Tietosuoja-asetus


Tähtituuli

Yrittäjä: Anne Mari Lampimäki

Yhteys: anne@tahtituuli.com

Toimipisteen osoite: Seuralantie 25, 60220 Seinäjoki

Y-tunnus: 2864700-9

Tähtituuli löytyy osoitteesta tahtituuli.com, Facebookista nimellä @tahtituuli & Instagramista nimellä @starpriestess

Toiminta: astrologia, tarot, regressio, energiahoidot, henkinen hyvinvointi, kurssit, ohjaukset, graafinen suunnittelu (nettisivut, mainokset ym.)

Mitä tietoja Tähtituuli kerää asiakkaistaan ja miksi?

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018. Tähtituulelle on tärkeää säilyttää avoimuus toiminnassaan, koska tarkoituksena on palvella asiakkaita rehellisesti. Kunnioitan asiakkuuteen liittyvien tietojen yksityisyyttä ja sen vuoksi käsittelen kaikkia ilmoittamiasi tietoja huolella uusien EU-tietosuoja-asetusten mukaisesti. 

  1. Tähtituuli ei milloinkaan jaa mitään asiakastietoja kolmansille osapuolille. 
  2. Asiakastietoihin, tulkintoihin sekä kaikkeen kirjalliseen viestintään, mitä Tähtituuli käy asiakkaiden kanssa on pääsy ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä.
  3. Kun asiakas tekee tilauksen, osallistuu kurssille tai tapahtumaan Tähtituulen kautta, kerää Tähtituuli samalla yhteystietoja asiakasrekisteriin. Yhteystiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Tähtituulen keräämiin tietoihin on ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä pääsy.
  4. Joitain kursseja ja tapahtumia varten tarvitaan asiakkaan syntymäpäivä sekä syntymäpaikkakunta. Näitä tietoja ei lisätä mihinkään Tähtituulen pitämään rekisteriin. Tähtituuli ei milloinkaan tiedustele henkilötunnuksen loppuosaa.
  5. Asiakkaalla on mahdollisuus myös tilata uutiskirje Tähtituulen sivuston kautta. Uutiskirjettä tilatessa kysytään sähköpostiosoite, joka tallentuu uutiskirjerekisteriin. Osoitteita käytetään vain Tähtituulen uutiskirjeitä varten. Ennen uutiskirjeen käyttöönottoa olleet asiakkaat kuuluvat uutiskirjeen saajiin ja kaikilla on mahdollisuus poistua postituslistalta niin halutessaan.
  6. Vastaanotoista ja keskusteluista ei kirjata Tähtituulen toimesta ylös mitään läpikäytyjä asioita ja kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.
  7. Sinulla on oikeus kysyä erikseen, mitä tietoja sinusta on asiakasrekisterissä. Tietojen kysely täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta, millä olet tehnyt tilauksen/ajanvarauksen. Kyselyn voi tehdä myös Tähtituulen vastaanotossa kasvotusten.

HENKILÖTIETOREKISTERI

Henkilörekisterin nimi: Tähtituulen asiakasrekisteri

Kun asiakas tekee tilauksen sähköpostitse, suullisesti tai tekstiviestillä/whatsapp viestillä, rekisteröidään tilaustiedot Tähtituulen asiakasrekisteriin ja varauskalenteriin.

Asiakkaan tehtyä tilauksen TaigaKaupan kautta tai kun asiakas luo tilin TaigaKauppaan, kirjautuu tiedot verkkokaupan rekisteriin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjän nimi: Anne Mari Lampimäki / Tähtituuli

Yhteystiedot: Ilveksentaival 5, 60200 Seinäjoki.

Email: anne@tahtituuli.com.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisterin henkilötietoja käytetään ainoastaan Tähtituulen ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmistä ja niihin liittyvistä tiedoista:

Rekisteröityjä ovat Tähtituulen asiakkaat. Heistä käsitellään seuraavia tietoja: Nimi, yhteystiedot, tiedot tilaamista palveluista, maksuista ja toimituksista. Syntymäaika ja paikka (nämä tiedot kerätään ainoastaan astrologisia analyyseja tilattaessa eikä niitä merkitä Tähtituulen asiakasrekisteriin). Tähtituuli ei kerää rekisteriin muita tietoja eikä se milloinkaan tiedustele henkilötunnuksen loppuosaa.

Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista: Tähtituulen asiakasrekisteriin tai verkkokaupan rekisteriin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla. Kaikki tiedot käsitellään suojatussa yhteydessä tietoturvallisia salasanoja käyttäen. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa ja pyytää niiden poistoa. Asiakas voi myös pyytää itse poistamaan tilinsä TaigaKaupasta. Tämä onnistuu kirjautumalla TaigaKauppaan omalle tilille.

Tietojenkysely täytyy tulla samasta puhelinnumerosta tai sähköpostiosoitteesta, millä asiakas on tehnyt tilauksen. Tietoja voi tiedustella myös kasvotusten, jolloin Tähtituuli toimittaa tiedot mahdollisimman ripeästi. Tietoturvasyistä tiedot kerrotaan kasvotusten tai suojatulla sähköpostiviestillä.

Alaikäisiltä ei kerätä tietoja ilman vanhempien suostumusta eikä Tähtituuli ota vastaan tilauksia alaikäisiltä, ilman vanhempien suostumusta.

Tulkinnat ovat ensisijaisesti tarkoitettu viihteelliseen tarkoitukseen. Hoidot ovat aina vaihtoehtoisia ja täydentäviä hoitoja, eikä niillä tule koskaan korvata mitään lääketieteen vaatimaa hoitoa.

Seinäjoella 23.2.2021

Anne Mari Lampimäki

Tähtituuli

Jaa:
×