Astrologiaa aloittelijalle VERKKOKURSSI

150,00 

Tule oppimaan astrologiaa 5.-6.6.2021 alkaen klo 10. Päivät loppuvat viimeistään klo 16.30. Tähtituulen suosittu astrologiakurssi järjestetään tällä kertaa verkkokurssina! Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. 

Viikonlopun hinta on 150€ (sis.alv 24%). Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, videotallenteen katseluoikeus sekä pieni testi, jonka voit tehdä kurssin jälkeen. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

Jos olet käynyt tämän kurssin aikaisemmin ja haluat kerrata, kysy sähköpostilla edullisempaa kertaajahintaa!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa:

Kuvaus

MILLOIN:

Kurssi pidetään 5.-6.6.2021 alkaen klo 10. Päivät loppuvat viimeistään klo 16.30.

MISSÄ:

Kurssi pidetään Kurssi pidetään Zoomissa tai Teamsissa (tarkentuu myöhemmin). Kurssi taltioidaan ja kaikki kurssimaksun lunastaneet saavat nauhoitteen katseluoikeuden itselleen 6 kuukauden ajaksi. Jos et pääse osallistumaan kurssille silloin, kun se pidetään tai joudut poistumaan välillä koneen äärestä, niin tallenteen avulla pääset käymään kurssin antia läpi niin usein, kuin itse haluat.

Kurssimateriaali tulee saataville ennen kurssin alkua ja voit tutustua siihen ennakkoon. Etenkin oma karttasi on hyvä olla tulostettuna ennen kurssin alkua – se helpottaa varmasti kartan tutkimista. Varaa kurssille muistiinpanovälineet, halutessasi värikynät korostamaan karttasi sijainteja (päävärit riittää).

MITÄ KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

Aloitamme opiskelun aivan alusta käyden läpi tärkeimmät perusasiat länsimaisesta astrologiasta ja näin muodostaen vahvan pohjan astrologian taitamiselle! Viikonlopun jälkeen saat itse päättää, tahdotko jatkaa astrologian opiskelua, mistä kerron kurssilla lisää. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista aiheesta. Mukaan saa toki liittyä myös asiaan jo perehtyneet. Astrologia on aihe, jonka oppiminen ei lopu milloinkaan.

Ensimmäiseen kurssiin kuuluu mm. seuraavia aiheita:

– mistä ja miten astrologinen syntymäkartta muodostuu.

– miksi on erilaisia huonejakoja ja mitä se tarkoittaa

– miksi kellonaika on niin tärkeä karttaa koostaessa

– mitä horoskooppimerkki oikeasti tarkoittaa?

– mitä erilaisia astrologian suuntauksia on olemassa ja miksi kurssilla käydään läpi länsimaista astrologiaa

– opetellaan mitä on omat päämerkit (aurinko, kuu ja nousumerkki)

– eläinradan kaikki 12 merkkiä

– elementit

– laadut

– polariteetit

– akselit

– huoneiden teemat ja merkkien hallitsijat

– teidän pohdinnat ja kysymykset

Huom! En tulkitse kurssilla kenenkään karttoja tarkemmin!

Tekniset vaatimukset:

Tarvitset kurssia varten tietokoneen, toimivan nettiyhteyden sekä halutessasi mikrofoni/kuuloke headsetin, jos haluat kommentoida tai kysyä jotain. Kysymyksiä voi esittää myös chatin kautta eli mikrofonin käyttö ei ole pakollinen.

Kurssi pidetään Kurssi pidetään Zoomissa tai Teamsissa (tarkentuu myöhemmin).

Zoom toimii tietokoneella ilman erillistä ohjelmaa.  Jos haluat käyttää jotain älylaitetta, niin joudut lataamaan erillisen sovelluksen.

Teamsia varten kannattaa aina ladata erillinen ohjelma – käyttöönotto on tällöin varmempaa, kuin selaimen kautta käytettynä. Jos haluat käyttää jotain älylaitetta, niin joudut aina lataamaan erillisen sovelluksen.

Sovelluksien lataaminen ja käyttö on sinulle ilmaista. Kutsu lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, millä teet tämän kurssin tilauksen.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävästi.

Suosittelen käyttämään kuulokkeita, missä on myös mikrofoni. Suosittelen myös nettikameran käyttöä, mutta se ei ole pakollista eli jos et omista nettikameraa, niin sitä ei tarvitse hankkia erikseen tätä kurssia varten. Kannattaa myös varmistaa ennen kurssin varausta oman netin toimivuus, että yhteys säilyy koko päivän.

Kurssin hinta on 150€ (sis.alv 24%). Hintaan kuuluu materiaali, videotallenteen katseluoikeus sekä pieni testi, jonka voit tehdä kurssin jälkeen – tämä on vapaaehtoista. Testin tehneet saavat lyhyen kirjallisen palautteen myöhemmin.

Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. Varaus on sitova ja peruutuksia ei hyväksytä. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan ilmottamallesi tilille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologiaa aloittelijalle VERKKOKURSSI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×