Synastriassa tulkitaan kahden ihmisen astrologisten karttojen yhteneväisyyttä ja eroavaisuuksia. Mitkä osa-alueet teitä vetävät puoleensa, mitkä aiheuttavat kahnausta, missä näkyy mahdollisesti suhteen karmaattisuus, menneiden elämien vaikutus. Synastria on mielenkiintoinen tutkimus siitä, miten toisen ihmisen planeetat, akselit ja pisteet asettuvat sinun kartallesi ja miten sinun omat asettuvat kumppanisi kartalle.

Tarkka syntymäaika kellonaikoineen täytyy ehdottomasti olla synastrian molemmissa kartoissa mukana, että oikeaoppisen tulkinnan tekeminen onnistuu. Muistathan myös, että kysyt luvan tulkinnan toiselta osapuolelta synastrian tekemiseen; astrologinen kartta pitää sisällään erittäin henkilökohtaista tietoa sielun suunnitelmasta, koko elämästä ja ihmisen persoonallisuudesta. Jos kaipaat pidempää ja vielä syvällisempää tulkintaa, niin kurkkaa synastria + kompositio! Tämä tulkinta on kahdelle ihmiselle, jos haluat synastrian useammalle, niin otathan yhteyttä sähköpostilla anne@tahtituuli.com.

Varasto loppu

130,00 

Kirjalliset tulkinnat suljetaan myynnistä perjantaina 14.1.2022 ja ne avataan jälleen keväämmällä – ilmoittelen asiasta lisää myöhemmin. HUOM! 10.1-14.1.2022 välillä tilatuille kirjallisille tulkinnoille toimitusaika on 4-5 kuukautta. Vastaanotto ja ajanvaraus toimivat normaalisti ja aikoja lisätään vähitellen.

 

TÄMÄ ON KIRJALLINEN TULKINTA!

Kaikki tulkinnat tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa.

HUOM! Ilmoita molempien karttojen tiedot kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisten karttojen luomiseen ja ilman niitä en pysty tekemään synastriatulkintaa.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksen loppuosaa!

Vieritä ylös