Haavat, haasteet ja herääminen

133,00 

Varasto loppu

Lyhyesti

Kirjallinen tulkinta, missä yhdistetään sekä eritellään astrologiselta kartaltasi löytyvien Saturnuksen, Chironin ja Pluton tuomat kipukohdat,  haasteet sekä syklit ja miten ne voisi kääntää mahdollisuudeksi. Tulkinnassa käydään läpi kolmikon tärkeimpiä transiitteja (kartallesi osuvia ajankuvia) tarkasti eritellen. Tulkinta on myös vahvasti entisiin elämiin sekä karman opetuksiin pohjautuva! Jos sinulla on jokin tietty ajanjakso tai päivämäärä (max 2 kpl), mitä haluaisit tarkasteltavan, niin voi kertoa sen tilauksen yhteydessä.

Ilmoita tiedot karttaasi varten lisätietoja kohdassa (syntymäaika + tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty). Ilman näitä tietoja, en pysty tekemään tätä tulkintaa.

Haavat haasteet ja herääminen

 

  • Saturnus edustaa kartallasi rajoitusta, karmaa, ankaruutta, opetuksia sekä auktoriteettiasemassa olevia henkilöitä – kuin myös sinun auktoriteettiasi. Saturnusta kutsutaan ajan herraksi, joka värittää vahvasti elämän tärkeitä syklejä, kasvukausia, missä käydään läpi siirtymistä polkusi seuraavalle tasolle.
  • Chiron on planetoidi (astronomiassa sitä nimitetään myös komeetaksi), pikkuplaneetta, jonka kiertorata ja poikkeavuus koon ja sijainnin myötä tekee siitä hyvin yksilöllisen. Chironin tehtävä on myös yksilöllinen. Se kuvastaa meidän syvimpiä haavoja, mitä yritämme ymmärtää ja parantaa koko ikämme. Chironin haava on syvä ja parantumaton, mutta ymmärrys sitä kohtaan voi asettaa haavan lepotilaan, missä sen on rauhallista olla ilman jatkuvaa tonkimista ja haavakielen sörkkimistä. Chironia kutsutaan haavoittuneeksi parantajaksi. Chironin sijainti kertoo myös siitä, missä meillä on luontainen kyky auttaa toisia ymmärtämään omat syvimmät haavansa. Chironin syklit ovat omiaan avaamaan haavoja, että parantumisprosessi voisi vauhdittua.
  • Pluto on planeetoista hitain ja voimakkain, minkä vuoksi sen vaikutus sijaintinsa sekä tekemiensä transiittien myötä on erittäin intensiivinen, transformoiva ja sen myötä vapauttava. Pluton syklit tuovat mahdollisuuden suuriin muutoksiin, joskaan tehtävä ei Pluton tapauksessa koskaan ole helppo ja nopea. Pluton vaikutus kartalla sekä transiitteina on hyvin psykologinen ja sisäiseen maailmaan vaikuttava; lopputulos näkyy lopulta ulkoisessa maailmassa tuoden elämään uudenlaista vahvuutta. Pluton transiitit liittyvät usein myös henkiseen heräämiseen ja oman polun löytymiseen. Karttasi sijainti osoittaa mistä sinun täytyy luopua löytääksesi etsimäsi. Nämä ovatkin lopulta hämmentävän lähellä toisiaan.

HUOM! Tässä tulkinnassa mennään syvään päätyyn, tarkastellaan varjoja, tuskaa ja kipua, haavoja ja painetta. Asia esitetään hienovaraisesti ja ymmärrettävästi, mutta samalla erittäin totuudenmukaisesti.

Huomaathan, että varaan kirjallisen tulkinnan toimitusaikaan noin 5 kuukautta! Jokainen työ tehdään henkilökohtaisesti tilaajalleen. Kirjoittaminen on luova prosessi, mitä ei voi pakottaa ja tästä syystä kirjoitan vain sellaisessa mielentilassa, mikä on luovuudelle sopiva.