Astrologisen kartan analyysi 30 minuuttia

45,00 

EI MYYNNISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ  – PALVELU UUDISTUU

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

Tilaa itsellesi astrologisen kartan analyysi. Teen sinulle 30 minuutin pituisen tulkinnan syntymäkartastasi videolle ja lähetän tästä linkin sinulle ladattavaksi. Muistathan tallentaa videon itsellesi, Tähtituuli säilyttää videota vain tietyn määräajan omissa palveluissaan.

Puolen tunnin analyysissä ehditään käydä kartan tärkeimmiksi nousevat pääpiirteet läpi. Jos haluat pidemmän ja tarkemman analyysin, niin valitse haluamasi tuotekategoriasta!

Varauduthan muutamien viikkojen-kuukauden jonoon – voit tiedustella tarkempaa aikataulua sähköpostitse ennen tilauspäätöstä!

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan!

Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksesi loppuosaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologisen kartan analyysi 30 minuuttia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×