Parisuhteen syväanalyysissa tulkitaan kahden ihmisen astrologisten karttojen yhteneväisyyttä ja eroavaisuuksia. Mitkä osa-alueet teitä vetävät puoleensa, mitkä aiheuttavat kahnausta, missä näkyy mahdollisesti suhteen karmaattisuus, menneiden elämien vaikutus. Synastria on mielenkiintoinen tutkimus siitä, miten toisen ihmisen planeetat, akselit ja pisteet asettuvat sinun kartallesi ja miten sinun omat asettuvat kumppanisi kartalle. Kompositiossa teidän kartoista tehdään yhteinen käyttämällä midpointseja eli keskipisteitä. Kompositio näyttää, millä tavalla toimitte kumppanuudessa, millaisia haasteita parisuhde voi tuoda, mutta tottakai myös sitä, millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa.

Tarkka syntymäaika kellonaikoineen täytyy ehdottomasti olla tulkinnan molemmissa kartoissa mukana, että oikeaoppisen ihmissuhdeastrologian tekeminen onnistuu. Muistathan myös, että kysyt luvan tulkinnan toiselta osapuolelta tämän tulkinnan tekemiseen; astrologinen kartta pitää sisällään erittäin henkilökohtaista tietoa sielun suunnitelmasta, koko elämästä ja ihmisen persoonallisuudesta. Jos kaipaat lyhyempää tulkintaa, niin kurkkaa pelkkää synastria! Tämä tulkinta on kahdelle ihmiselle, jos haluat tulkinnan useammalle, niin otathan yhteyttä sähköpostilla anne@tahtituuli.com.

Varasto loppu

180,00 

Kirjalliset tulkinnat suljetaan myynnistä perjantaina 14.1.2022 ja ne avataan jälleen keväämmällä – ilmoittelen asiasta lisää myöhemmin. HUOM! 10.1-14.1.2022 välillä tilatuille kirjallisille tulkinnoille toimitusaika on 4-5 kuukautta. Vastaanotto ja ajanvaraus toimivat normaalisti ja aikoja lisätään vähitellen.

 

TÄMÄ ON KIRJALLINEN TULKINTA!

Kaikki tulkinnat tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa.

HUOM! Ilmoita molempien karttojen tiedot kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisten karttojen luomiseen ja ilman niitä en pysty tekemään tätä tulkintaa.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksen loppuosaa!

Vieritä ylös