Huoneet astrologiassa: osa 3

99,00 

Varasto loppu

Lyhyesti

Huoneet astrologiassa osa 3. 

Tervetuloa opiskelemaan astrologiaa verkko-opintoina omaan tahtiin. Kolmas osa johdattaa sinut astrologisen kartan huoneiden pariin, mitä kartalta löytyy 12 kappaletta. Löydät muut etäopintoihin kuuluvat osat osat täältä ja uusia osia lisätään runsaasti vuoden 2024 aikana.

Kolmas osa pitää sisällään noin 5,5 tuntia videomateriaalia +  tekstimateriaalia. Katso tarkempi sisältö alempaa.

Jos olet vasta aloittamassa astrologian opintojen parissa, niin suosittelen lämpimästi käymään opinnot läpi järjestyksessä, aloittaen ensimmäisestä osasta, mikä on johdanto astrologian maailmaan.

Tämä osa on käytössäsi 1 vuoden.

Sisältö:

Huoneet astrologisella kartalla yleisesti + video 100 minuuttia

Huoneiden arvot video 11 minuuttia

Huonejaot 13 minuuttia

Huoneet 1-12 videot yhteensä 3,5 tuntia. Jokaisella huonevideolla myös eriteltynä lyhyesti ajatus eri planeetoista huoneen teemoissa.

Sekä lisäksi:

Astrologian opiskelusta sekä suuntaviivoista + eettisyys astrologiassa

Planeetoiden sekä merkkien symbolit listattuna sekä pdf -tallenteena (ei sisällä erillistä selvennystä, mistä symboleiden muoto on periytynyt)

Muuta:

Sinut lisätään kurssialustalle heti maksun varmistuttua ja pääset tutkimaan materiaalia, mikä on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Koska materiaali on käytössäsi heti, ei tällä kurssilla ole peruuttamisoikeutta.

Tämän osan materiaalit ovat olleet mukana Nebula -astrologiaopintojen pilottiryhmässä moduulissa 1: Orionin vyö. Mukana olleet opiskelijat ovat kertoneet tyytyväisyydestään liittyen opintojen sisältöön sekä opetustapaan.