Ikävuodet 27-30 astrologiassa

55,00 120,00 

Lyhyesti

Aikuisten oikeasti -luentosarja

Kolmeosainen etäluentosarja astrologisista tapahtumista 27-30 -vuotiaana. Näihin tapahtumiin kuuluu Kuun solmujen puolitus, progressiivisen kuun paluu ja Saturnuksen paluu + sen jälkeinen aika.

🪐 Kuun solmujen puolitus
🪐 Progressiivisen kuun paluu
🪐 Saturnuksen paluu 
Opastan jokaisen luennon alussa astro-seek sivuston kautta, mistä löydät tiedot tarkkoihin omiin tapahtumiin.
Luentosarja on pidetty keväällä 2023. Kyseessä on siis tallenteet, mitkä saat omaksi. Tallenteet tulevat sinulle heti katseltaviin myös kurssialustalle.

Osaamistaso: osaat tehdä oman kartan astro . com tai astroseek palveluissa ja sinulla on jonkinlainen pohjatieto tai ymmärrys siitä, mitä astrologinen karttasi pitää sisällään (planeetat ja missä merkeissä ne ovat, nousumerkki, laskumerkki, MC ja IC, mitä huoneet tarkoittavat astrologiassa. On myös hyvä tietää, miten kuun solmut saa merkattua omalle kartalle ja mistä ne löytyvät kartalta)

Alkujohdatus luentosarjaan aikuisten oikeasti:

Saturnuksen paluu on aihe, mikä on jo pitkään ollut nosteessa astrologiasta kiinnostuneiden parissa. Saturnuksesta ja Saturnuksen paluusta on liikkeellä erilaisia näkemyksiä. Usein tätä aikuistumisriittiin yhdistettävää tapahtumaa myös aletaan pelätä, sillä Saturnus on kuitenkin perusenergialtaan aika ankea. Se karsii, poistaa ja rajoittaa. Se on sen tehtävä. Mutta on tärkeää muistaa, että Saturnuksen energia ei ole läsnä maailmassa kiusaksi vaan rakenteiden vuoksi. Ilman Saturnusta ja sen syklejä, meiltä puuttuisi luusto, kivijalka ja konkreettisuus.

Saturnuksen paluu alkaa vaikuttaa hiljalleen, kun Saturnus siirtyy noin 3-5 asteen päähän ennen tarkkaa yhtymää. Yhtymä tarkoittaa sitä, kun taivaalla liikkuva Saturnus saapuu siihen kohtaan, mistä se löytyy sinun astrologiselta kartaltasi. Se, millä tavalla ja millä intensiteetillä Saturnuksenpaluu alkaa näkyä, riippuu sinusta sekä kartastasi.

Saturnuksen tultua julkkikseksi, on samalla paikoin jopa unohdettu, että se on auttamattoman hidas. Saturnus on ja tulee olemaan aina HIDAS. Se työstää tehtäväänsä tarkasti ja huolellisesti – vaikka et itse sitä tekisi.

Tämä tarkoittaa, että asiat, mitä se (eli sinä) laittaa liikkeelle paluun hetkellä, eivät ole kaikki siinä. Sinä et näe Saturnuksen työtä silmiesi edessä edes silloin, kun Saturnus on siirtynyt tarpeeksi kauas (vähintään 3-5 astetta) tarkan yhtymän hetkestä. Saturnus on kuin hidastettu filmi ja sitä värittää erityisen tärkeällä tavalla syklisyys. Päätökset ja karsinnat, mitä teet tarkan yhtymän aikaan, ovat merkittäviä, mutta kasvutarina alkaa konkretisoitua vasta 36-vuotiaana, kun tapahtuu paluun jälkeinen ensimmäinen neliö.

Mikä myös monelta jää huomaamatta, niin Saturnuksen energia tarkkailee erityisesti niitä puolia, mitä me EMME laita liikkeelle, mitä me emme halua lähteä purkamaan. Se silittää päätä hetken, kun olet tehnyt hyvän työn itsesi eteen, mutta kopauttaa kävelykepillään takaraivoon, kun kuljet laput silmillä tilanteiden ohi, mitä täytyisi myös ottaa käsittelyyn. Saturnuksen paluu on siis vasta aloitus. Se on aikuistumisriitti. Se antaa viitteitä, millaisten asioiden kanssa sitten OIKEASTI ollaan tekemisissä tulevien 6* vuoden aikana.

Että ymmärtäisimme, minne ollaan menossa, täytyy tutkia, mistä on tultu. Saturnus edustaa aikaa ja menneen opetuksia. Saturnuksen paluuta edeltää Kuun solmujen puolitus 27-vuotiaana sekä progressiivisen kuun paluu 27-28 -vuotiaana. Nämä kaksi tärkeää tapahtumaa liittyvät niin oleellisella tavalla Saturnuksen paluun sykliin, että on suorastaan surullista, ettei niitä huomioida enemmän, sillä näiden sisäistäminen voisi auttaa myös itse Saturnuksen paluuta sekä sen jälkeistä aikaa, kun se oikea työ alkaa.