Jos haluat antaa ystävälle lahjaksi energiahoidon, voit tilata hänelle lahjakortin täältä.

Etähoidon hinta on 65€ ja se sisältää kirjallisen hoitopalautteen, minkä saat sähköpostiisi heti hoidon jälkeen. Lähetän sinulle sähköpostilla tiedon, milloin välitän hoidon sinulle, yleensä se menee 2-3 vk päähän.

Lue tarkempi kuvaus alta, jos sinua mietityttää, mitä Tähtituulen energiahoito on.

65,00 

Energiahoito etähoitona

Ensisijaisesti ohjeistan varaamaan rauhallisen hetken (1 tunti) hoidon ajaksi, mutta se ei ole pakollista. Energiahoito löytää kyllä aina perille ja tuntemusten oivaltaminen jatkuu vielä hoidon jälkeenkin. Olen huomannut, että pysähtyessä ihminen voi kuitenkin saada paljon voimakkaamman kokemuksen, kun tämä myös tietoisesti keskittyy hetkeen ja sen mukana nouseviin tuntemuksiin.

Energiahoito on lempeä, turvallinen, rentouttava ja eheyttävä hoitomuoto ja se onnistuu hyvin myös etänä. Koska energia, mitä me kaikki ihmiset ja ympärillä oleva maailma olemme, ei erittele paikkaa tai välimatkoja, eivät meidän välillämme olevat kilometrit ole sille merkityksellisiä.

Luon yhteyden hoidon alussa hoitoa vastaanottavaan henkilöön ja hoidon päätyttyä suljen sen. En urki enkä utele hoidettavan energiakenttää, se antaa minulle sen, minkä se haluaa näyttää ja ottaa vastaan sen, minkä se tahtoo vastaanottaa. Energia on puhdasta rakkaudellista valoa ja voimaa. Minä en pakota energiaa sinne, minne se ei ole valmis menemään. Hoidon aikana ei tarvitse tehdä, osata tai odottaa mitään.

Ennen hoitoa lähetän myös lyhyen ohjeistuksen siihen, mitä hoidon aikana tapahtuu.

Hoitoyhteys kestää vähintaan 60min. Kirjaan ylös esiin nousseita ajatuksia ja lähetän kirjallisen palautteen hoidon saajalle heti, kun saan sen valmiiksi. Jokainen hoito on yksilöllinen ja toisinaan se saattaa venyä pidemmäksi kuin 60min. Lisäajasta ei koskaan veloiteta lisämaksua!

Saatat myös pitää...

Energiahoito etähoitonaEnergiahoito etähoitona
65,00 
Scroll to Top