Astrologisen kartan perusanalyysi – PUHELIN

95,00 

EI MYYNNISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ  – PALVELU UUDISTUU

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

Astrologisen kartan perusanalyysi 95€

PUHELINAIKA 2h

Ajan saa normaalisti aikaisintaan 1-2 viikon päähän ajanvarauksesta riippuen jonosta.

Ilmoita kassalla kohdassa lisätietoja, tahtoisitko sopia puheluajan päiväsaikaan vai iltapäivälle. Muutaman kerran kuukaudessa tarjoan myös lauantai ja sunnuntai aikoja. Tarjoan sinulle vapaita aikoja, kun maksu on suoritettuna.

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksesi loppuosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologisen kartan perusanalyysi – PUHELIN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×