Tähtituuli

Yrittäjä: Anne Mari Lampimäki

Yhteys: anne@tahtituuli.com

Toimipisteen osoite: Ilveksentaival 5, 60200 Seinäjoki

Y-tunnus: 2864700-9

Tähtituuli löytyy osoitteesta tahtituuli.com, Facebookista nimellä @tahtituuli, Instagramista nimellä @starpriestess, Threadsista @starpriestess ja TikTokista @starpriestessog

Toiminta: astrologia, tarot, regressio, energiahoidot, henkinen hyvinvointi, verkkokurssit, kurssit ja ohjaukset, graafinen suunnittelu (nettisivut, someavustus, mainokset ym.)

Mitä tietoja Tähtituuli kerää asiakkaistaan ja miksi?

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018. Tähtituulelle on tärkeää säilyttää avoimuus toiminnassaan, koska tarkoituksena on palvella asiakkaita rehellisesti. Kunnioitan asiakkuuteen liittyvien tietojen yksityisyyttä ja sen vuoksi käsittelen kaikkia ilmoittamiasi tietoja huolella uusien EU-tietosuoja-asetusten mukaisesti. 

  1. Tähtituuli ei milloinkaan jaa mitään asiakastietoja kolmansille osapuolille. 
  2. Asiakastietoihin, tulkintoihin sekä kaikkeen kirjalliseen viestintään, mitä Tähtituuli käy asiakkaiden kanssa on pääsy ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä.
  3. Kun asiakas tekee tilauksen, osallistuu kurssille tai tapahtumaan Tähtituulen kautta, kerää Tähtituuli samalla yhteystietoja asiakasrekisteriin. Yhteystiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Tähtituulen keräämiin tietoihin on ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä pääsy.
  4. Joitain tulkintoja, kursseja ja tapahtumia varten tarvitaan asiakkaan syntymäpäivä, syntymävuosi sekä syntymäpaikkakunta. Näitä tietoja käytetään ainoastaan tilattuun palveluun. Asiakas voi myös tilauksen yhteydessä tai rekisteröitymällä omille sivuilleen, lisätä tiedot syntymäpäivästään (päivä ja kuukausi). Tämän tiedon lisääminen on vapaaehtoista. Tähtituuli ei milloinkaan tiedustele henkilötunnuksen loppuosaa. Palvelujen yhtenä maksutapana toimii Klarna, joka voi kysyä henkilötunnuksen loppuosaa suojatussa yhteydessä. Tämä tieto ei välity milloinkaan Tähtituulelle.
  5. Asiakkaalla on mahdollisuus tilata uutiskirje Tähtituulen sivuston kautta. Uutiskirjettä tilatessa kysytään sähköpostiosoite, joka tallentuu uutiskirjerekisteriin. Osoitteita käytetään vain Tähtituulen uutiskirjeitä varten. Ennen uutiskirjeen käyttöönottoa olleet asiakkaat kuuluvat uutiskirjeen saajiin ja kaikilla on mahdollisuus poistua postituslistalta niin halutessaan.
  6. Vastaanotoista ja keskusteluista ei kirjata Tähtituulen toimesta ylös mitään läpikäytyjä asioita ja kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.
  7. Sinulla on oikeus kysyä erikseen, mitä tietoja sinusta on asiakasrekisterissä. Tietojen kysely täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta, millä olet tehnyt tilauksen/ajanvarauksen. Kyselyn voi tehdä myös Tähtituulen vastaanotossa kasvotusten. Tiedot toimitetaan sovitulla tavalla kohtuullisessa ajassa.

HENKILÖTIETOREKISTERI

Henkilörekisterin nimi: Tähtituulen asiakasrekisteri

Kun asiakas tekee tilauksen sähköpostitse, suullisesti tai tekstiviestillä/whatsapp viestillä, rekisteröidään tilaustiedot Tähtituulen ajanvarauskalenteriin.

