Auringonpaluu tulkinta

85,00 

Vain 1 varastossa

Lyhyesti

Auringonpaluukarttasi muodostuu joka vuosi sinä hetkenä, kun aurinko palaa siihen merkkiin ja tarkkaan astelukemaan, missä se on sinun syntymäkartallasi. Tämä on siis syntymäpäiväsi, mutta joskus auringonpaluukartta voi muodostua syntymäpäivääsi edeltävälle tai seuraavalle päivälle. Auringonpaluukartan energia alkaa tuntua jo muutama kuukausi ennen syntymäpäivääsi ja näin ollen edellinen alkaa vähentyä muutama kuukausi ennen seuraavaa syntymäpäivääsi. Auringonpaluuseen kannattaa palata vuoden mittaan usein, sillä se kokoaa sisälleen yhden kokonaisen vuoden energian.

Auringonpaluukartta kertoo siitä energiasta, mikä sinulle muodostuu vuodeksi kerrallaan ja sitä verrataan aina sinun astrologiseen syntymäkarttaasi. Jos haluat tilata auringonpaluun lahjaksi ystävällesi tai perheenjäsenellesi, valitse silloin lahjakortti!

HINTA 85€ (sis.alv24%)

Auringonpaluu

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en pysty luomaan auringonpaluukarttaasi.

Jos haluan auringonpaluutulkintasi ennen syntymäpäivääsi, niin olethan ajoissa asialla. Kaikki tulkinnat tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa. Auringonpaluutulkinnan toimitusaika on noin 3kk.