen kerran 24.11.2003, sitä ennen 12.11.1985 ja 2.11.1967, milloin tämä sykli saavutti ensimmäisen kerran täyttymyksensä eli täydellisen pimennyksen vaiheen. Sitä edeltävät olivat osittaisia pimennyksiä. Nämä syklit ovat satojen vuosien kestoisia, mutta jo näiden täydellisten pimennysten ajankohtia miettimällä voidaan päästä kiinni siihen energiaan ainakin osittain, mitä kohti ollaan menossa. Täydelliset pimennykset tässä syklissä toistuvat vielä 2000-luvun lopulla, eli voisi ajatella, että nyt eletään tapahtumien keskivaiheilla, ehkä jopa ytimessä.

Uusikuu jousimies tähtituuli Täydellinen auringonpimennys 4.12.2021

HISTORIA TOISTAA ITSEÄÄN

Marras-joulukuussa 2003 Irakissa ja Turkissa pommit räjähtelivät terrori-iskuissa ja kymmenet ihmiset kuolivat, Iranissa oli tuhoisa maanjäristys, missä kuoli kymmeniä tuhansia ihmisiä ja Bamin kaupunki tuhoutui lähes kokonaan, Amer ilmoitti lopettavansa tupakkatuotteiden valmistamisen Suomessa, Michael Jackson pidätettiin toistamiseen epäiltynä lasten hyväksikäytöstä, Saddam Hussein pidätettiin. Molempien elämän loppu oli julkinen, mutta paljastuuko koko totuus niistä koskaan.

Marras-joulukuussa 1985 Tulivuori purkautui Kolumbiassa, mistä aiheutuneen maavyöryn alle jäi yli 23 000 ihmistä. Regan ja Gorbatšov tapasivat ensimmäistä kertaa (kylmä sota). Argentiinan sotilashallituksen jäsenet tuomittiin rikoksista ihmisyyttä vastaan ja entinen presidentti Jorge Videla elinkautiseen vankeuteen. Burkina Fason ja Malin välillä syttyi sota, mutta myös tulirauha saavutettiin pikaisesti. Rooman ja Wienin lentokentillä terrori-iskuja, 20 ihmistä kuoli.

Marras-joulukuussa 1967 Rhodesia eli nykyinen Zimbabwe sääti rotuerottelulait. Ensimmäinen sydämensiirtoleikkaus, joka onnistui. Tulivuorenpurkaus Antarktiksella. Nicolae Ceaușescusta tuli Romanian diktaattori. 

MIKÄ ON 2021 VIIMEINEN MULLISTUS VAI TULEEKO SITÄ?

Luonnonmullistuksista jään pohtimaan, että ensin sekoittui tuli ja jää, sitten tuli ja maa, 2003 maa… liittyykö tähän vuoteen vielä vesi?

Sanna Marin syntyi 16.11.85 eli tämä on hänen pre-natal pimennys. Koska ei ole tiedossa, missä huoneessa tämä pimennys hänellä tapahtuu, on turha lähteä arvuuttelemaan sen syvemmin, mutta voi olla, että Sannalla on aika intensiiviset +6 kuukautta edessä omassa kehitysprosessissaan, koska Mars on tänään hänen Auringon päällä ja pimennys tarkasti oppositiossa Chironille ja vielä Uranus yhtymässä Noususolmulle. Olen itse sitä mieltä, että hän on Nouseva Neitsyt eli sen kautta voisi olettaa, että hänen Kauris Kuu tällä hetkellä kohtaa Pluton voiman ja näin ollen pimennys tapahtuu 4.-10. huoneissa eli kodin vs julkisen minän akselilla.

PALUU MENNEISYYTEEN

Tähän loppuun pohdintaa huhtikuun lopulta 2020, kun Kuun solmut ovat vaihtuneet juuri Kaksonen-Jousimies akselille, minkä aika alkaa nyt olla ohi:

Jousimies antaa mahdollisuuden löytää (ja muistaa!) jotain merkittävää ja suurta, jos olemme valmiita avartamaan ajatusmaailmaamme sille tasolle, minne ihmisten on tarkoitus kohota. Negatiivisena puolena tulisi päästää irti menneistä tavoista toimia ja ajatella. Sanomattakin selvää näin ei tule kaikkien kohdalla tapahtumaan, vaan asenne muuntuu lapselliseksi vastuun välttelyksi ja syytellään ”ylempiä tahoja”, vaikka vastuu on meillä jokaisella maaplaneetan kansalaisella. Suuria muutoksia on kuitenkin näköpiirissä, sillä ihmiset eivät enää esimerkiksi piilottele omaa henkisyyttään samalla tavalla, mitä ennen. Me uskallamme olla julkisesti ylpeitä omasta polustamme ja sillä tavalla se vahvistuu – yhteisesti ja yksilötasolla. Henkisyys ja kiinnostus sekä ymmärrys kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan tulee kehittymään ja saamaan entistä enemmän suosiota tulevien vuosien aikana. Laskusolmun oppi ei mene perille ja siitä ei vapauduta, ennekuin tajuamme, mistä oppi otetaan – noususolmun energiasta. Myös matkailutottumuksiin on tulossa iso muutos. Jousimies on maailmanmatkaaja ja Kaksonen tarkastelee omaa lähipiiriään. Meidän on nyt tarkoitus oppia näkemään lähelle, että voisimme jälleen nähdä kauas. Meidän tulee antaa planeettamme levätä, sillä sitä lepoa se todellakin tarvitsee.

——

Kun noususolmu vaihtuu Kaksosen merkkiin, energiaan tulee mukaan halu oppia lisää itsestämme ja tästä maailmankaikkeudesta, missä me elämme henkisinä olentoina etsien vastauksia kysymyksiin ”miksi me olemme täällä ja mikä meidän tehtävämme on? Miten minä voin tehdä tästä matkasta paremman itselleni sekä muille?” On aika avata silmämme, olla valppaita ja uskoa aina ensin omaan sydämeen. On aika olla tarkkana siitä, mitä tietoa valtamedia meille syöttää; kenen palkkapussista sanat meidän silmiimme syydetään? On aika olla rehellisiä sille, mitä meidän oma intuitiomme tahtoo kertoa. Tiede on hyvästä, mutta tieteellinen tutkimus ja raportit ovat ikävä kyllä myös ostettavissa rahalla. Olkaa tarkkoina, mistä lähteestä tiede tulee. Olkaa myös tarkkoina, mistä lähteestä henkinen sanoma tulee; muutos herättää pinnalle aina vastavoimat ja niin tulee käymään myös nyt. Vaikka joku sanoo olevansa henkisellä polulla, se ei aina merkkaa sitä, että tarkoitusperä on sydänlähtöistä. Noususolmu Kaksosen energia on äärettömän viisasta, mutta jos se ei jaksa rauhoittua ja keskittyä kuulemaan totuutta, niin tieto hukkuu älömölön alle.

On mielenkiintoista nähdä, millaisessa ajassa elämme tammikuussa 2022, kun solmut seuraavan kerran muuttavat merkkejään.

On niin todella mielenkiintoista nähdä.

Hyvää pimennyspäivää ja suljetaan pimennysportti taas vähäksi aikaa, ennen kuin avaamme sen jälleen 30.4.2022.

Jaa

lue lisää