Asiakkaan tehtyä tulkinta-, toistuvais- tai kurssitilauksen Tähtipuodin kautta, tämä luo samalla tilin Tähtipuotiin, minkä käyttöönotto on vapaaehtoista. Asiakkaalle lähtee viesti, missä tämä saa luoda oman salasanan. Tilaustiedot kirjautuvat verkkokaupan rekisteriin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjän nimi: Anne Mari Lampimäki / Tähtituuli

Yhteystiedot: Ilveksentaival 5, 60200 Seinäjoki.

Email: anne@tahtituuli.com.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisterin henkilötietoja käytetään ainoastaan Tähtituulen ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmistä ja niihin liittyvistä tiedoista:

Rekisteröityjä ovat Tähtituulen asiakkaat.

Heistä käsitellään seuraavia tietoja: Nimi, yhteystiedot, tiedot tilaamista palveluista, maksuista ja toimituksista.

Syntymäaika ja paikka (nämä tiedot kerätään ainoastaan astrologisia analyyseja tilattaessa eikä niitä merkitä Tähtituulen asiakasrekisteriin).

Asiakas voi myös tilauksen yhteydessä tai rekisteröitymällä omille sivuilleen, lisätä tiedot syntymäpäivästään (päivä ja kuukausi). Tämän tiedon lisääminen on vapaaehtoista. Nämä tiedot antaneille lähetetään syntymäpäivänä onnittelusähköposti asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Tähtituuli ei kerää rekisteriin muita tietoja eikä se milloinkaan tiedustele henkilötunnuksen loppuosaa. Palvelujen yhtenä maksutapana toimii Klarna, joka voi kysyä henkilötunnuksen loppuosaa suojatussa yhteydessä. Tämä tieto ei välity milloinkaan Tähtituulelle.

Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista: Tähtituulen asiakasrekisteriin tai verkkokaupan rekisteriin ei ole pääsyä kolmansilla osapuolilla. Kaikki tiedot käsitellään suojatussa yhteydessä. Tietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa ja pyytää niiden poistoa. Asiakas voi myös pyytää itse poistamaan tilinsä Tähtipuodista. Tämä onnistuu kirjautumalla Tähtipuotiin omalle tilille.

Tietojenkysely täytyy tulla samasta puhelinnumerosta tai sähköpostiosoitteesta, millä asiakas on tehnyt tilauksen. Tietoja voi tiedustella myös kasvotusten, jolloin Tähtituuli toimittaa tiedot mahdollisimman ripeästi. Tietoturvasyistä tiedot kerrotaan ainoastaan kasvotusten tai suojatulla sähköpostiviestillä.

Alaikäisiltä ei kerätä tietoja ilman vanhempien suostumusta eikä Tähtituuli ota vastaan tilauksia alaikäisiltä ilman vanhempien suostumusta.

Tulkintoja ei tehdä kolmansille osapuolille, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Käyttämätön verkkokauppatili nollaantuu 3 vuoden kuluessa. Kuukausijäsenyystilin käyttäjätiedot nollaantuvat 12 kuukauden kuluttua jäsenyyden päättämisestä (tieto kuukausijäsenyyksien nollaantumisesta päivitetty 18.3.2024).

Tulkinnat ovat ensisijaisesti tarkoitettu viihteelliseen tarkoitukseen. Hoidot ovat aina vaihtoehtoisia ja täydentäviä, eikä niillä tule koskaan korvata mitään lääketieteen vaatimaa hoitoa. Astrologia ei missään muodossa korvaa terapiaa. Tähtituulen yrittäjällä on myös oikeus kieltäytyä tekemästä palvelua, jos tämä katsoo sen olevan asiakkaan ja / tai yrittäjän näkökulmasta paras vaihtoehto.

On todettu, että Microsoft Edge -selain ei toimi Tähtituulen verkkokaupan kaikissa toiminnoissa kunnolla. Etenkin kassalla tämä selain jähmettyy. Suosittelen käyttämään päivitettyä versiota Google Chrome -tai Safari -selaimista parhaimman käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Seinäjoella 18.3.2024

Anne Mari Lampimäki

Tähtituuli