AstroVartti

Montako varttia laitetaan?

Lyhyesti

Varaa aika AstroVarttiin ja pureudun haluamiisi kysymyksiin intensiivisesti ja yksityiskohtaisesti.

AstroVartti toteutetaan tallenteena, minkä saat jälkeenpäin itsellesi. Emme siis varaa yhteistä aikaa Zoomiin, vaan vastaan sinun lähettämiin kysymyksiin.

Valitse ajan pituus ja vastaan sinulle niin laajasti, mitä ehdimme valitsemassasi ajassa. Ota huomioon, että mitä isompi aihe, sen enemmän aikaa se vaatii. Jos jokin mietityttää, laita sähköpostia ennakkoon ja ohjeistan sinua oikean pituisen ajan valintaan tai jos jokin muu tulkinta olisi sinulle sopivampi.

Hintoihin sisältyy esivalmisteluihin menevä aika. Valitse haluamasi aika alasvetovalikosta. Tallenteen toimitusaika on max. noin 3 kuukautta.

 

  • Mietityttääkö sinua kartallasi tai yleisesti astrologiassa jokin yksittäinen asia?
  • Haluaisitko selvennystä jonkun planeetan liikkeisiin, rytmiin tms?
  • Haluaisitko katsoa, mitä kartallasi tapahtuu tiettynä päivänä?
  • Milloin Saturnuksen paluu tapahtuu, missä huoneessa se tapahtuu, montako ohitusta, mitkä on tarkat päivät…
  • Onko jokin sijainti, mitä et täysin ymmärrä kartallasi ja haluaisit kuulla siihen selvennystä?
  • Miksi minulla on haasteita tiettyjen merkkien edustajien kanssa, näkyykö se kartalla?
  • Miten aloittaa astrologian opiskelu?
  • Kysymyksiä on yhtä monta kuin kysyjää – kerro miten voin auttaa sinua!

Lunasta itsellesi AstroVarttiin ja pureudutaan haluamiisi kysymyksiin intensiivisesti ja yksityiskohtaisesti. AstroVartti toteutetaan tallenteena, mistä lähetän sinulle linkin ja saat ladata videon itsellesi talteen. Näytän videolla esimerkkejä mm. kartastasi.

Valitse ajan pituus ja vastaan sinulle niin laajasti, mitä valitsemassasi ajassa pystyn. Ota huomioon, että mitä isompi/useampi aihe, sen enemmän aikaa se vaatii.

Lähetäthan astrologisen karttasi tiedot sekä kysymykset joko tilauksen yhteydessä kohdassa lisätiedot tai sähköpostilla jälkeenpäin anne@tahtituuli.com. Jos jokin mietityttää, laita sähköpostia ennakkoon ja ohjeistan sinua oikean pituisen ajan valintaan tai jos jokin muu tulkinta olisi sinulle sopivampi. 

Toimitusaika on max. noin 3 kuukautta! Huomioithan, että tallenteen säilyttäminen lähetyksen jälkeen siirtyy aina kaikissa tulkinnoissa tilaajan vastuulle!