Astrologinen parisuhdetulkinta – synastria

130,00 

Synastriassa tulkitaan kahden ihmisen astrologisten karttojen yhteneväisyyttä ja eroavaisuuksia. Mitkä osa-alueet teitä vetävät puoleensa, mitkä aiheuttavat kahnausta, missä näkyy mahdollisesti suhteen karmaattisuus, menneiden elämien vaikutus. Synastria on mielenkiintoinen tutkimus siitä, miten toisen ihmisen planeetat, akselit ja pisteet asettuvat sinun kartallesi ja miten sinun omat asettuvat kumppanisi kartalle.

Tarkka syntymäaika kellonaikoineen täytyy ehdottomasti olla synastrian molemmissa kartoissa mukana, että oikeaoppisen tulkinnan tekeminen onnistuu. Muistathan myös, että kysyt luvan tulkinnan toiselta osapuolelta synastrian tekemiseen; astrologinen kartta pitää sisällään erittäin henkilökohtaista tietoa sielun suunnitelmasta, koko elämästä ja ihmisen persoonallisuudesta. Jos kaipaat pidempää ja vielä syvällisempää tulkintaa, niin kurkkaa synastria + kompositio! Tämä tulkinta on kahdelle ihmiselle, jos haluat synastrian useammalle, niin otathan yhteyttä sähköpostilla anne@tahtituuli.com.

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

TÄMÄ ON KIRJALLINEN TULKINTA!

Synastrian toimitusaika on 3-7 viikkoa, riippuen sen hetken jonosta. Kaikki tulkinnat tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa.

HUOM! Ilmoita molempien karttojen tiedot kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisten karttojen luomiseen ja ilman niitä en pysty tekemään synastriatulkintaa.

Älä milloinkaan lähetä henkilötunnuksen loppuosaa!