Astrologiaa aloittelijalle -kurssi

130,00 

Kurssi pidetään lauantaina 27.6 klo 9-17 ja sunnuntaina 28.6 klo 10-17. Viikonlopun hinta (la-su) on 130€ (alv. 24%). 

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

Varasto loppu

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

MISSÄ:

Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Jos kaunis sää suosii, voimme olla myös ulkona osan päivistä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen. Julkinen kulkee aika heikosti viikonloppuisin eli jos tarvitset kyydityksen matkakeskukselta, niin se onnistuu sovittaessa. Selvitellään myös kimppakyytien mahdollisuutta.

MITÄ KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

Aloitamme opiskelun aivan alusta käyden läpi tärkeimmät perusasiat länsimaisesta astrologiasta ja näin muodostaen vahvan pohjan astrologian taitamiselle! Viikonlopun jälkeen saat itse päättää, tahdotko jatkaa astrologian opiskelua, mistä kerron kurssilla lisää. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista aiheesta. Mukaan saa toki liittyä myös asiaan jo perehtyneet. Astrologia on aihe, jonka oppiminen ei lopu milloinkaan 🙂

Ruokailut hoidetaan omilla eväillä, tilassani on pieni keittiö, missä on jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja mikro. Kurssin hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu.

Ensimmäiseen kurssiin kuuluu mm. seuraavia aiheita:

– mistä ja miten astrologinen syntymäkartta muodostuu.

– miksi on erilaisia huonejakoja ja mitä se tarkoittaa

– miksi kellonaika on niin tärkeä

– mitä horoskooppimerkki oikeasti tarkoittaa?

– mitä erilaisia astrologian suuntauksia on olemassa ja miksi kurssilla käydään läpi länsimaista astrologiaa

– opetellaan kaikkien päämerkit (aurinko, kuu ja nousumerkki) ja sunnuntaina tehdään toisillemme jo pieniä tulkintoja niiden perusteella

– eläinrata (tämä vie aikalailla kokonaan toisen kurssipäivän, sillä merkkejä on 12 ja keskustelua tulee aina paljon)

– symbolit ja niiden muodostus

– elementit

– laadut

– polariteetit

– akselit

– huoneiden teemat ja merkkien hallitsijat (lyhyesti – tästä enemmän seuraavassa kurssissa)

– teidän pohdinnat ja kysymykset

En käy läpi kurssilla kenenkään karttoja tarkemmin, koska silloin aikaa ei jäisi mihinkään muuhun ja tarkoitus on, että sinä oppisit nyt itse ymmärtämään omaa kaunista tähtikarttaasi.

Mukaan kurssille tarvitset muistiinpanovälineet, värikynät (päävärit riittää), kansio tai mappi papereille, eväät ja välipalat, rennot vaatteet ja villasukat. Myös oma vesipullo on hyvä ottaa mukaan.

PERUUTUSEHDOT:

– Varaathan kurssin sillä ajatuksella, että se on sitova päätös.

– Varauksen peruuttamisesta peritään 20 € kulukorvaus, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille.

– Varauksesta peritään 50 % kurssimaksun arvosta, jos peruutus tapahtuu 22.-27.2020 välisenä aikana, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille. Peruutusmaksu on asetettu siksi, että olen ehtinyt tähän mennessä tehdä kurssimateriaalit valmiiksi, minkä tekemiseen menee aikaa ja materiaalia.

– Jos peruutuksesta ei ilmoiteta, kurssimaksua ei palauteta.

– Mahdollinen peruutus täytyy tehdä kirjallisena ennen kurssin alkua siitä sähköpostiosoitteesta, millä olet varannut kurssipaikkasi.

– Jos sairastut ja et pääse osallistumaan, sairastodistuksen esittämällä kurssista peritään vain yllämainittu kulukorvaus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologiaa aloittelijalle -kurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *