Kasvutarina – yrittäjän ohjaus

288,00 

Kasvutarina on yrittäjälle tai siitä haaveilevalle suunniteltu ohjaus ja astrologinen tulkinta. Samalla tutkitaan myös sinulle ja yrityksellesi merkityksellisiä numeroita, mutta tässä tapauksessa sitä ei tehdä talouden näkökulmasta vaan numerologian kautta.

Kasvutarina -ohjauksen tuottaa sinulle astrologi ja henkisen alan yrittäjä. Siksi se sopii erityisen hyvin maailmaan avoimesti suhtautuvalle yrittäjälle tai yrittäjähenkiselle ihmiselle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse edustaa samaa alaa – olet tervetullut asiakkaakseni, on maailmankatsomuksesi tai toimialasi mikä tahansa.

Kasvutarinaan kuuluu kirjallinen osuus, minkä saat ensin luettavaksi. Kirjallisen osuuden pituus on noin 10 sivua. Kun olet ehtinyt tutustua tähän, varaamme sinulle ajan 1,5 tunnin keskustelua varten, mikä toteutetaan esim. Zoomin kautta. Kirjallinen osuus toimitetaan sinulle max 3kk sisällä!

Jos sinulla on kysyttävää tästä palvelusta, lähetä minulle sähköpostia ja vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Varastossa

Kuvaus

KASVUTARINA – YRITTÄJÄN OHJAUS

Kasvutarina on yrittäjille ja sellaiseksi haaveileville suunniteltu astrologiaan, numerologiaan sekä intuitiooni perustuva henkilökohtainen ohjaus & astrologinen tulkinta. Jokainen ohjaus räätälöidään tilaajalle sopivaksi kokonaisuudeksi niiden tarpeiden mukaan, mitä asiakkaalla itsellään on.

Kasvutarina toteutetaan kahdessa osassa, mistä ensimmäinen on kirjallinen osio, noin 10 sivua. Sen jälkeen on luvassa 1,5 tunnin keskustelu, mikä toteutetaan esim. zoomin kautta. Keskustelussa syvennymme mm. kirjallisen osion teemoihin. Saat keskustelun tallenteen itsellesi, niin voit palata myös siihen myöhemmin uudelleen niin usein kun haluat. Jos yrityksesi sijaitsee Seinäjoelle / lähialueella, voin kutsusta saapua myös työtilaasi jälkikeskustelua varten.

Sinulla on myös mahdollisuus saada tämä tulkinta erilliselle kuluttomalle ja korottomalle laskulle, myös sinulle, joka et vielä ole omaa y-tunnusta hankkinut. Voit kysyä tästä laskusta lisää suoraan sähköpostilla anne@tahtituuli.com. Verkkokaupan kautta saat ainoastaan maksupalvelun tarjoaman laskun.

Miten yritystä voi tutkia astrologian avulla?

Aivan kuin sinulle itsellesi, myös yrityksellesi voidaan luoda oma astrologinen syntymäkartta. Ja niinkuin syntymäkarttaan, myös tähän karttaan tarvitaan päivämäärä, kellonaika sekä paikkakunta (missä yritys on perustettu). Mitä tarkemman ajankohdan osaat antaa, sen parempi. Jos mietit tietojesi tarkkuutta, laita sähköpostia ja kerro tilanteesi, niin tutkitaan lisää 🙂

Yrityksen kartalta voidaan tutkia mm. mitä yritys edustaa ja miten se näkyy ulospäin potentiaalisille asiakkaille, millainen ydin yritykselläsi on – mikä on sen sydän. Tutkin myös, millaista potentiaalia näen yrityksesi kartalta, mitä ehkä kaipaat tähän hetkeen, jos vaikka tarvitset jonkinlaista päivitystä tai visuaalista uudistusta.

Numerologia kertoo yrityksesi numerologisen värähteen ja usein se myös paljastaa, mitkä numerot ovat meille erityisen merkityksellisiä. Kaikelle voi laskea oman numeron ja saatat yllättyä, miten olet tiedostamatta kulkenut kohti sinun omien numeroiden reittiä. Ja tottakai yrityksen karttaa sekä numeroita verrataan myös sinun omaan syntymäkarttaasi sekä numerologiaasi.

Mistä saan tietää yrityksen perustamishetken?

Jos olet jo perustanut yrityksen viime vuosien aikana, kun se on ollut mahdollista tehdä sähköisesti, niin käytän mielelläni juuri tätä ajankohtaa yrityksesi karttaa varten, koska se on kaikken tarkin hetki ajatellen yrityksen energian muodostumista. Tämä on siis se hetki, milloin sinä olet klikannut perustamisilmoituksen matkaan YTJ-palvelussa ja olet saanut siitä vahvistuksen. Löydät tämän tarkan päivämäärän sekä kellonajan kirjautumalla YTJ:n sivuille (perustamisilmoitus). Kaupparekisteriotteesta taasen näet virallisen rekisteröintihetken.

Jos sinulla on jo vanhempi yritys, niin esim. y-tunnuksen vahvistuspäivämäärä käy.

Jos yritysmuotosi, sen nimi tai muu rakenne on muuttunut lähiaikoina, niin voimme käyttää myös tätä muutoshetkeä kartan muodostamiseen. Otan mielelläni vastaan myös kaikki mahdolliset muutospäivämäärät sekä nimimuutokset.

Myös seuraavat asiat voivat osoittaa yrityksen astrologisen kartan, etenkin jos y-tunnusta ei ole perustettu ennen näitä tapahtumia: ensimmäinen maksava asiakas, nettisivujen julkistamishetki tai se hetki, kun sait ensimmäisen kerran yritysidean.

Mitä muuta minä tarvitsen? Sinun nimi, syntymäaika, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Tästä muodostuu sinun henkilökohtainen astrologinen kartta. Numerologiaa varten pyydän vielä erikseen tiedot tilauksen jälkeen.

Tämä ohjaus on suunniteltu yhdelle yrittäjälle. Laajempia mahdollisuuksia ajatellen ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro lisää toiveistasi!

En ole vielä yrittäjä, mutta haluaisin ohjausta ja rohkaisua!

Jos suunnittelet yrittäjyyttä tai siirtymistä kevytyrittäjyydestä esim. toiminimiyrittäjäksi, voimme räätälöidä tämän tulkinnan sinulle sopivaksi tarkastellen astrologista karttaasi, kevytyrittäjyyden perustamisajankohtaa, numerologiaa sekä tulevia potentiaalisia ajankuvia.

Jos et ole vielä kevytyrittäjä, mutta olet esim. perustanut somekanavan ja muistat, milloin tämä on tapahtunut, voimme muodostaa kartan myös sen perusteella. Voit myös käyttää ensimmäistä postausta perustamishetkenä = syntymäkarttana. Voit myös ehdottaa sellaista hetkeä, minä sinä koet aloittaneesi yritystoiminnan edistämisen, esim. idea tai koulutuksen alkaminen.