Astrologisen kartan analyysi 90 minuuttia – videotallenne

100,00 

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Jos haluat tulla vastaanottooni tulkintaan, niin ota yhteyttä sähköpostilla anne@tahtituuli.com!

Jaa:

Kuvaus

Tämä tuote pitää sisällään 90 minuutin pituisen tulkinnan syntymäkartastasi.

Voit päättää, kummalla tavalla haluat karttatulkinnan itsellesi:

  • Linkki, mistä saat ladata itsellesi taltioinnin.
  • Videopuhelu Teamsilla, minkä aikana voit myös esittää kysymyksiä. Videopuhelu tallennetaan ja saat sen itsellesi.
  • Molemmisa tapauksissa saat tulkinnassa käytetyt karttamateriaalit itsellesi pdf-tiedostoina.

90 minuutin analyysissä käydään läpi kartan persoonalliset planeetat, akselit, kuunsolmut sekä pääasteroidit. Jos haluat pidemmän ja tarkemman analyysin, niin valitse haluamasi tuotekategoriasta!

Varauduthan muutamien viikkojen-kuukauden jonoon – voit tiedustella tarkempaa aikataulua sähköpostitse ennen tilauspäätöstä!

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan sekä tieto, miten tahdot vastaanottaa tulkintasi. Jos haluat videopuhelun, niin ehdotan sinulle muutamia aikoja, kun maksu on suoritettu.

Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksesi loppuosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologisen kartan analyysi 90 minuuttia – videotallenne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×