Astrologiaa eläimille -workshop

Earlybird hinta 35,99 (norm. 49,99)

Varastossa

Lyhyesti

Astrologiaa eläimille -workshop 7.3.2024 klo 17-20. Hintaan kuuluu tallenne omaksi. Tallenne jää sinulle katseltavaksi myös kurssialustalla ilmoitetuksi ajaksi. Lue lisäohjeistus ennen paikan varaamista, kerron kaikki tarvittavat tiedot alla!

Earlybird hinta 35,99€ voimassa helmikuun ajan, minkä jälkeen 49,99€

Astrologia kuuluu kaikille ja kaikkeen. Se ei ole rajattu vain ihmisille, vaan kaikkia elollisia olentoja, aikaa, tapahtumia, yrityksiä, valtioita… ihan kaikkea voi tutkia astrologian avulla. Jos istutat kotipihaasi puun, voit antaa jopa sille oman astrologisen karttasi.

Mitä syvemmälle omien eläinten astrologisten karttojen tutkiminen sekä sisäistäminen on mennyt, sitä enemmän olen ymmärtänyt, mitä eläimet voivat meille kertoa omilla kartoillaan – myös niissä tapauksissa, kun ei tarkkaa syntymäpäivää ole tiedossa.

Eläimet on monista syistä ihania olentoja, mutta myös astrologian kannalta – eläimet kun eivät valehtele omaa energiaansa ja olemustaan. Ne ovat juuri sitä, mitä niiden kuuluu olla ja millaiseksi ne ovat syntyneet.

Osaamisen taso workshopissa?

Sinun ei tarvitse olla astrologian asiantuntija tai edes harrastaja, mutta auttaa, jos olet vähäsen tutustunut oman karttaasi, vaikka edes katselemalla sitä ja vaikkapa selvittänyt omat kuu-, aurinko- ja nousumerkkisi. Sinut lisätään kurssialustalle, kun olet varannut paikan workkariin. Sinne tulee ohjeistus, mikä kannattaa katsella ajatuksella ennen workshoppia & tehdä oma karttansa valmiiksi ohjeiden mukaan!

Opastus ei ole pitkä ja teen sen mahdollisimman selkosuomeksi ja niin, että se auttaa kaikkia astrologiasta kiinnostuneita, mutta myös siihen vähän tai ei lainkaan perehtyneitä. Kerron samalla, miksi kannattaa tuo kartta tehdä ja selvittää nuo edellämainitut. Sinun osaamisen taso saa siis olla: eläinhullu 😛

Mitä workshoppiin kuuluu?

Workshopissa kerron alussa millaisia asioita sieltä oman lemmikin kartalta voisi katsella sekä mitä eri asiat voivat tarkoittaa, kun tutkitaan eläimen karttaa vs ihmisen kartta. Kaikki se, mitä tässä workshopissa kerron ja opetan on täysin omaan tutkimukseen sekä kissa-ja koiraystävieni avustuksella opittua. Mietitään, miksi juuri tämä koira on sinun elämässä ja miksi juuri tämä kissa valitsi sinut. Miksi jonkun eläimen kanssa on sielunyhteys ja miksi toisen kanssa voi olla hankalaa. Miksi joku eläin on tosi tarkka unirytmistään ja miksi joku on tosi kranttu ruokailija. Tavallisia, päivittäisiä asioita, mitä kuuluu jokaisen lemmikinomistajan arkeen.

Esimerkkikarttoja tarvitaan!

Parhaiten saan asiat käsittelyyn esimerkkien avulla! Jos osallistujia on runsaasti, en välttämättä pysty käymään kaikkia karttoja läpi. Ensimmäisenä ilmoittautuneet ovat siis etusijalla!

Eli sinä, joka varaat paikan workshoppiin; voit lähettää minulle varauksen yhteydessä tiedot lemmikkisi karttaa varten. Jos sinulla on useampia eläimiä, niin pyydän lähettämään vain yhden eläimen tiedot. Muistathan laittaa nämä tiedot kassalla “lisätietoja” kohtaan, se helpottaa suuresti! 

Mitä nämä karttatiedot ovat?

  • Jos tiedät lemmikkisi tarkan syntymähetken kellonaikoineen, niin se on tosi mahtavaa. Lähetä tällöin seuraavat tiedot: lemmikin kutsumanimi (joku niistä 😉), mikä eläin on kyseessä, syntymäpäivä -ja vuosi, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä lemmikkisi syntyi
  • Jos tiedät syntymäpäivän ja paikkakunnan, se on ok. Lähetä seuraavat tiedot: lemmikin kutsumanimi (joku niistä 😉), mikä eläin on kyseessä, syntymäpäivä -ja vuosi sekä paikkakunta, missä lemmikkisi syntyi
  • Jos tiedät vain syntymäpäivän, etkä muuta, se on ok. Lähetä seuraavat tiedot: lemmikin kutsumanimi (joku niistä 😉), mikä eläin on kyseessä, syntymäpäivä -ja vuosi.
  • Jos tiedät syntymäajan noin 2-3 vk tarkkuudella (esim. kissanpentu löydetty juuri siinä hetkessä, kun silmät ovat avautumassa tms. on hyvä tapa arvioida syntymäaikaa), niin opastan teille, mitä asioita tällaisilla tiedoilla voi saada selville. Käytän tässä apuna 18 vuoden kokemusta eli minun edesmenneen Möksmö-kissan karttaa ❤️